- 23 Kasım 2012
- 184
- 87
Maaşallah annesi bak ne güzel sana bende hem girip girip bakıyordum.. duydun mu kalp atışını diye rabbim bebeğine de sana da sağlık versin... hatta tüm hamilelere ve göbüşteki yavrulara sağlık versinPitpitlari duydum doktora döndüm baktim o da bana döndü muzip muzip baktı
Ciglik atabilir miyim dedim hayirrr dedi odalarda hastalar varr. Resmen parmaklarimi isirdim aglamaya ayni anda gulmeye basladim
Doktor da gulmeye basladi eşimi cagirtti hemsireye
Eşim geldi o da anlamis gozler sulu sulu duydu pitpitlari doktor cikti muayene odasindan odasina.. Ben aglamali gulmeli sesler cikardikca gülüyo
Delirdi kiz herhalde demistir
Baya bi hastanede reklam oldum galibasi herkes toplanmisti kim agliyo gülüyo diye
Maaşallah annesi bak ne güzel sana bende hem girip girip bakıyordum.. duydun mu kalp atışını diye rabbim bebeğine de sana da sağlık versin... hatta tüm hamilelere ve göbüşteki yavrulara sağlık versinPitpitlari duydum doktora döndüm baktim o da bana döndü muzip muzip baktı
Ciglik atabilir miyim dedim hayirrr dedi odalarda hastalar varr. Resmen parmaklarimi isirdim aglamaya ayni anda gulmeye basladim
Doktor da gulmeye basladi eşimi cagirtti hemsireye
Eşim geldi o da anlamis gozler sulu sulu duydu pitpitlari doktor cikti muayene odasindan odasina.. Ben aglamali gulmeli sesler cikardikca gülüyo
Delirdi kiz herhalde demistir
Baya bi hastanede reklam oldum galibasi herkes toplanmisti kim agliyo gülüyo diye
Yaa ne tatlisinnnMaaşallah annesi bak ne güzel sana bende hem girip girip bakıyordum.. duydun mu kalp atışını diye rabbim bebeğine de sana da sağlık versin... hatta tüm hamilelere ve göbüşteki yavrulara sağlık versin
Yaaa tatlı mısınnnnnAYYYY bildiğin ağladımm çook mutlu oldum senin adına amma sulu göz oldum :).. Rabbim isteyen herkese dua etsini bekleyen herkese sabır versin.. sağlıkla sıhhatle allaım yavrumuzu kucagımıza .
Çok sevindim canım gerçektennn çok sevindim...
Bebeginizi sağlıkla aldınız mı kucağınıza?Yaaa tatlı mısınnnnn
İnan olsun eşimle giderken hazirlikli gittik tamam dicektik he dicektik aglamicaktik diye. Ama ikimiz de sevincten agladik
Amin kuzumm aminnnn allah butun hamişlere yavrularini bagislasin
Hamiş kalmak isteyenlerin minnok bebiklerinin tutunmalarina tez vakitte yardim etsin insallah..
YaaaCigdosumm çok tatlısınn.. Napim elimde diil korkuyorum üzülüyorum. Çalışmıyo olsam idare edebilirim. Ama düzensiz calisiyorum bi gece bi gunduz dayanamiyorum.. Kalp atimini da almadan hamile oldugumu beyan edemiyorum calisma sartlarim acisindan. Hepsi ustuste kafamda deli sorular.. Hakkimizda hayirlisi
Tabiki hepimizin hakkından hayırlısı inşallah sağlıklı bebislere sahip oluruz şimdiden sen rahat ol kafana lütfen takma mutlu ol ki bebisin de üzülmesin annesi hayırlı haberlerini bekliyorum canım benim ❤
Kizlarrrr bugün pıtpıtı aldımmmmm 9+2 bugün
Allah isteyen herkese nasip etsinnn..
