8+1 kalp atışı yok :(

Ozaman bekle cnm biraz daha inşallah güzel haberler alırsın

Yaa sizin adınıza cok sevındım bu mesajınız bana da umut oldu aynı durumdayım ben de yarın gıdıcem kontrole ınsallah ben de duyarım, yarın sata göre 8+4 olcam, kese de 26 mm olcak, sizin kesenız kac mm idi, kalp atısı aldıgınızda

Konu eskiymis . Ama sonunun böyle bitmesine coooook sevindimmm

4 yaşında tahmınen 10 haftaya kadar kalp atışını cıhazla duyamamak normal sayılıyor ekrandan kalp atışını görüyorlar

12.haftada kalp atışını duydum
Keseyi ne zaman gördünüz?? Benım de kese ve yolk 10 gundur görülüyor, bebek olusmamıstı en son gıttıgımde kutupları bellı dedı, yarın son kez bakıcak bana da, cok korkuyorum

Kim hortlatti yine eski bir konuyu yaa

Keseyi ne zaman gördünüz?? Benım de kese ve yolk 10 gundur görülüyor, bebek olusmamıstı en son gıttıgımde kutupları bellı dedı, yarın son kez bakıcak bana da, cok korkuyorum
Canim 6haftalikti keseyi falan gördük doktorum kalp atislarini ultrasondan gördüğünü söyledi ama bebis cok kucuk duyamayiz belki demişti 12 haftada kalp atislarni duydum bide benim kızım 2hafta geriden geliyodu gec döllenme olmuştu

Hazır konu hortlamısken bana cevap yazın bari konu sahıbı 9+2de duymus kalp atıslarını
Benım yarın 8+4 olcak doktor son kez bakıcak bos gebelık dedı bana ama yolk kesem var, bebek olusmadı, bu arada ben asılama oldugum ıcın doktor ona kafayı taktı cok gecıktı dollenmesiı anomalı olabılır dedı cok korkuyorum

4 yaşında tahmınen 10 haftaya kadar kalp atışını cıhazla duyamamak normal sayılıyor ekrandan kalp atışını görüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…