- Emoji Skoru
- 19.869
- Puanlar
- 248
Dogru ogretmen iyi olmadiktan sonra hepsi bos aslindaZaman ,şartlar ,ekonomi herşey etkili.
Önemli olan öğretmen.
Okul vitrin kısmı.
Çocuklar çocuklar kavga etmeyin lütfen. Civciv yavrum sen önüne dön bakayım, enerji kızım sen oku sayfa 85’i
doktor olacak zaar
çok iyi olmuş, bende o takıntılardanım
canım, yaşadığın yere, çevreye ve şartlara bağlı. Ve sudemciğimin dediği gibi öğretmene . Kuzucuk büyüsün daha ayrıntılı konuşuruz
Benim de asiri kafam karisikBu soru benim de aklimi karistiriyo normalde gerek yok diye düşünürdüm ama bakiyorum şartlar ona da itmiyo değil. Gerci bi yandan düşününce de insanin özünde bitiyo icinde olan her türlü okuyup kendini kurtariyo
İlkokul degil ama belki üni özel olabilir diye düşünüyorum çünkü isin hazir oluyo. Ama bi yandan da nereye kadar diyorum aman neyse civcivsu olana kadar bakalim neler neler degiscek o zaman dusuneyim ben en iyisi
enerji_kusagi hah gördün mü enerci cezayi yidin hadi oku puhahaha
Evet nerden anladinayy o evde olunca günden hicbisey anlamiyorum valla aslinda bisey de yapmiyo öyle cay yap kahve yap habire bisey de istemiyo ama neden bilmiyorum tövbe yarabbim gün bereketsiz geciyo heralde gec uyaniyo diye(9 bucuk ) cumaya gitti gactim hemen buraya
Demek doktor olucam ne önemi var diyo dünyanın en hakli isyanı degil mi ama yahele minnoş laflara bak
Hadi bakalim inşallah hedeflerine ulassin küçük adam
Hocam sayfa 85'i okudum şimdiÇocuklar çocuklar kavga etmeyin lütfen. Civciv yavrum sen önüne dön bakayım, enerji kızım sen oku sayfa 85’i
Okurken yoruldum ÇiçeğimMenü
8.30
1 yk sızma zeytinyağı
9.00
Sirkeli ılık su
Limonlu ılık su
9.30
3 tane Kekikli çörekotlu zeytinyağlı salatalık
11.00
(1 kaşık chia+2 kaşık Yulaf+1 incir+1 kayısı+ 1 çk tarçın+ayran) karışımı
14.00
Sütlü kahve ,2 ceviz
2 dilim,2 minik para şeklinde , çeyrek elma ,
16.00
Yarım tabak etli kuru fasulye ve ayran
18.00
Yarim tabak Kıymalı kabak yemeği
1 haşlanmış yumurta
Ayran
Siyah çay bir kaç bardak
Tarçınlı çay sayamadim
Açıklamaya üşendimOkurken yoruldum Çiçeğim
Günü yeme içmeyle mi geçirdin
Ayranlı karışımı hayal edemedim hiç
Çok gibi görünüyor ama değil, dengeli olmuş
Afiyet olsun Balımm
Siz yorulmayin diye cumadan cumaya menü paylaşıyorum zatenOkurken yoruldum Çiçeğim
Günü yeme içmeyle mi geçirdin
Ayranlı karışımı hayal edemedim hiç
Çok gibi görünüyor ama değil, dengeli olmuş
Afiyet olsun Balımm
Enerjimmm sen benim en çalışkanım, baldan da tatlım,Hocam sayfa 85'i okudum şimdi
Nasıl denk getirdin böyle, 85i hiç okumamışım Aslım Balım
Canım en son Songül Balım yapmıştı, bulabilirsem atayım.Benim gecen haftaki kilpm neydi tabloyu bulamiyorum kizlar asli hocam
Enerjimmm sen benim en çalışkanım, baldan da tatlım,
beni nasıl da mutlu ediyorsun, yüzümde güller açtırıyorsun. Seviyorum hep seni, kalbimde bambaşkadır yeri
Hep gülsün yüzün, çok gülsün❤Enerjimmm sen benim en çalışkanım, baldan da tatlım,
beni nasıl da mutlu ediyorsun, yüzümde güller açtırıyorsun. Seviyorum hep seni, kalbimde bambaşkadır yeri
Enerjimmmm senin gibi bal olmasalar da sınıfta kalmak isteyen çok öğrencim olduHep gülsün yüzün, çok gülsün❤
O kadar tatlısın ki, bende seni bir ayrı seviyorum Aslım
------------------------------------------------
Hocam torpil yapma bana,
Hep sınıfta kalayım öğrencin olayım
Bu da böyle değişik bir öğrenci işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?