71 kiloyum hamile kalmaya cesaretim yok

yok maddiyatım yok değğil fazlasıyla var ama bütün yatırımı eve yatırdık kredi ödüyoruz eşimde çok istiyor ama sıkışacağından tereddütte tatlıya gelince hayatta sevmem tek yediğim tatlı çikülatadır yani şerbetli tatlıdan nefret ederim zaten ama ne bilim işte büyütüyorum heralde

ben 74 ile hamile kaldım, boyum 1.68:) diyet yapıyordum, hamile kalmadan önce en az bir 5 kilo veririm dedim ama meleğim erkenden geldi :)
şu an 8 haftalık hamileyim henüz kilo almadım ama alacağım elbette.
önceleri çok moralim bozuldu ama şimdi iyiyim, dikkat ediyorum elimden geldiğimce yeter ki bebeğim sağlıklı olsun.
her türlü kilo verilir, önemli olan sağlıktır. takmayın bunları kafanıza...

haklısın valla arkadaşım.benim yaptığım biraz vicdansızlıktı.tuvaletini halıların üstüne yapınca,çok zorlandım.ee bi de panik atak gelince vermek zorunda kaldım.halbuki ne heyecanla gece 4te yola çıktık,onu almaya.çokta oyuncuydu paşam.yaptık bi hata,allah tekrarından korusun.bu arada konuyu dağıttık ama senin köpişinde çok tatlı.ne güzel bir sürü torunun olmuş.bende bahçeli bir eve geçince ve çocuklarım 2-3 yaşına gelince muhakkak bi köpiş alacam.ayy onlarsız bir hayatta çekilmiyorr ki.

hepinize desteğinden dolayı teşekür ederim bu arada çalışmalara balladım :jeyyar: adet görmezsem mutlu bi haber veririm inşallah yılbaşında öpüyom kocaman

canım benim boyum 173... 87 kiloydum 4 aydır diyet yaparak 70 kiloya düştüm hala devam ediyorum..
bence o boya o kilo normal,benm planım 60 a inip hamile kalmak

hadi hayırlısı artık.bekliyoruz müjdeli haberlerini.opuyorumnanaktan

ben de zayıf hamile kalcam diye yırtındım.63le kaldım68den inmiştim.3 ay kusma-bulantı kilo almadım.6 ayda 23 kilo aldım.her hafta bir kilo yani.:kedi:keşke diyet yapmasaydım hamile kalmadan önce,o zaman bu kadar çok kilo almazdım eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…