- 21 Haziran 2020
- 4.934
- 28.089
Keyif kahvesi de iç İncimBen geldim. Spor bitti ogluşumun karnını doyurdum. Kendi karnında doydu. Adım kaldı onuda aksama yetiştiriri m araya mekik falan da sıkıştırırım
Adım öncesi
Afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keyif kahvesi de iç İncimBen geldim. Spor bitti ogluşumun karnını doyurdum. Kendi karnında doydu. Adım kaldı onuda aksama yetiştiriri m araya mekik falan da sıkıştırırım
Öyle vasat pillerin ömrü gidiyor olsa gerek Her türlü kalitesizlikten uzak durmak gerek enerjimÇok yerinde bir tespit
Bazen radyo çekmiyorya, elimi uzatıyorum düzeliyor, ama çalışan bir şeyse de bozuluyor. Enerji fazlalığından işte hep bunlar
Annem bana hamileyken doktorlar kalp sesi iki gibi galiba ikiz demişler
Ta ki beni görene kadar hep 2 tane beklemişler
Ey Aşuk gece aşk-ı memnuya gecikme,Kızlar akşama gelirim işim uzun
Sizi çok ama gerçekten çok seviyorum taam mı?
Grubun ozanı sensin enerjim yüreğine sağlıkEy Aşuk gece aşk-ı memnuya gecikme,
Bu maşukunu tenhada çok bekletme ❤
İşsizim bari halk ozanı olayım dedim
Yakında 'Güçlü Kadınlar Destanı' yazacam (ciddiyim)
Bana ilham veren Balım'larım
Bu tilki ne acabateşekkür ederim
Öyle değil mi? Cahil her şeyi bilir de bir kendini bilmezProfil mesajına bayıldım çok doğru söylemişsin
İhmal etme canım,özellikle d vitamini kilo vermeyi de etkiliyor.Evet evet bence de
Benim de b12 ve d vit sürekli duser bi ara demir falan da düşüktü. Ortaya karisik
İnşaallah canım.İyi yapıyorsun canım,bende niyetlendim de devamı gelmedi.Sayfayı müsait zamanda okuycam,gaza geleyimİnşallah sonuçların güzel çıkar canım. Bu aralar üst üste çok şey yaşayınca unutkanlık da normal. Ben de çok şükür iyiyim canım, kaldığım yerden devam ediyorum
Biraz deli gibi birşey mi demek oluyor buGrubun ozanı sensin enerjim yüreğine sağlık
Çok yakında raflardaEy Aşuk gece aşk-ı memnuya gecikme,
Bu maşukunu tenhada çok bekletme ❤
İşsizim bari halk ozanı olayım dedim
Yakında 'Güçlü Kadınlar Destanı' yazacam (ciddiyim)
Bana ilham veren Balım'larım
Seni takip ediyor galiba İngiltere de tilkiler sokakta geziyormuş oralardan falan mısın NegoomBu tilki ne acaba
Deli dolusun canım aksine çok zekisinBiraz deli gibi birşey mi demek oluyor bu
Bir arkadaş görüyorum arada yazışmalarda, bir denk getiremedim kendisini. Bildirimler bir o yana bir bu yana atıyor beni her zamanki gibi.
Negoo cum hoşgeldiniz.
A ha ha yok ben anadolunun bağrındanSeni takip ediyor galiba İngiltere de tilkiler sokakta geziyormuş oralardan falan mısın Negoom
Sivas’ın dağlarından dır o zamanA ha ha yok ben anadolunun bağrından
Sivas
Fazla şımartma Leylam çabuk gevşiyorumDeli dolusun canım aksine çok zekisin
Doğru söze ne denir ki.Öyle değil mi? Cahil her şeyi bilir de bir kendini bilmez
Maşallah canım grubumuza o söze tamamen katılıyorum Biz birbirimize yakın olağanüstü bir grubuz Çok değerli birşey buFazla şımartma Leylam çabuk gevşiyorum
Bir söz vardı,
"Bir grubun en zeki ve en aptal insanının zeka seviyesi aynıdır." diye.
Sudem boşuna demiyor at gözlüğü takmadım (8) diye
Çok şükür bir araya getirene ❤(8)
Tamam canım kalori hesabında geçme afiyet olsunKizlar bisey söylücem ben bugün menu yazmiyim
Buzluktaki seyleri biraz eriteyim diye bu hafta ordan yemek yapayim dedimya. Bugün birazcik güzel bisey yapcam caniniz cekmesin hic. Ama olcülü yicem yani diyete devam orda sorun yok sadece 1 tane yicem