• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

1200 adım😄
3 hafta tatil çok mutluyum🤣 evde ders sesinden artık yorulmuştum.Bugün son.
Karnemiz de verilmiş,takdir almışız,miz diyorum çünkü ikimizin başarısı oğlumla🤣🤣
Eşime gönderdim,senin karnen diyor😅

Günaydın
Ballarımmmm
🍯

çay hazır di me 🐥 Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik canım, biriciğim . Bugün azıcık yürüyeyim dedim. Dondum, çok soğuktu, rüzgarda vardı. Titrek domates olarak eve döndüm. :KK45:

Geç bazen yatarım ama geç kalkma eşim sabah çocuklara bakınca oluyor🤣

Aa ne güzel adımlar atıyordun niye öyle oldu😅

Tanımışsın beni🤣
Tamam Nego ne istersen yapalım 😁
Bende bugün 18.20 de tatile çıkacam
Eferim Makine Sudemim 😁😁

Çörekotunun yağını da çıkarabilirsen Almanya dan teklif bekliyorum 😁😁
O iş yaş bebeğim 😅😅
Çiğnemeye çabalıyorum 😁😁
Aslım yanlış kişiye sordun, taze çay Sudem de olur her zaman 😁😁
Civciv çay demleyeli 1 saati geçti acımıştır 😁

Sobaya biraz odun atalım için ısınsın🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Valla doğru 😁😁 sıcak sıcak çay 😁😁
4.sınıf canım.Eylülde okul değişiyor,küçük birinci sınıfa başlıyor,çok eğlenicez çook🤣🤣
Kesin😁😁
Oğlan ikisi de demi?
Ayyy çok iyi olur, totom dondu. 🙈
Dikkat et sobaya fazla yanaşma sonra toto yanmasın 🔥🔥🔥

Çok hoşsun,teşekkür ederim💜💜

Sağol canım💜
Ela'lar Lale'ler hala el ele mi yoksa ayrıldılar mı🤣🤣
Maalesef canım onlar hiç değişmedi. 😅😂😅 hep aynılar. Geçen yıl ben yetişkinlere de okuma yazma eğitimi vermiştim. O günler geldi aklıma. 🤭 Canım Nego Nego cuğum eğer istersen ünlü harflerin okumasını şimdiden öğretebilirsin. 😉🥰❤️

Tamam Nego ne istersen yapalım 😁
Bende bugün 18.20 de tatile çıkacam

O iş yaş bebeğim 😅😅
Çiğnemeye çabalıyorum 😁😁

Valla doğru 😁😁 sıcak sıcak çay 😁😁

Kesin😁😁
Oğlan ikisi de demi?

Dikkat et sobaya fazla yanaşma sonra toto yanmasın 🔥🔥🔥
Evet iki hareketli erkek çocuğu🤣

Maalesef canım onlar hiç değişmedi. 😅😂😅 hep aynılar. Geçen yıl ben yetişkinlere de okuma yazma eğitimi vermiştim. O günler geldi aklıma. 🤭ünlü harflerin okumasını şimdiden öğretebilirsin eğer istersen . 😉🥰❤️
Ay nasıl öğreteyim?Önceden öğretmeyin diyorlardı,o yüzden sadece sayıları öğretiyorum,çizgi çalışması falan.
Var mı video,yöntem😄

Ay nasıl öğreteyim?Önceden öğretmeyin diyorlardı,o yüzden sadece sayıları öğretiyorum,çizgi çalışması falan.
Var mı video,yöntem😄
Canım o eskiden di😁.

Eğik el yazısı yerine veli düz yazı öğretirdi😁

Ünlü harfleri öğret okut n'olacak 😁

Ünsüz harfleri sadece ses olarak verirsin 😁

Var mı video,yöntem😄
canım yazılışını öğretme. Sadece okunuşunu öğret. ( a, e, ı, i, o, ö, u, ü ) gelecek yıl için farkındalık olur. Az da olsa işimiz kolaylaşır. Ben okunuşlarını öğretmeye başladım. Aklıma geldikçe yazarım ben sana ❤️

Canım o eskiden di😁.

