• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ya sacimi acitiyosun enerci dursana:KK42:
Örtmenim enerci benim saçımı cekiyyooo
Örtmen cok nasilsa biri görmese öbürü müdahale eder:süslü:

Dersten gelince bi özet geçersin enercim:KK8:
Önce sen bir özet geç hele gelince😜
Beğenirsem ne konuştuğumuzu anlatırım 😁
Yoksa imkanı yok anlatmam üsteleme bu kadar😁

Aa şaşırdım,öğretirim o zaman😍
Bizimkiler el yazısı hiç yazmadı,hep düz yazı🤔
Canım akışına bırak özellikle gel öğreteyim diye bunaltma ama ritmik sayma vs söyle ezberler zaten 🤗

Ben oğluma öğretmedim okulda sıkılmasın diye .

Ama Pandemi biraz daha farklı uzaktan canlı ders derken karışık.

Mesela oğlumun öğretmeninin karısı (o da öğretmen ) yazın okuma yazma hepsini öğretti Pandemi var diye.

Her yöreden çal diyorsun 😁😁

Negoo m gibi uçarak geldim 😁
Gel balım 🍯
Özletme 😍
Senin hasretine dayanamam 🤗

Canım, toplama çıkarma işlemini hikayeleştirerek yap. Mutfakta mesela meyve ver , ceviz ver. Arttı mı, azaldı mı cevizlerin de? Şimdi kaç oldu? De . Gibi gibi gibi ❤️
Tamam canım öyle yaparım😍
Hayirli olsun canim☺️ yürü kacamaklar erisin😂

Calisamadim ya kahvalti hazirla cay demle🙄

😍😍😍

Tebrikler caniim benim buyuk yegen de takdir almis. Ablam da diyo bana da aferin benim de takdirim bu :KK70:

Canim cayi esim hüpletti yenisini demlerim istersen hemennnn😍 sobaya bi odun da attim isinsin aslim🔥

Aha enerci gitti cabuk konusun sayfa biriksin :rolleyes: diye yaramazlik yapcaktim ama gelmişsin bacım :oops:
Ablan haklı😅 jarne hediyesi isterim dedim eşime🤣
Ne güzel ya düz yazi daha iyi dimi? İnsallah bi daha geçilmez el yazisina benim cocuklara kadar yani😂 duz yaziyi öğretiyim de el yazisi kenarda kalsin 😂
Bencede iyi,düz yazıyı inci gibi yaz diye çıldırıyorum,el yazısı olsa toptan giderdim🤣🤣
Bunlar hep tecrube siz konusun ben de aklima yaziyorum ilerde civcivsu ya uygulucam:KK15:
Yesin onu teyzesi😍💜
Bana zahmet olmazsa dünkü menümü bir yazayım :işsiz:
Bana da oluyor,çok eriniyorum telefona bile kaydetmeye🤣
Canım akışına bırak özellikle gel öğreteyim diye bunaltma ama ritmik sayma vs söyle ezberler zaten 🤗

Ben oğluma öğretmedim okulda sıkılmasın diye .

Ama Pandemi biraz daha farklı uzaktan canlderken karışık.

Mesela oğlumun öğretmeninin karısı (o da öğretmen ) yazın okuma yazma hepsini öğretti Pandemi var diye.

Gel balım 🍯
Özletme 😍
Senin hasretine dayanamam 🤗
Yok canım zorlamam,zaten oğlak çok dik başlı🤣🤣 o keçi ben keçi çakışıyoruz.
Zaten ben günlük kısa kısa mola vere vere etkinlik kitaplarından yaptırıyorum,el kasları alışsın diye,kesme vs yaptırıyorum.
Ritmik sayma da iyi fikir👍

Bencede iyi,düz yazıyı inci gibi yaz diye çıldırıyorum,el yazısı olsa toptan giderdim🤣🤣

Yesin onu teyzesi😍💜

Zaten ben günlük kısa kısa mola vere vere etkinlik kitaplarından yaptırıyorum,el kasları alışsın diye,kesme vs yaptırıyorum.
Şimdi de yemek hazırlayıp geleyim,😁
Hala menümü yazamadım Negoo m 😁😁
Görüyorsun vaktim yok 😁

Yesin onu teyzesi😍💜

Hadi ya 😁
İnci gibi mi😁
Benimki berbat yazar 😁
Öğretmeni önemsemedi ben de sallamiyorum😁

Anneler gordugum.kadariyla okullardan bahsediyosunuzm sizce cocuklar ilkokuldan ozel okula mi gitmeli yoksa devlet okulunda olmasi daha mi iyi. Dusunceleriniz merak ediyorum
Zaman ,şartlar ,ekonomi herşey etkili.
Önemli olan öğretmen.
Okul vitrin kısmı.

