71 kiloyum hamile kalmaya cesaretim yok

Sevgi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
2.327
31
slm kızlar merakla herkesin yazdıklarını takip ediyorum 71 kiloyum diyetteyim şuan haftada 1 kilo kadar veriyorum ve hamile kalmak için son şansımdayım ama kilo yüzünden cesaretim yok nolur bana destek olun veya fikir verin hamilelikte diyetime devam edebilirmiyim belli bi süre kadar yütüyüşte yapıyorum annem sadece 3 kilo almış 2 hamileliğindede anneme çekermiyim sizce yada annesi gibi kilo alan veya doğum yapan varmı :sinifsinif:

ya kilodan niye korkuyorsin ki,hiiçç korkmaa.çoğunu geri verirsin,bebeğe koşturmaktan.bak ben 172 cm boyundayım.63 kiloyla başladım şimdi 34 haftalık hamileyim.ikizlerim olacak.20 kilo aldım.83 kiloyum.bu arada senin boyun kaç cm?bence herşeyi doğanın akışına bırak.bebeğin için gerekirse kilo alacaksın.ama ilerleyen dönemlerdede geri vereceksin.bence kendini annelik duygusundan mahrum etme.gel sende aramıza katıl : )

moralimin bozuk olduğundan sağlıklı kararveremedim rahim ağzı kanseriydim ve aşısı ile tedavi oldum aylardır yumurtlamam olmadı dün doktorum yumutrlaman var dedi elimi çabuk tutmak zorundayım ev yaptırıyorum maddi olanaksızın içine bir bebek dünyaya getirerek ona haksızlık etmek istemiyorum:a015:

kaydirigubbakcemile albümümde fotolarım var bana bakabilirsin

canım çok geçmiş olsun.şükür iyileşmişsin.her bebek nasibiyle gelir derler.bak bende ikizlere hamileyim.bende hiç beklemediğim bir dönemde hamile kaldım.vee maddi durumumuzda pek parlak değildi.yakında doğumum var ve iyi kötü ikisininde çoğu ihtiyacını aldık.en iyi markayı alamadık belki ama en azından ihtiyaçlarını giderdik.kilona gelince: benimle aynı boydasın.ben ilk hamile kaldığımda 67 kiloydum.saolsun civcivlerim ilk 3 ay bana 4 kilo verdirttiler.hamilelik bence en doğal diyet yöntemi.hem hamile kalmadanda kaç kilo alacağını bilemezsinki.benim şu 20 kilo fazlamla bile görüntüm gayet iyi.fazlalıklar göze çarpmıyor.sonuç olarak en iyi kararı siz vereceksiniz ama bence fırsatın varken şansınızı bi deneyin.

canım böyle ciddi bir konu için yok ev bitsin yok imkansızlık diye düşünme bence...
nasibiyle gelir
haa hiç bir sroun olmazdı ozaman bekle evin bitsin bilmem ne derdim.
ama son şansım demişsin
ilk öncelikle geçmişler olsun sonrada fotolarına baktım kilın milon yok bunu düşünüp dert etme
allahtan seninde boyun uzun
kızım 71 o kadarda çok değil.
ben 72 ile gelin oldum aç bak albümlerde fotolrımda var...
bence hakkıyla üstüseninden gelir sonrada verirsin korkma hiç...

deli misin kız sen?şimdi baktım albümlerine.çok tatlı çıkmışsın.öyle abartılacak kadar da kilon fazla değil.zaten hamilelik standartıda şöyle: önce kilo vereceksin,sonra alacaksın : )ee yakın zamanda müjdeni bekleriz vallaa.

çok geçmiş olsun canım,maddi sıkıntıları çoğumuz yaşıyoruz,para pul gelir gider,imkanın varken çocuğunu doğur derim,sonrasında belki dünyanın parasını döksen böyle bir şansın olmayacak.seninde çevrende şehir şehir hastane hastane dolaşıp servet harcayan ama bir türlü çocuk sahibi olamayan insanlar vardır.sonradan pişman olmamak için şansını dene.kilo meselesinede çok takılma,insan önceden düşünüyor ama hamile kalınca bebeğin sağlığından başka bişey umurunda olmuyor.mesela ben 9.ayımdayım,13kilo aldım,20 de almış olsam umurumda değil,oğlum da bende çok iyiyiz önemli olan bu.zaten doğum sonrası emzirmekle,bebeğin bakımıyla uğraşmakla ve birazda dikkat etmekle bütün kiloların verilebileceğini düşünüyorum.doğumdan sonra 1yıl tombol tombul gezsem ne olur yani,kucağımda dünyalar tatlısı bir mucize varken 5kilo eksik 5kilo fazla neolur yani?

