8+1 kalp atışı yok :(

Canım o kadar çok sevindim ki bu ara duygusalım zaten tutamadım kendımı sankı kendıme gıbı sevındım allah kucağına almayıda nasip etsin bn senin adına hiç umutsuzluğa kapılmamıştım
Kalplerceee..
Resmen 3 hafta gec dollenmiş.. Ve bisi diyi mi anneme sordum ben de ayni gec dollenme urunuyum 11 ayligim yani armut dibine dusuyo kismetse

Kalplerceee..
Resmen 3 hafta gec dollenmiş.. Ve bisi diyi mi anneme sordum ben de ayni gec dollenme urunuyum 11 ayligim yani armut dibine dusuyo kismetse
Anneciğine çekmiş pıtırcık napsın yani tedavisiz gebe kaldın dimi canım banada duaa et olurmuu

Anneciğine çekmiş pıtırcık napsın yani tedavisiz gebe kaldın dimi canım banada duaa et olurmuu
Ama iliski esnasinda belinin altina yuksek minder koyuyosun dimi? İliski sonrasi hic ikinmadan kipirdamadan yani vucudun kasilmadan yarim saat bi saat yatcan..

Ama iliski esnasinda belinin altina yuksek minder koyuyosun dimi? İliski sonrasi hic ikinmadan kipirdamadan yani vucudun kasilmadan yarim saat bi saat yatcan..
Yapıyorum canım hayırlısı bakalım rabbim nasip eder inşşalah

Nazli gelin Kiz minnoş hemsire 9+2 dedi dedim doktor biliyo dogrusunu.. Sonra sirketim icin yazi gerekiyodu deidm doktora sorun ne kadarmis 6 hafta dedi adam.. O kadar ihtimal vermiyodu 3 haftalik gec dollenmeye.. Senin minnokkon da 3 5 güne pitpitlar hayirlisiyla insallah.. Yaz emi merak ederizzz

Insallah cnm saol

Çok sevindim senin adinaa yaa ben sana demiştim üzülme diye bak allah dualarını kabul etti çok şükürallah başka bir sorun cikartmasin birdaha karşına. allah size bağışladı hadi bakalım hayırlısı birdaha da sakın ümitsizliğe kapilayim deme hayatim ...

Yaaa cok sevindim canim :) :) bak dedim sana gec dollenmis iste ohhhhhhh cok iyi bi haber buuu

Kizlarrrr bugün pıtpıtı aldımmmmm 9+2 bugün
Allah isteyen herkese nasip etsinnn..
O kadar midem bulanıyo ama umrumda değilll
Hepinizi seviyorum öpüyorummm
Bu arada bebikko 6 haftalik tam 3 hafta geç döllenmiş

CANIMMMMM benim çok sevindim nasıl büyük bir mutluluk yaşamışsınızdır o anda naptın çığlık attınmı :))

ilk kez bukadar geç döllenme duyuyorum Allah sana bağışladı bebeğini inşallah sağlıkla kucağınada alırsın hepimiz alırız

Pitpitlari duydum doktora döndüm baktim o da bana döndü muzip muzip baktı
Ciglik atabilir miyim dedim hayirrr dedi odalarda hastalar varr. Resmen parmaklarimi isirdim aglamaya ayni anda gulmeye basladim
Doktor da gulmeye basladi eşimi cagirtti hemsireye
Eşim geldi o da anlamis gozler sulu sulu duydu pitpitlari doktor cikti muayene odasindan odasina.. Ben aglamali gulmeli sesler cikardikca gülüyo
Delirdi kiz herhalde demistir
Baya bi hastanede reklam oldum galibasi herkes toplanmisti kim agliyo gülüyo diye

çok sevindim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)

AYYYY bildiğin ağladımm çook mutlu oldum senin adına amma sulu göz oldum :).. Rabbim isteyen herkese dua etsini bekleyen herkese sabır versin.. sağlıkla sıhhatle allaım yavrumuzu kucagımıza .

Çok sevindim canım gerçektennn çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…