merhaba kızlar ben bundan 2 yıl once tam 74 kiloydum çocukkenn cok zayıftım kemıklerım sayılırdı bademcık şişmesi parazit olusundan 10 yasımdan sonra bu hastalıkları atlatınca kılo almaya başladım ergenlık orta okul lıse unıversıteye geldım ama haala kılo artışı devam etmekteydi üniversitemın ıkıncı yılında zayıflamaya karar verdm sureklı vct egzersizleri diyetler yapamaya başladım ekmek yok tuz yok seker yok tatlı yok yag yok sadece sabahları haslanmıs yumurta süt öglen ve ıkındı vaktı sadece ıkı kase corba bol su aksam 6 -7 olunca aksam corbası ıcılms demektı bırden oyle kılo verdm kı kımse tanıyamadı ki ben kursaktan oluşan bırı olarak bu bır mucizeydı :)daha sonra bu dıyet aylarca devam ettı daha sonra 9 hayat cayına basladm ve yemeklerıme ek olarak keten tohumu kattım ve zayıflamam daha cok arttı tabbii aşırı sıvınında bedene cok zararı olyor daha sonra migdemden rahatszlandm yedgmı cıkartyordum mıgdem bı kase corbadan fazlasını yaglısını baharatlısını kaldrmıyordu aşırı ve hızlı kılo vermekten safra kesem taş dolmuştu ve bel ve sırt tarafında acaıp agrılar olyordu ve ben dıyetı bıraktım tabıı bu zayıflamamda bu sıralarda diş teli takıtırmamın cok buyuk etkısı vardı ekmek cıkolata sert ve esnek olan yıyecekler yasaktı her neyse ki 56 kıloya geldgmde durdum yaz geldı spora başladm istedgmı yedım ve sporda kılo aldm ama kas olarak dıyetle sporu aynı anda götrmenızde fayda var vücudunuz sarkmadan sıkılaşır bu kiloları vermemın bır sebebı vardı hem saglıklı olmak hemde yenı yuze kavuşmaktı yenı yuz derken benım alt cenem cok ondeydı kzlar bu yuzden aralık 2013 te yenı yıla grmeden 8 saatlık bır amelyat gecrdım cok zordu ıkı ay boyunca agzm kapalıydı sadece sıvıyla beslendm 53 kıloya düştüm agzım bı acıldı allaaahhh neler yemedm kı tabı acısıda cıktı 4 kılo aldım :) şımdı o 4 kıloyla savaşıyorum sıze amelyattan sonrakı halımı gösteryorm burda yuzum baya şiş bakın siz yorumlayın bakalım :)
buda çene amelyat öncesı ve sonrası kızlar :) gülebilmek çok güzel bazı seylerı başarınca
buda çene amelyat öncesı ve sonrası kızlar :) gülebilmek çok güzel bazı seylerı başarınca