- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
74.40 tım 26 mayıs. Çok geçti be olsun cabuk verip sarkmak iyi diil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kalori yapacaksınHedef60kgolmak kalori hesabina cuma baslamayi dusunuyorum. Su 1,5 ictim. İcemem buyuk ihtimal
1.200-1.350Kaç kalori yapacaksın
1.5 iyi :)
İnşallah dayanabiliriz1.200-1.350
Afiyet olsunYiyorum şuan
DelüüüüüüHedef60kgolmak kanki ayni mesaji tekrarlayinca,konsantre oluyorum ve gerceklesiyor. Gören deli diyebilir ama napim,bu kilolari öyle verdim. Son 3_4 hafta tekrarlamak icimden gelmedi ve zayiflamaya inanmadigim icin olmadı
Bazıları kaçıyorBen de dicektim vazgecmistim
Canım olumlama için yarın 74.50 yim sonraki gün 74.20 yim gibi daha mı iyi olur ☺Bugun 74.90 ım
İnsaallah dostumİnşallah dayanabiliriz
Sagol canim benim. Daha iyi olur tabi evetAfiyet olsun
Delüüüüüü
Bazıları kaçıyor
Ama selam vermek güzel şey,bizim sosyalliğimizi kibarlığımızı gösterir
Canım olumlama için yarın 74.50 yim sonraki gün 74.20 yim gibi daha mı iyi olur ☺
Kolay gelsin zayıflama da . Dilerim istediğiniz zaman da istediğiniz kgya ulaşırsınız.
Teşekkür ederizKolay gelsin zayıflama da . Dilerim istediğiniz zaman da istediğiniz kgya ulaşırsınız.
Teşekkür ederim, sonra ben de sağlıkla zayıflamaya başlarım sizlerden ilham alıpTeşekkür ederiz
Sen de sağlıcakla al kucağına bebişini öbür yıl
Sagol. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKolay gelsin zayıflama da . Dilerim istediğiniz zaman da istediğiniz kgya ulaşırsınız.
Ay ben bunu yeni gördümHaha hadi insaallah. Akşam kavurma,pilav,salata (orta miktara yakın diyim) is yerinde o attigim porsiyon, dondurma ve 5-6 çatal pasta. İnsaallah aksam saçmalamam. Yok ya sanmam bu sefer. Sen neler yedin aystim? Hadi görim seni.
Bence de arada ye tabi ama çoğunlukla dikkat et19temmuza kadar sıkı yapamazsam hayatta yetismez