Evet kızlar sorum bu 7 gün ya da 20-25 gün içerisinde 8ve 10 kilo arası vermem lazım acil olmasının sebebi yaz ayındayız ve tatile çıkacağım giydiğim şeylerde ortaya çıkan görüntü hoş değil ve hic rahat değilim lütfen bana yardım edin kısa sürede hızlı kilo vermek icin bu arada sporla aram da yok yani o yüzden uygun birşeyler olsun
1 hafta ya da 3 haftada 8-10 kilo verilmez, bi de sporda yapmayacaksınız ,eee nasıl olacak?
en fazla 3 haftada 4-4,5 kg verirsiniz, o da hergün yürüyüş ,spor ve şeker , karbonhidrat tüketmezseniz. yani makarna, tatlı, hamurişini kesin ,ara öğün yapmayın, günde 2 defa beslenin.en kestirmesi.zaten sizin dediğiniz gibi 1-3 haftada 8-10 kilo verilse, yöntemi bulanın heykeli dikilirdi.
1 hafta ya da 3 haftada 8-10 kilo verilmez, bi de sporda yapmayacaksınız ,eee nasıl olacak?
en fazla 3 haftada 4-4,5 kg verirsiniz, o da hergün yürüyüş ,spor ve şeker , karbonhidrat tüketmezseniz. yani makarna, tatlı, hamurişini kesin ,ara öğün yapmayın, günde 2 defa beslenin.en kestirmesi.zaten sizin dediğiniz gibi 1-3 haftada 8-10 kilo verilse, yöntemi bulanın heykeli dikilirdi.
Biliyorum canım ama bir diyet yapacağım sabah: türk kahvesi ılık limonlu su
Öğlen belki bir meyve
Aksam yeşil cay günde 2-3lt su ve hergün ip+yarım saat egzersiz yapacağım 2haftada falan 8kilo vermeliyim
Canım sen şaka mısın 1 meyveyle günü geçirmek istiyorsun,böyle bir şey olabilir mi,ölmek mi istiyorsun??
Aç kalınca ne olacak biliyor musun ,vücuduna aldığın elmayı bile vücudun yağ olarak depolayacak ,çünkü besin gelmiyor.
Bir süre sonra bağışıklık sistemin,sindirim sistemin çökecek.Küçücük soğuk algınlığını bile hastanede 1 ayda atlatacaksın.
O vereceğin 8 kilo da ödem olacak,yağ olmayacak,yani görüntüde o 8 kilo hiç anlaşılmayacak .
Sonra yemek yiyeceksin,vücuda yemek girmediği için meyve bile yesen vücut onu yağa çevirecek,2 kat hatta 3 kat fazlasını almış olacaksın ve vücudunu berbat edeceksin.
Canım sen şaka mısın 1 meyveyle günü geçirmek istiyorsun,böyle bir şey olabilir mi,ölmek mi istiyorsun??
Aç kalınca ne olacak biliyor musun ,vücuduna aldığın elmayı bile vücudun yağ olarak depolayacak ,çünkü besin gelmiyor.
Bir süre sonra bağışıklık sistemin,sindirim sistemin çökecek.Küçücük soğuk algınlığını bile hastanede 1 ayda atlatacaksın.
O vereceğin 8 kilo da ödem olacak,yağ olmayacak,yani görüntüde o 8 kilo hiç anlaşılmayacak .
Sonra yemek yiyeceksin,vücuda yemek girmediği için meyve bile yesen vücut onu yağa çevirecek,2 kat hatta 3 kat fazlasını almış olacaksın ve vücudunu berbat edeceksin.
Ödem ve su atımı görüntüde değişiklik meydana getiriyor öncelikle ve ben fazlasıyla su alıyorum bu süreyi 30 güne çıkardım ve 7-8 vermeliyim bütün günü gezerek ve sıvı alımı ile yapıcam akşamları ip atlama ve bacak egzersizim var 11temmuzda pilatese yazılıcam ve yine azar azar yiyeceğim yani.... Olması için hersey her yol biraz kalori hesabımda var
Haklısın canım ama bu süreyi 30güne çıkardım her gün gezicem 2 lt su içi yorum zaten sıvı alımım çok olacak ve gezerek iste adım adım yorucu olmasını saglıycam birde evde egzersizim var yarım saat temmuzda plates yapacağım 55 kiloyum ama bu yollarla belki bir umut
Hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor.spor+sağlıklı beslenme+ kür ile ennnn fazla ayda 5 kilo verebilirsin.Şimdiye kadar niye bekledin ki? Keşke önceden yapsaydın
Hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor.spor+sağlıklı beslenme+ kür ile ennnn fazla ayda 5 kilo verebilirsin.Şimdiye kadar niye bekledin ki? Keşke önceden yapsaydın
Hiçbir diyetisyen böyle Bi program vermez kaş yapayım derken göz çıkarma sağlıklı beslen sıvı diyeti olur mu hiç? İki lokma yendiğinde vücut depolar bu sefer şişkinlik ve ödeme çevirir.yine de sen bilirsin hayırlısı olsun