8+1 kalp atışı yok :(

Maaşallah annesi bak ne güzel sana bende hem girip girip bakıyordum.. duydun mu kalp atışını diye rabbim bebeğine de sana da sağlık versin... hatta tüm hamilelere ve göbüşteki yavrulara sağlık versin

Maaşallah annesi bak ne güzel sana bende hem girip girip bakıyordum.. duydun mu kalp atışını diye rabbim bebeğine de sana da sağlık versin... hatta tüm hamilelere ve göbüşteki yavrulara sağlık versin

Yaa ne tatlisinnn
Simdi kan testleri kosturmacasi var tsh yuksek cikti bakalim napcaz

S sapkali 1 hafta olsa zaten adam normal karsilicakti ama 3 hafta olunca adam doktorlugu birakmaya karar vercekti
Şimdi tiroid takibim var bakalim.. Ben 3 sene once 10 ay arayla 2 kez tiroid ameliyat oldum. Kanser gecmisim var yani komple tiroid lenf ne varsa aldilar.. Hap kullaniyorum. Tiroid doktorum da prof bi ulasamadim ugrasiyorum sanirim yurtdisinda.. Onla da bi şu tsh degerini dusursek iyi olacağıdı. 3,5 cikmis ama 2,5 alti olmasi gerekiyomus hamileyken

Yaaa tatlı mısınnnnn
İnan olsun eşimle giderken hazirlikli gittik tamam dicektik he dicektik aglamicaktik diye. Ama ikimiz de sevincten agladik
Amin kuzumm aminnnn allah butun hamişlere yavrularini bagislasin
Hamiş kalmak isteyenlerin minnok bebiklerinin tutunmalarina tez vakitte yardim etsin insallah..

Bebeginizi sağlıkla aldınız mı kucağınıza?

Çok sevindim tatlım
Benimkini alacaklar yarın alacaklardı cuma alacaklar 6 haftadan ilerlemiyor

ben saglikla aldim kizimi kucagima suan 1 bucuk ayligiz cok sukur Allah herkese tattirsin Bu duyguyu inşallah ❤

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?

Ne yaptiniz son durum nedir acaba ayni durumdayiz 3 dr gordu sata gore 8+1 ultrasona gore kese 6 hafta 6 gunluk bebek 6 hafta 3 gunluk devlet alalim beklemenin anlami yok dedi ozel hastaneye gittim 1 hafta daha sans verilebilir dedi ben de beklemedeyim su an ne yapmaliyim yardim edin lutfen goren okuyan yasayan akil versin :/

Canım zehirleme gibi durumu olmuyor bildiğim kontrollu bekle cnm Allah ım yaşamışından sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin hepimize mübarek gün

Canım zehirleme gibi durumu olmuyor bildiğim kontrollu bekle cnm Allah ım yaşamışından sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin hepimize mübarek gün
Amin canim insallah su mubarek gun umut var mi diyorsun yani benim.kafami karistiran kese bebek.uyumlu. ondan braz da beklemeyi tercih ettim.

Cnm benim kesem çok iyiydi 7. Haftada Dr bebek çok küçük haftasına göre ve kalp atısı yok dedi 7. Haftada 6 mm falandı bnm 8+3 de gittiğimde kalp atısı yine yoktu ve bebek küçülmeye başlamıstı kürtaj oldum ama sitede 9. Haftada bile kalp atısını duyan var bebek gelişimi normalse kalp atımı geç olabilir bekle derim birde bi kaç Dr a görün ben öyle yaptım ve hepsi aynı seyi söyledi

Sagol canim sana cok gecmis olsun insallah hayirli haber alirim. Aklimi karistiran su var bide biri 4mm olctu biri 6 mm kese ile bebek uyumlu olunca ben biraz daha bekleyim dedim 6+3tu dun bebek kuculuyor falan da demediler kesen kotu de hayirlisi artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…