soru tam olarak başlıktaki gibi arkadaşlar..
Önce kurs, sonra bir akrabamız kaldı yanımızda bir süre. Sonra yıllık izin. Şimdi önümüzde bir ay var. Okul çağı (yaş 8 mesela) çocuklarınızı bu süreçte nereye bırakıyorsunuz? Abla abi yok. Kreşe giden kardeş var. Memeleketten uzakta bir şehirdeyiz. Akrabamız yok burada. Üstelik yakın zamanda taşındık geldik tayin sebebiyle. Baba da 8-5 çalışıyor. Olmadı rapor alacagım ama belki aklıma gelmeyen bir alternatifi vardır diye soruyorum
Önce kurs, sonra bir akrabamız kaldı yanımızda bir süre. Sonra yıllık izin. Şimdi önümüzde bir ay var. Okul çağı (yaş 8 mesela) çocuklarınızı bu süreçte nereye bırakıyorsunuz? Abla abi yok. Kreşe giden kardeş var. Memeleketten uzakta bir şehirdeyiz. Akrabamız yok burada. Üstelik yakın zamanda taşındık geldik tayin sebebiyle. Baba da 8-5 çalışıyor. Olmadı rapor alacagım ama belki aklıma gelmeyen bir alternatifi vardır diye soruyorum
Yaz okulu/ yakın arkadaştan ve ya çocuğun sınıf arkadaşlarının birisinin annesinden yardım almak en sık başvurulan yollar.Aile yanına memlekete çocuklari gönderen de var.
Okul arkadaslarinin ailesinden yardim alabilirsiniz,kendini ifade edecek yasta oldugundan bakici bulabilirsiniz,unv ogrencisi yardimci ablalar bulunabilir,memleketten biri gelebilir yada siz gonderebilirsiniz
Haziranda annemle yazliga gitti, 1,5 ay kaldi, sonra 1 hafta izin aldik tatil yaptik yanimiza yanimiza getirdik, 3 haftalik yaz okuluna yazdirdik, simdi bayram var ve sonraki hafta ben bir hafta izinliyim, Eylül'ün ilk haftasi da esim izin aldi, sonra ilkokul 1 e basliyor, seneye ne yapariz bilmiyorum.
Biz de sizin gibiyiz ve en büyük sıkıntımız da yaz tatilleri
Çocuklar okuldan çıkınca tekrar yaz okuluna gitmek istemiyor erken kalkma derdi yüzünden
Memlekete gönderdim çocukları biz görmeye gidiyoruz sürekli
Yaz okulları 9-4 çalışıyor maalesef oda sıkıntı oluyor bize ve iki çocuk için yüksek fiyatlar istiyorlar
Çözümü böyle bulduk biraz anneanne biraz babaanne öyle hallediyoruz