- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk gebeliğim yumurta takibi yapilarak doktor kontrolunde klomen ve estrofemle boş gebelik oldu ve 7+3te küretaj oldum ve yikildim cok agladim yiprandim. Sonrasinda cok sukur ilk adetimden sonra o gereksiz haplar ve onlarin gereksiz alt ust eden hormon problemleri olmadan hamile kaldim ama bugun sata gore 8+1 kalp atisi yok. 6 gun once gittigimde keseyi gormustuk sadece 14mm ve keseye gore 5+4 hamileydim. Bugun bebegim gorundu ama doktor cok ugrasti kalp atislarini alamadi yine keseye ve bebege gore 6+2 haftalik. yine kahroldum ne yapacagimi sasirmis vaziyetteyim. Midem bulaniyo istahim yok yorgunum surekli uykusuz depresif.. Bu halde calisiyorum ve cok zorlaniyorum. 1 hafta sure verdi kese duzgun oldugu icin kalp atislarina. Boyle bisey yasayan var mi? Bi cevap ariyorum delirmek uzereyim
(
Benim gün boyu oluyo böyle yoğun bi tat yedigimde 10-15 dk rahatliyo sonra onun acisi cikiyo.. Doyunca ay doydum gecti diyosun daha beter bulaniyo, ay bulanmasin yemiyim dedigin zaman acliktan bulaniyoBu sabah bulantilari nasil oluyo kizlar ben bu sabah ilk drefa boyle midem kalkiyo ama geciyo hemen. Bu gecer mi yoksa ara ara mi oluyo
Valla öyle dizi izleyip aglayan bi tip oldum.. Anne dizisini izledim gecen dedim elalem yapiyo cöpe atiyo hüngür foşurt ağlaaaUltrason ölçümüne göre gormemen normal canım .benim de ultrason ile sat arası 4 gün oynuyor. Doktor 3 kontrolde de aynı fark çıkınca ultrason ölçümünü dikkate alıyor artık .senin de fark aynı kalırsa ultrason ölçün geçerli olacaktır geç döllenmeden dolayı. Kalbini ferah tut duyarsın inşallah
Bugun bulantisiz uyandim simdi de ona takarim bana yeni stres konusu cikar oh ne guzel.. Agzimda guzel bi tatla uyandim her ne hikmetse bekliyorum yemiyorum bilerek bulancak mi bakalim diye.. Ama sabah hapim var benim tiroid hapı onu icmek icin ictigim suyla bile midem kayniyodu gunlerdirBu sabah bulantilari nasil oluyo kizlar ben bu sabah ilk drefa boyle midem kalkiyo ama geciyo hemen. Bu gecer mi yoksa ara ara mi oluyo
Canım senide korkutmak gibi olmasın kanamadan bahsetmedi acildeki dr gelişmemiş muhtemelen alacağız dediGeçmiş olsun kuzum ne kanamasıymış demedi mi bişey?
Ben de bu sabah bulantısız uyandım acaba var da ben mi alıştım bilmiyorum..
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin... Son durum ayni stresli bekleyis cuma gitcem doktora artik nolcaksa olcakçok merak ettim son durum nedir?
kalp atışını geç duymak çokta yabancı bir konu değil 10. haftada 11. haftada duyan bile var.. düşünki yurt dışında 10. haftadan evvel muayene bile yok..
Herşeyi geçtim ben önceki gebeliğimde 6,5 haftada duydum kalbini ve bir daha gittiğimde 6,5 haftadaylen kalbi durmuştu. sonra bana bebeğin olmaz yaş baş geçti tek umudun tüp bebek dediler hiç inanmadım... Bak şimdi 12. haftaya geldik bile çok şükür, hala korku ıcındeyım her an .. çünkü tüm aksilikleri yaşadık ve hala yaşıyorum .. lekeler kanamalar vs vs ...Allah büyük diyorum dualarımı edip bekliyorum.
Kısaca korkma ve dua edelim hep birlikte o sana yazıldıysa gelecek zaten.
