76 kilodan 56 kiloya ..azmettim ve başardım

zerkul

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
5
12
6
İstanbul
3 ay içinde 20 kilo vererek 76 kilodan 56 kiloya inmeyi başardım
(tiroit ilaçları yüzünden 76 kiloya çıkmıştım ve çok mutsuzdum bu halimden)

öncelikle 3 litre su mutlaka çok önemli vücuttaki ödemi ve toksitleri atıyor
ayrıca hergün 2 badem,2 ceviz,2 fındık

spor
yaptığım sporlar
Ender Saraç'ın 10 hareketini uyguladım
vaktim oldukçada bol bol yürüdüm
gece yatarken karnınızı içe çekip 50 ye kadar sayın birkaç saniye mola verin tekrar 50 kere yapın
sonra yatağa uzanmış vaziyette kalçatı hafif kaldırıp sıkın ve 100 e kadar sayın

hiçbirini yapamazsınız akşamları ip atlayın veya sadece 1 saat yürüyün

kahvaltımı normal yaptım kahvaltı çok önemli ama yağlık ve karbonhidratlı yağlı gıdalar hariç (yumurta çok önemli mutlaka her sabah 1 tane yiyin) ve 2 dilim kepek ekmeği

çalıştığım için ara öğünlerde
salata,meyve ve 1 dilim kepek ekmeği ile geçiştirdim
veya
1 kase yoğurt içine salatalık ve yulaf katın aşırı tok tutuyor

evde iseniz ızgara ,haşlama yapabilirsiniz
akşamları ise zeytinyağında sebze yemeği ,( bulgur,yeşil mercimek bunları mutlaka ihmal etmeyin )yada hafif diyet yemekleri ,1 dilim kepek ekmeği ve mutlaka yarım kase yoğurt ve salata
yoğurt light olmasın ( aksine light yoğurtta fazlaca şeker vardır)

birde sizlere önerim
diyet süresince,makarna,pilav,kızartma,çikolata ,şeker,asitli içecekler içmeyin ,komposto yapın şekersiz,lütfen sabredin (light aitli içeceklerde kalori sıfır değil buna inanın light asitli içecekler aksine vücutta su tutar)
çok canınız isterse tatlı ihtiyacınızı organik erik ve kuru kayısı ile gidermeye çalışın

diğer önerim
lütfen diyet krakerlerinn üzerinde yazan kalori değerlerine inanmayın çünkü doğru değil..yiyebilirsiniz tabi ama aşırıya kaçmayın birşey olmaz diye..

margarini asla kullanmayın ayçiçek yağınıda sadece hakiki zeytinyağı kullanın

diyet süresince tansiyonu dengede tutmak için hergün bir şişe sade maden suyu

sabah ve akşam bir fincan yeşil çay (aşırıya kaçmayın)

kendinize iki beden küçük bir pantalon alın ve onun içine girmek için azmedin..
ben şimdi bütün eski kıyafetlerimin içine girebiliyorum

türk kahvesine aldanmayın zayıflatır ama selülit yapar bolca..

ben bunları yaparak 20 kilo verdim ve kendime güvenim geldi..sadece biraz sabır aşırı düşük kalorili diyetlere kapılmayın onlarla sadece su verirsiniz ve hemen geri alırsınız..

Son düzenleme:
müthiş bir başari tebrikler ve bu kadar yalın bir dille anlattığın için de çok teşekkürler dün akşam uzun zamandır görmediğim arkadaşımı gördüm o da kilo vermişti ve benimde acilen vermem lazım günde kaç dilim ekmek tüketiyordun toplam olarak

süper canım tebrik ederim benimde 20 kilo fazlam var diyete başladım önerilerin çok faydalı olacak hepimize teşk ederiz

sabah 2 dilim ,öğlen 1 dilim,akşam 1 dilim
kepek yada tam buğday ekmeği (kepek ekmeğinin ve tam budayın halk ekmekte satılanlarını alın onlarda gerçekten katkı yok )
benim eşim gıda laboratuarında çalıştığı için biliyorum bilgileri

mesela bazen sadece sabahları yiyordum öğle yada akşam diğer yemekler beni doyuruyorsa yemiyordum mesela öğlenleri yoğurt içine yulaf kattığım zaman ekmek yemiyordum

kızlar inanın bunları sadece diyet süresince değil hayatınızın bir parçası haline getirirseniz hem sağlıklı yaşar hemde verdiğiniz kiloları geri almazsınız

tebrik ederim canım zaferini. darısı bana bende hemen olsun istiyorum ama çok yavaş gidiyor kilolarım

tebrikler:) bende 75 kiloyum 60a düşmek istiyrum ama su diyet işini 3 senedir beceremedim . tutamıyorum kendimi. aralıkta doğum yaptım 69a düştüm sonra yine aldım. dün basladım bende dikkat ediyorum yediklerime umarım 2-3 ay dewam eder bende 60a inerim..

tebrikler canım harika darısı isteyen herkesin başına... sen niçin ilaç kullanıyordun hipotiroid için mi... normalde kilo vermeye yardımcı olur aslında ????

öncelikle bravo sana.sonrasında önerilerin harika.kısa ve öz olarak özetlemişsin saol..süpersin bana çok yardımcı oldun

helal olsun sana .. başarı öykunu bir solukta okudum .. darısı isteyn herkesın başınaa :)

valla supersin. 3 ayda bu kadar kilo vermen gercekten takdir edilir. Her zaman formumu korudum ama ben hamileyken 10 kilo almistim dogum yapinca hepsi gitmisti ama dogumdan sonra fazla kan kaybi halsizlik yuzunden devamli birseyler yedirdiler bana sut olsun can olsun kendine gel toparlan falan derken 10 kilo geri aldim. 3 kilo verdim ama hala 7 kilo fazlaligim var ve 9 aydir veremedim bu kilolari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…