Eğik el yazısı yerine veli düz yazı öğretirdi😁

Ünlü harfleri öğret okut n'olacak 😁

Ünsüz harfleri sadece ses olarak verirsin 😁
Aa şaşırdım,öğretirim o zaman😍
Bizimkiler el yazısı hiç yazmadı,hep düz yazı🤔

Birde bu var.Bundan da toplama falan öğreteyim mi?

Eklentiler

• 20210122_105108.jpg
    20210122_105108.jpg
    163,9 KB · Görüntüleme: 28
Birde bu var.Bundan da toplama falan öğreteyim mi?
Canım, toplama çıkarma işlemini hikayeleştirerek yap. Mutfakta mesela meyve ver , ceviz ver. Arttı mı, azaldı mı cevizlerin de? Şimdi kaç oldu? De . Gibi gibi gibi ❤️

2. Uni okuyorum demistim ya sonuclar hepsinden gecmisim simdi bahane de kalmadi bugun anneme gittigim icin iyi bi yuruyus yaparim.
Herkese kacamaksiz gunler
Hayirli olsun canim☺️ yürü kacamaklar erisin😂
Ooo çalışkan bal arısı arı 🐝🐝🍯🍯

Tamam canım sen ev işiyle daha çok kalori yakıyorsun zaten 😁
Ödestik o zaman😁
Calisamadim ya kahvalti hazirla cay demle🙄
😍😍😍
1200 adım😄
3 hafta tatil çok mutluyum🤣 evde ders sesinden artık yorulmuştum.Bugün son.
Karnemiz de verilmiş,takdir almışız,miz diyorum çünkü ikimizin başarısı oğlumla🤣🤣
Eşime gönderdim,senin karnen diyor😅
Tebrikler caniim benim buyuk yegen de takdir almis. Ablam da diyo bana da aferin benim de takdirim bu :D
Günaydın
Ballarımmmm
🍯

çay hazır di me 🐥 Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik canım, biriciğim . Bugün azıcık yürüyeyim dedim. Dondum, çok soğuktu, rüzgarda vardı. Titrek domates olarak eve döndüm. :KK45:
Canim cayi esim hüpletti yenisini demlerim istersen hemennnn😍 sobaya bi odun da attim isinsin aslim🔥
Bulaşık makinesini bir halledeyim, geliyorum 10 dk
Aha enerci gitti cabuk konusun sayfa biriksin :rolleyes: diye yaramazlik yapcaktim ama gelmişsin bacım :oops:

Aa şaşırdım,öğretirim o zaman😍
Bizimkiler el yazısı hiç yazmadı,hep düz yazı🤔
Ne güzel ya düz yazi daha iyi dimi? İnsallah bi daha geçilmez el yazisina benim cocuklara kadar yani😂 duz yaziyi öğretiyim de el yazisi kenarda kalsin 😂

Canım, toplama çıkarma işlemini hikayeleştirerek yap. Mutfakta mesela meyve ver , ceviz ver. Arttı mı, azaldı mı cevizlerin de? Şimdi kaç oldu? De . Gibi gibi gibi ❤️
Bunlar hep tecrube siz konusun ben de aklima yaziyorum ilerde civcivsu ya uygulucam:KK15:

Hayirli olsun canim☺️ yürü kacamaklar erisin😂

Calisamadim ya kahvalti hazirla cay demle🙄

😍😍😍

Tebrikler caniim benim buyuk yegen de takdir almis. Ablam da diyo bana da aferin benim de takdirim bu :KK70:

Canim cayi esim hüpletti yenisini demlerim istersen hemennnn😍 sobaya bi odun da attim isinsin aslim🔥

Aha enerci gitti cabuk konusun sayfa biriksin :rolleyes: diye yaramazlik yapcaktim ama gelmişsin bacım :oops:
Yakalandın Muzip Civcivimm :KK4:

Sen derse gidince gör buraları :halay::halay:

Yakalandın Muzip Civcivimm :KK4:

Sen derse gidince gör buraları :halay::halay:
Ya sacimi acitiyosun enerci dursana:KK42:
Örtmenim enerci benim saçımı cekiyyooo
Örtmen cok nasilsa biri görmese öbürü müdahale eder:süslü:

Dersten gelince bi özet geçersin enercim:KK8:

Back