O kadar midem bulanıyo ama umrumda değilll
Hepinizi seviyorum öpüyorummm
Bu arada bebikko 6 haftaliktam 3 hafta geç döllenmiş
Çok sevindim tatlım
Benimkini alacaklar yarın alacaklardı cuma alacaklar 6 haftadan ilerlemiyor
ben saglikla aldim kizimi kucagima suan 1 bucuk ayligiz cok sukur Allah herkese tattirsin Bu duyguyu inşallah ❤Deme öyle demee dua et bacım.. Eşin isaret parmagini 99 kere gobeginde daire cizerek ya mubdi okusun.. Biz bugun kesin kotu haber diye hazirlikli gittik alalim derse biz bi dusunelim dicektik herseyi kararlastirmistik ki o güze kalbini duyurdu kurban olduğum.. Allahim onceki acimin ustune nasip etti bebegimi pitpitlarini
Amin cnm aminnnnnnben saglikla aldim kizimi kucagima suan 1 bucuk ayligiz cok sukur Allah herkese tattirsin Bu duyguyu inşallah ❤
Bende bos gebelik yasıyorum galibaben saglikla aldim kizimi kucagima suan 1 bucuk ayligiz cok sukur Allah herkese tattirsin Bu duyguyu inşallah ❤
10. hafta nasil bos gebelik oluyor canim anlamadimBende bos gebelik yasıyorum galiba
Sata göre 9 haftalık ultrason a göre 7haftalık10. hafta nasil bos gebelik oluyor canim anlamadim
kese kalp atışı bunlari gormedin mi canimSata göre 9 haftalık ultrason a göre 7haftalık
Kese ve yolk sac gözüktü bebek gözükmedikese kalp atışı bunlari gormedin mi canim
gözükur canim yoksa kanama baslardi az sabret canimKese ve yolk sac gözüktü bebek gözükmedi
Ne yaptiniz son durum nedir acaba ayni durumdayiz 3 dr gordu sata gore 8+1 ultrasona gore kese 6 hafta 6 gunluk bebek 6 hafta 3 gunluk devlet alalim beklemenin anlami yok dedi ozel hastaneye gittim 1 hafta daha sans verilebilir dedi ben de beklemedeyim su an ne yapmaliyim yardim edin lutfen goren okuyan yasayan akil versin :/S sapkali 1 hafta olsa zaten adam normal karsilicakti ama 3 hafta olunca adam doktorlugu birakmaya karar vercekti
Şimdi tiroid takibim var bakalim.. Ben 3 sene once 10 ay arayla 2 kez tiroid ameliyat oldum. Kanser gecmisim var yani komple tiroid lenf ne varsa aldilar.. Hap kullaniyorum. Tiroid doktorum da prof bi ulasamadim ugrasiyorum sanirim yurtdisinda.. Onla da bi şu tsh degerini dusursek iyi olacağıdı. 3,5 cikmis ama 2,5 alti olmasi gerekiyomus hamileyken
Canım zehirleme gibi durumu olmuyor bildiğim kontrollu bekle cnm Allah ım yaşamışından sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin hepimize mübarek günNe yaptiniz son durum nedir acaba ayni durumdayiz 3 dr gordu sata gore 8+1 ultrasona gore kese 6 hafta 6 gunluk bebek 6 hafta 3 gunluk devlet alalim beklemenin anlami yok dedi ozel hastaneye gittim 1 hafta daha sans verilebilir dedi ben de beklemedeyim su an ne yapmaliyim yardim edin lutfen goren okuyan yasayan akil versin :/
Amin canim insallah su mubarek gun umut var mi diyorsun yani benim.kafami karistiran kese bebek.uyumlu. ondan braz da beklemeyi tercih ettim.Canım zehirleme gibi durumu olmuyor bildiğim kontrollu bekle cnm Allah ım yaşamışından sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin hepimize mübarek gün
Cnm benim kesem çok iyiydi 7. Haftada Dr bebek çok küçük haftasına göre ve kalp atısı yok dedi 7. Haftada 6 mm falandı bnm 8+3 de gittiğimde kalp atısı yine yoktu ve bebek küçülmeye başlamıstı kürtaj oldum ama sitede 9. Haftada bile kalp atısını duyan var bebek gelişimi normalse kalp atımı geç olabilir bekle derim birde bi kaç Dr a görün ben öyle yaptım ve hepsi aynı seyi söylediNe yaptiniz son durum nedir acaba ayni durumdayiz 3 dr gordu sata gore 8+1 ultrasona gore kese 6 hafta 6 gunluk bebek 6 hafta 3 gunluk devlet alalim beklemenin anlami yok dedi ozel hastaneye gittim 1 hafta daha sans verilebilir dedi ben de beklemedeyim su an ne yapmaliyim yardim edin lutfen goren okuyan yasayan akil versin :/
Sagol canim sana cok gecmis olsun insallah hayirli haber alirim. Aklimi karistiran su var bide biri 4mm olctu biri 6 mm kese ile bebek uyumlu olunca ben biraz daha bekleyim dedim 6+3tu dun bebek kuculuyor falan da demediler kesen kotu de hayirlisi artik.Cnm benim kesem çok iyiydi 7. Haftada Dr bebek çok küçük haftasına göre ve kalp atısı yok dedi 7. Haftada 6 mm falandı bnm 8+3 de gittiğimde kalp atısı yine yoktu ve bebek küçülmeye başlamıstı kürtaj oldum ama sitede 9. Haftada bile kalp atısını duyan var bebek gelişimi normalse kalp atımı geç olabilir bekle derim birde bi kaç Dr a görün ben öyle yaptım ve hepsi aynı seyi söyledi