Ozaman bekle cnm biraz daha inşallah güzel haberler alırsınSagol canim sana cok gecmis olsun insallah hayirli haber alirim. Aklimi karistiran su var bide biri 4mm olctu biri 6 mm kese ile bebek uyumlu olunca ben biraz daha bekleyim dedim 6+3tu dun bebek kuculuyor falan da demediler kesen kotu de hayirlisi artik.
Insallah cnm cok tesekkur ederim insallah amin..Ozaman bekle cnm biraz daha inşallah güzel haberler alırsın
Yaa sizin adınıza cok sevındım
Kizlarrrr bugün pıtpıtı aldımmmmm 9+2 bugün
Allah isteyen herkese nasip etsinnn..
O kadar midem bulanıyo ama umrumda değilll
Hepinizi seviyorum öpüyorummm
Bu arada bebikko 6 haftaliktam 3 hafta geç döllenmiş
4 yaşında tahmınenYaa sizin adınıza cok sevındımbu mesajınız bana da umut oldu aynı durumdayım ben de yarın gıdıcem kontrole ınsallah ben de duyarım, yarın sata göre 8+4 olcam, kese de 26 mm olcak, sizin kesenız kac mm idi, kalp atısı aldıgınızda
Yaa sonradan farkettım eski mesaj oldugunu4 yaşında tahmınen10 haftaya kadar kalp atışını cıhazla duyamamak normal sayılıyor ekrandan kalp atışını görüyorlar
Bence duyar şimdi göğsüne koysa kulağını12.haftada kalp atışını duydum
Keseyi ne zaman gördünüz?? Benım de kese ve yolk 10 gundur görülüyor, bebek olusmamıstı en son gıttıgımde kutupları bellı dedı, yarın son kez bakıcak bana da, cok korkuyorum12.haftada kalp atışını duydum
Ay ne bileyim ben artık tarihlere bakıyorum çok hortlayan konu varabo bende cevap verdimkonuyu kim hortlatti ya
Bennn galibaabo bende cevap verdimkonuyu kim hortlatti ya
Kim hortlatti yine eski bir konuyu yaailk gebeliğim yumurta takibi yapilarak doktor kontrolunde klomen ve estrofemle boş gebelik oldu ve 7+3te küretaj oldum ve yikildim cok agladim yiprandim. Sonrasinda cok sukur ilk adetimden sonra o gereksiz haplar ve onlarin gereksiz alt ust eden hormon problemleri olmadan hamile kaldim ama bugun sata gore 8+1 kalp atisi yok. 6 gun once gittigimde keseyi gormustuk sadece 14mm ve keseye gore 5+4 hamileydim. Bugun bebegim gorundu ama doktor cok ugrasti kalp atislarini alamadiyine keseye ve bebege gore 6+2 haftalik. yine kahroldum ne yapacagimi sasirmis vaziyetteyim. Midem bulaniyo istahim yok yorgunum surekli uykusuz depresif.. Bu halde calisiyorum ve cok zorlaniyorum. 1 hafta sure verdi kese duzgun oldugu icin kalp atislarina. Boyle bisey yasayan var mi? Bi cevap ariyorum delirmek uzereyim
(
4 yaşına gelmiştir benceSen muhtemelen geç döllenmişsin. O yüzden geriden gibi oluyor. Vakti gelmemiş annesi. 2 hafta sonra be duysan normal. Endişe etme. Bebeğini üzme
Ahahha bende fark ettim düzenledim yazimi4 yaşına gelmiştir bence
Canim 6haftalikti keseyi falan gördük doktorum kalp atislarini ultrasondan gördüğünü söyledi ama bebis cok kucuk duyamayiz belki demişti 12 haftada kalp atislarni duydum bide benim kızım 2hafta geriden geliyodu gec döllenme olmuştuKeseyi ne zaman gördünüz?? Benım de kese ve yolk 10 gundur görülüyor, bebek olusmamıstı en son gıttıgımde kutupları bellı dedı, yarın son kez bakıcak bana da, cok korkuyorum
Hazır konu hortlamısken bana cevap yazın barikonu sahıbı 9+2de duymus kalp atıslarını
Benım yarın 8+4 olcak doktor son kez bakıcak bos gebelık dedı bana ama yolk kesem var, bebek olusmadı, bu arada ben asılama oldugum ıcın doktor ona kafayı taktı cok gecıktı dollenmesiı anomalı olabılır dedı cok korkuyorum
4 yaşında tahmınen10 haftaya kadar kalp atışını cıhazla duyamamak normal sayılıyor ekrandan kalp atışını görüyorlar