71 de bişey mi canım? Ben 78 le hamile kaldım şu an sanırım 87 yim. Daha da alacağım. Bebek için kilonun ne önemi var? Hem yaramazın peşinde koşarken fazlasıyla verirsin. Eğer bebek istiyorsan hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başla. Bak özel durumun da varmış değil mi?

albümdeki fotolar evlenmeden önceki fotolarım size en yakın zamanda müzjde veririm inşallah gerçekten destek oldunuz benim eşimin eniştesi ve kardeşi hep benim kilomla uğraşıyor kafaya takmamın bi sebebide bu yoksa dediğiniz gibi kilomu takmazdım onların tekrar benim kilomu konuşmasından korkuyorum kırmakta istemem asla ama sabrımı çok zorluyor hepinizi teker teker yanacıktan öpüyrum çok moral verdiniz çok teşekür ederim

sen milletin lafına ne bakıyorsun ki.insanlar zaten kendi kusurlarına hiiç bakmazlar.ama karşısındaki kişiyle uğrşmayıda çok severler.şu hayatta hangimiz 4/4 lük bir tipe yada karaktere sahipiz ki.hepimizin ufak tefek kusurları var.bence bize renk katanlarda bu kusurlarımız.hiçkimsenin haddine düşmemiş bizi bu şekilde eleştirmek.kafana takma arkadaşım.ben halimden memnunum de gitsin.sen eşine ve bebeğine odaklan.

kafama takmamaya çalışsamda ister istemez beynimi meşgul ediyor inatçı bi kişiliğe dönüştüm evlendiğimden beri

ahh ahhh,geçen sene bizimdi.ama ben salak gibi hayvanın günahına girdim.binbir hevesle sinoptan aldık geldik.ama apartmanda bakmakta çok zorlandım.başkasına verdik paşamızı.sonradan çok pişman oldum ama iş işten geçmişti.bayılıyorum golden retriever yavrularına.senin fotoğraflarda da var golden.

ben 1.72 boya 52 kg yle hamile kaldım
gebeliğim kışa geldiğinden yürüyüş vs yapmadım yedimde yedim derken 40 kg ile bitirdim ((
mahvoldum ((
ama şuan çok şükür 10 ayda 40 kg yi verdim 2-3 kg kaldı oda sadece bel ve göbekte iğrenç duruyor ((
karnım aşırı esnediğinden çatladı sündü bikini hayallerim yalan oldu ((

bende o ve ona benzer sorunları çok yaşadım canım apartmanda bakmadım ama çoğu kez vermeyi düşündüm iyikide vermemişim o vicdansızlığı atlatamazdım heralde bana küçükken çok masrafı oldu çok hastalandı yawrum ama çok şükür 8 yaşına girdi fotoğraftaki benim oğlum adı carlos 28 tanede torunum var canım ama keşke sende vermesey
din

delikafadulden 40 kilomu imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttt baya almışsın canım sen ya ama doğru diyon yürümeyıince bide yiyince alınıyodur allahım yemicem benim evde yürüyüş bandım ama bakalım yürüyebilcekmiyim

annemle kaldım tatlı hastasıyımdır anne kek anne pasta anne şu anne bu gördük sonunda 40 kg ciği :)))
ama çok şükür çok zorlanmadan verdim :)
kendine değil bebeğe kilo yapcak şeyler yersen (ceviz,yoğurt,süt meyva sebze vs.)
hiiç sıkıntı olmaz emin ol

hiçç takma canım benim yengemde çok kiloluydu kilosu yüzünden çok bunalımdaydı ve ve azmetti verdi ve hamile şimdi hatta istediği kadar veremediği halde inan hiç önemli diil sonrada verirsin zaten o koşuşturma içinde hem maddiyattımız yok diyosun ama buda çocuk sonuçta düşünsene ilerde pişman olursan keşke aç kalaydımda yazvrumu kucağıma alsaym şimdi ne ii olurdu derdin sakın moralini bozma bende hamileyim şuan ve bizimde maddi dururumumuz pek ii diil zateen planlamıyorduk
ama hiç pişman diilim elbet bitrek bi gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…