Bende suan 8+1 gebeyim biz kalp atışlarını 5 haftalikken duymuştuk. ama bu kişiden kişiye göre değişiyor hormon meselesi olduğundan dolayı doktorum bana da şöyle birşey söylemişti , kalp atışlarını duymazsan bu bebekte bir sorun olduğunu göstermiyor embriyo bu haftalarda hızla geliştiği için kimi insan 14 haftalikken duyamiyormus. yani korkulacak hiç birşey yok içini ferah tut.stres yapıyorum diyorsun böyle yaparak bebeğine daha çok zarar veriyorsun gelişmesini eengelliyorsun anne ne yaparsa hissederse bebek onun eetkisinde kalır. bebeğinin hızla geliştiği dönemde kendine acimiyorsan ona acı ve lütfen kendine gel moralini yüksek tut ilerki haftalarda duyacaksin bebisiniin pit pitlarini ☺ilk gebeliğim yumurta takibi yapilarak doktor kontrolunde klomen ve estrofemle boş gebelik oldu ve 7+3te küretaj oldum ve yikildim cok agladim yiprandim. Sonrasinda cok sukur ilk adetimden sonra o gereksiz haplar ve onlarin gereksiz alt ust eden hormon problemleri olmadan hamile kaldim ama bugun sata gore 8+1 kalp atisi yok. 6 gun once gittigimde keseyi gormustuk sadece 14mm ve keseye gore 5+4 hamileydim. Bugun bebegim gorundu ama doktor cok ugrasti kalp atislarini alamadi yine keseye ve bebege gore 6+2 haftalik. yine kahroldum ne yapacagimi sasirmis vaziyetteyim. Midem bulaniyo istahim yok yorgunum surekli uykusuz depresif.. Bu halde calisiyorum ve cok zorlaniyorum. 1 hafta sure verdi kese duzgun oldugu icin kalp atislarina. Boyle bisey yasayan var mi? Bi cevap ariyorum delirmek uzereyim
(
Yaaa Cigdosumm çok tatlısınn.. Napim elimde diil korkuyorum üzülüyorum. Çalışmıyo olsam idare edebilirim. Ama düzensiz calisiyorum bi gece bi gunduz dayanamiyorum.. Kalp atimini da almadan hamile oldugumu beyan edemiyorum calisma sartlarim acisindan. Hepsi ustuste kafamda deli sorular.. Hakkimizda hayirlisiBende suan 8+1 gebeyim biz kalp atışlarını 5 haftalikken duymuştuk. ama bu kişiden kişiye göre değişiyor hormon meselesi olduğundan dolayı doktorum bana da şöyle birşey söylemişti , kalp atışlarını duymazsan bu bebekte bir sorun olduğunu göstermiyor embriyo bu haftalarda hızla geliştiği için kimi insan 14 haftalikken duyamiyormus. yani korkulacak hiç birşey yok içini ferah tut.stres yapıyorum diyorsun böyle yaparak bebeğine daha çok zarar veriyorsun gelişmesini eengelliyorsun anne ne yaparsa hissederse bebek onun eetkisinde kalır. bebeğinin hızla geliştiği dönemde kendine acimiyorsan ona acı ve lütfen kendine gel moralini yüksek tut ilerki haftalarda duyacaksin bebisiniin pit pitlarini ☺
Tabiki hepimizin hakkından hayırlısı inşallah sağlıklı bebislere sahip oluruz şimdiden sen rahat ol kafana lütfen takma mutlu ol ki bebisin de üzülmesin annesi hayırlı haberlerini bekliyorum canım benim ❤Yaaa Cigdosumm çok tatlısınn.. Napim elimde diil korkuyorum üzülüyorum. Çalışmıyo olsam idare edebilirim. Ama düzensiz calisiyorum bi gece bi gunduz dayanamiyorum.. Kalp atimini da almadan hamile oldugumu beyan edemiyorum calisma sartlarim acisindan. Hepsi ustuste kafamda deli sorular.. Hakkimizda hayirlisi
Bu sabah bulantilari nasil oluyo kizlar ben bu sabah ilk drefa boyle midem kalkiyo ama geciyo hemen. Bu gecer mi yoksa ara ara mi oluyo
Ultrason ölçümüne göre gormemen normal canım .benim de ultrason ile sat arası 4 gün oynuyor. Doktor 3 kontrolde de aynı fark çıkınca ultrason ölçümünü dikkate alıyor artık .senin de fark aynı kalırsa ultrason ölçün geçerli olacaktır geç döllenmeden dolayı. Kalbini ferah tut duyarsın inşallah
Canım senide korkutmak gibi olmasın kanamadan bahsetmedi acildeki dr gelişmemiş muhtemelen alacağız dedi
Kendi dr umla konuştuk salı gel sonuna kadar sabredeceğiz geç döllenme diye dedi
Merhaba hertürlü sonuca hazırlıklı olman lazım her şekilde hayırlısı olsun
benim ilk gebeliğimde kalp atışı duyulmadı 9. hafta bitenekadar bekledim ısrarla...
