Merhaba canım umarım başarırsın. Ben de yılbaşına kadar 55 i hedefliyorum. Şu an 67 yim.Hanımlar yine ben
Yeni konu
Bu sefer yılbaşı hedefimYılbaşına kadar 60 bile olsam daha ne ohhh
3 günde bir tartı. Arada da yediklerimi yazarım.
28.09.2020 - 74.0 kg.
Merhaba canım umarım başarırsın. Ben de yılbaşına kadar 55 i hedefliyorum. Şu an 67 yim.
Spor da yapıyor musun
Çok yavaş kilo veriyorum. O yüzden durumum pek de iyi sayılmaz. Başlayıp devamını getirememe gibi bir problemim de var. İnşallah bu sefer olacak. Senin de vereceğine inanıyorum.Ayy İnşallah ❣ Senin durumun benden daha iyi maşallah. Şimdilik spor yok
Çok yavaş kilo veriyorum. O yüzden durumum pek de iyi sayılmaz. Başlayıp devamını getirememe gibi bir problemim de var. İnşallah bu sefer olacak. Senin de vereceğine inanıyorum.
Kızlar ben de varım şu an 64-65 arasında gidip geliyorum. Önce kasım sonuna kadar 60 görüp yılbaşında 56 görmek hedefim
Gelir canım merak etme. Bende zor kilo veriyorum. Benim yerimde başkası olsa 50 kiloda gezerdiAyyy o kilolara bi gelseydimm. Hoş geldin sen de cankuş ❣inşallah hedeflerimize ulaşırız
Gelir canım merak etme. Bende zor kilo veriyorum. Benim yerimde başkası olsa 50 kiloda gezerdiçok dikkat etmeme rağmen çok uzun sürüyor kilo vermem.
Destek olalım birbirimize sonuca ulaşırızHadi bakalım bırakmadan devam edelim kızlar burdan ❣❣
Kilolarımız ve hedeflerimiz yakın canım. İnşallah kısa zamanda kalıcı olarak veririz.Kızlar ben de varım şu an 64-65 arasında gidip geliyorum. Önce kasım sonuna kadar 60 görüp yılbaşında 56 görmek hedefim
Benim gibiGelir canım merak etme. Bende zor kilo veriyorum. Benim yerimde başkası olsa 50 kiloda gezerdiçok dikkat etmeme rağmen çok uzun sürüyor kilo vermem.
İnşallah canımKilolarımız ve hedeflerimiz yakın canım. İnşallah kısa zamanda kalıcı olarak veririz.
Ben de öyleyim. Spora başlıyorum ama devamını getiremiyorumİnşallah canım❤ Aslında düzenli spor yaptığım zaman çok güzel toparlıyorum da bir süre sonra bırakıyorum sporu.
O zaman bu konuda birbirimize destek olalım belki faydası olur.Ben de öyleyim. Spora başlıyorum ama devamını getiremiyorum
İnşallah inşallah ❣ birbirimize destek olalımKilolarımız ve hedeflerimiz yakın canım. İnşallah kısa zamanda kalıcı olarak veririz.
Bende dün diyetisyene gidip bu gün başladım 73 kiloyum. Benimde yılbaşına kadar hedefim 57Hanımlar yine ben
Yeni konu
Bu sefer yılbaşı hedefimYılbaşına kadar 60 bile olsam daha ne ohhh
3 günde bir tartı. Arada da yediklerimi yazarım.
Boy: 1.63
Başlangıç kilo (29.09.2020): 74.0 kg.
Güncel kilo: 74.0 kg.
Hedef kilo: 56.0 kg.
Bende dün diyetisyene gidip bu gün başladım 73 kiloyum. Benimde yılbaşına kadar hedefim 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?