76 kilodan 56 kiloya ..azmettim ve başardım

tebrikler... bende sizin başladığınız kilolardayım ve 20 kg vermek istiyorum.inşallah bende başarabilirim.

Ayyy canım tebrik ederim seni bende aynen senin gibi besleniyorum ve hergün en az 3 km - 4 km düzenli yürüyorum önceden çok hızlı verirdim şimdi diyet uygulamadıgımdan sanırsam 2 ay bitti 5. 400 gr verdim bakalım bende başarabilecekmiyim

Cok iyi bi program belirlemissin canim. Ben ilk basta muthis motive oluyorum sonra duruyo. Insallah ben de senin gibi yapabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrikler bu diyeti deneyecegim.
Ender Sarac'in spor hareketleri cok fazla zamanda almiyor.

Tebrikler canım Ben de 5-6 kilo vermiştim, ama işimden dolayı pek sürdüremiyordum diyeti.
Senin bu yazdıklarını uygulayacağım. Şu Ender Saraçın haraketlerini nerde bulabilirim ?
Bir de akşamları ne yapıyordun ? Belirli saatten sonra yemek yememe gibi bir uygulaman var mıydı ? Meyve yedin mi ? Belirli saatlere kadar mı yedin meyve ? Ben 2 gündür şu Gül Kaynak'ın 10 kuralını uygulamaya çalışıyorum, ama karbonatlı suyu içemekte zorlanıyorum. Onun dışında orda yazanları uyguluyorum. Senin yazından dan da ilham aldım şimdi, bir şekilde diyete devam. 10 kilo vermem lazım. İlk 5 kiloyu vereyim, gerisi sorun değil

lutfen yardımvı olur musun..57 kiloyum 45 kilo olmak istiyorummmm

Ben düştüm 54 kilodan 45'e.Boyum 160.Zaten yemek yemeyi sevmeyen biriydim.Akşam yemeği olarak bisküvi,cips yediğimi hatırlıyorum.Öncelikle abur cuburu bıraktım.Daha sonrada fast food'u.Ağustos sonu gibi başladım.Zaten milli sporcuyum bırakmıştım ama spor yapmadım.Gittiğim yerlere yürüyerek gittim.Çünkü yemek yemekten zevk almak ciddi bir psikolojik rahatsızlıkmış.Akşam yemeği yemiyorum.Ekmek ayda yılda bir.Öncelikle vücudu terbiye etmeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…