Ya sacimi acitiyosun enerci dursana:KK42:
Örtmenim enerci benim saçımı cekiyyooo
Örtmen cok nasilsa biri görmese öbürü müdahale eder:süslü:

Dersten gelince bi özet geçersin enercim:KK8:
Çocuklar çocuklar kavga etmeyin lütfen. Civciv yavrum sen önüne dön bakayım, enerji kızım sen oku sayfa 85’i 😂😅😂😅😂
Hadi ya 😁
İnci gibi mi😁
Benimki berbat yazar 😁
Öğretmeni önemsemedi ben de sallamiyorum😁
doktor olacak zaar 😉🥰
Öğretmeni önemseyince bende de takıntı oldu maalesef😬
çok iyi olmuş, bende o takıntılardanım 😅
Anneler gordugum.kadariyla okullardan bahsediyosunuzm sizce cocuklar ilkokuldan ozel okula mi gitmeli yoksa devlet okulunda olmasi daha mi iyi. Dusunceleriniz merak ediyorum
canım, yaşadığın yere, çevreye ve şartlara bağlı. Ve sudemciğimin dediği gibi öğretmene . Kuzucuk büyüsün daha ayrıntılı konuşuruz ❤️

Çocuklar çocuklar kavga etmeyin lütfen. Civciv yavrum sen önüne dön bakayım, enerji kızım sen oku sayfa 85’i 😂😅😂😅😂

doktor olacak zaar 😉🥰

çok iyi olmuş, bende o takıntılardanım 😅

canım, yaşadığın yere, çevreye ve şartlara bağlı. Ve sudemciğimin dediği gibi öğretmene . Kuzucuk büyüsün daha ayrıntılı konuşuruz ❤️
Ah oldu da ne oldu yanında durmazsam koca koca yazıyor,🤣 ben doktor olucam ne önemi var,doktorların yazısıda böyle diyor🤣
Ama annesi estetiğe önem veren bir terazi😅
Çook sildirip yeniden yazdırmışımdır😑😑

Ah oldu da ne oldu yanında durmazsam koca koca yazıyor,🤣 ben doktor olucam ne önemi var,doktorların yazısıda böyle diyor🤣
Negocuğum benziyoruz birbirimize 😉😅

Zaman ,şartlar ,ekonomi herşey etkili.
Önemli olan öğretmen.
Okul vitrin kısmı.
Bu soru benim de aklimi karistiriyo normalde gerek yok diye düşünürdüm ama bakiyorum şartlar ona da itmiyo değil. Gerci bi yandan düşününce de insanin özünde bitiyo icinde olan her türlü okuyup kendini kurtariyo🤔
İlkokul degil ama belki üni özel olabilir diye düşünüyorum çünkü isin hazir oluyo. Ama bi yandan da nereye kadar diyorum aman neyse civcivsu olana kadar bakalim neler neler degiscek o zaman dusuneyim ben en iyisi:D :D :D
enerji_kusagi enerji_kusagi hah gördün mü enerci cezayi yidin hadi oku puhahaha :D
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik eşin esir mı etti seni :KK3:
Sal beni de :KK70:
Evet nerden anladin :D ayy o evde olunca günden hicbisey anlamiyorum valla aslinda bisey de yapmiyo öyle cay yap kahve yap habire bisey de istemiyo ama neden bilmiyorum tövbe yarabbim gün bereketsiz geciyo :D heralde gec uyaniyo diye(9 bucuk😁) cumaya gitti gactim hemen buraya:D
Demek doktor olucam ne önemi var diyo dünyanın en hakli isyanı degil mi ama ya :D :D hele minnoş laflara bak :D
Hadi bakalim inşallah hedeflerine ulassin küçük adam😍

Bu soru benim de aklimi karistiriyo normalde gerek yok diye düşünürdüm ama bakiyorum şartlar ona da itmiyo değil. Gerci bi yandan düşününce de insanin özünde bitiyo icinde olan her türlü okuyup kendini kurtariyo🤔
İlkokul degil ama belki üni özel olabilir diye düşünüyorum çünkü isin hazir oluyo. Ama bi yandan da nereye kadar diyorum aman neyse civcivsu olana kadar bakalim neler neler degiscek o zaman dusuneyim ben en iyisi:KK70: :KK70: :KK70:

enerji_kusagi enerji_kusagi hah gördün mü enerci cezayi yidin hadi oku puhahaha :KK70:

Evet nerden anladin :KK70: ayy o evde olunca günden hicbisey anlamiyorum valla aslinda bisey de yapmiyo öyle cay yap kahve yap habire bisey de istemiyo ama neden bilmiyorum tövbe yarabbim gün bereketsiz geciyo :KK70: heralde gec uyaniyo diye(9 bucuk😁) cumaya gitti gactim hemen buraya:KK70:

Demek doktor olucam ne önemi var diyo dünyanın en hakli isyanı degil mi ama ya :KK70: :KK70: hele minnoş laflara bak :KK70:
Hadi bakalim inşallah hedeflerine ulassin küçük adam😍
Amiin canım İnşallah😍

Büyük yazı özgüven 😁

Back