hergün kusuyordum aşırı bulantım vardı.. hep duyucam o sesi dedim ama artık kendime zarar vereceğim için zorunlu hemen kürtaja aldılar... sonrasında çok düzenli folik asit yardımı bile 6 ay sonra hamile kaldım şu anda 24 haftalık hamileyim
dua ediyorum senin için inşallah hayırlısı ile kalp atışını duyarsın daha 6. haftadaymışşsın acele etme canım
ama olurda duyamazsan sonrasındaki güzel örnekleri düşün
çok merak ettim son durum nedir?
kalp atışını geç duymak çokta yabancı bir konu değil 10. haftada 11. haftada duyan bile var.. düşünki yurt dışında 10. haftadan evvel muayene bile yok..
Herşeyi geçtim ben önceki gebeliğimde 6,5 haftada duydum kalbini ve bir daha gittiğimde 6,5 haftadaylen kalbi durmuştu. sonra bana bebeğin olmaz yaş baş geçti tek umudun tüp bebek dediler hiç inanmadım... Bak şimdi 12. haftaya geldik bile çok şükür, hala korku ıcındeyım her an .. çünkü tüm aksilikleri yaşadık ve hala yaşıyorum .. lekeler kanamalar vs vs ...Allah büyük diyorum dualarımı edip bekliyorum.
Kısaca korkma ve dua edelim hep birlikte o sana yazıldıysa gelecek zaten.
Çok sevindim tatlımİsmini etiketleyemediklerim kusura bakmayın o an elime hangi ileti geldiyse yapıştırdım
Deme öyle demee dua et bacım.. Eşin isaret parmagini 99 kere gobeginde daire cizerek ya mubdi okusun.. Biz bugun kesin kotu haber diye hazirlikli gittik alalim derse biz bi dusunelim dicektik herseyi kararlastirmistik ki o güze kalbini duyurdu kurban olduğum.. Allahim onceki acimin ustune nasip etti bebegimi pitpitlariniÇok sevindim tatlım
Benimkini alacaklar yarın alacaklardı cuma alacaklar 6 haftadan ilerlemiyor
Canım sende geçen haftalarda gittiğinde ultrasonda kaç haftalık görünüyorduDeme öyle demee dua et bacım.. Eşin isaret parmagini 99 kere gobeginde daire cizerek ya mubdi okusun.. Biz bugun kesin kotu haber diye hazirlikli gittik alalim derse biz bi dusunelim dicektik herseyi kararlastirmistik ki o güze kalbini duyurdu kurban olduğum.. Allahim onceki acimin ustune nasip etti bebegimi pitpitlarini
Yavrum gecen hafta bu boyutta bi bebegin kalbinin atmasi lazim dedi.. Son bi hafta sure verdi. Ve bugun sata göre 9+2 olan bebek aslında 6 haftalık çıktı... Mucize gibi bişey buCanım sende geçen haftalarda gittiğinde ultrasonda kaç haftalık görünüyordu
Bende hiçbir belirtide kalmadı
Burda devlet hastanesine de baktırdım
Ne biliyim senin için çok sevindim ama benim için umut yok gibi bugün alacaktı devlet kendi dr umda ctesi gel dedi ptesi alacak
Çok sevindim canım benimYavrum gecen hafta bu boyutta bi bebegin kalbinin atmasi lazim dedi.. Son bi hafta sure verdi. Ve bugun sata göre 9+2 olan bebek aslında 6 haftalık çıktı... Mucize gibi bişey bu
Canım o kadar çok sevindim ki bu ara duygusalım zaten tutamadım kendımı sankı kendıme gıbı sevındım allah kucağına almayıda nasip etsin bn senin adına hiç umutsuzluğa kapılmamıştım
Kizlarrrr bugün pıtpıtı aldımmmmm 9+2 bugün
Allah isteyen herkese nasip etsinnn..
O kadar midem bulanıyo ama umrumda değilll
Hepinizi seviyorum öpüyorummm
Bu arada bebikko 6 haftalik tam 3 hafta geç döllenmiş