- Emoji Skoru
- 18.529
- Puanlar
- 248
Önce sen bir özet geç hele gelinceYa sacimi acitiyosun enerci dursana
Örtmenim enerci benim saçımı cekiyyooo
Örtmen cok nasilsa biri görmese öbürü müdahale eder
Dersten gelince bi özet geçersin enercim
Canım akışına bırak özellikle gel öğreteyim diye bunaltma ama ritmik sayma vs söyle ezberler zatenAa şaşırdım,öğretirim o zaman
Bizimkiler el yazısı hiç yazmadı,hep düz yazı
Gel balımHer yöreden çal diyorsun
Negoo m gibi uçarak geldim
Tamam canım öyle yaparımCanım, toplama çıkarma işlemini hikayeleştirerek yap. Mutfakta mesela meyve ver , ceviz ver. Arttı mı, azaldı mı cevizlerin de? Şimdi kaç oldu? De . Gibi gibi gibi
Ablan haklıHayirli olsun canimyürü kacamaklar erisin
Calisamadim ya kahvalti hazirla cay demle
Tebrikler caniim benim buyuk yegen de takdir almis. Ablam da diyo bana da aferin benim de takdirim bu
Canim cayi esim hüpletti yenisini demlerim istersen hemennnnsobaya bi odun da attim isinsin aslim
Aha enerci gitti cabuk konusun sayfa biriksindiye yaramazlik yapcaktim ama gelmişsin bacım
Bencede iyi,düz yazıyı inci gibi yaz diye çıldırıyorum,el yazısı olsa toptan giderdimNe güzel ya düz yazi daha iyi dimi? İnsallah bi daha geçilmez el yazisina benim cocuklara kadar yaniduz yaziyi öğretiyim de el yazisi kenarda kalsin
Yesin onu teyzesiBunlar hep tecrube siz konusun ben de aklima yaziyorum ilerde civcivsu ya uygulucam
Bana da oluyor,çok eriniyorum telefona bile kaydetmeyeBana zahmet olmazsa dünkü menümü bir yazayım
Yok canım zorlamam,zaten oğlak çok dik başlıCanım akışına bırak özellikle gel öğreteyim diye bunaltma ama ritmik sayma vs söyle ezberler zaten
Ben oğluma öğretmedim okulda sıkılmasın diye .
Ama Pandemi biraz daha farklı uzaktan canlderken karışık.
Mesela oğlumun öğretmeninin karısı (o da öğretmen ) yazın okuma yazma hepsini öğretti Pandemi var diye.
Gel balım
Özletme
Senin hasretine dayanamam
Şimdi de yemek hazırlayıp geleyim,Tamam canım öyle yaparım
Ablan haklıjarne hediyesi isterim dedim eşime
Bencede iyi,düz yazıyı inci gibi yaz diye çıldırıyorum,el yazısı olsa toptan giderdim
Yesin onu teyzesi
Bana da oluyor,çok eriniyorum telefona bile kaydetmeye
Yok canım zorlamam,zaten oğlak çok dik başlıo keçi ben keçi çakışıyoruz.
Zaten ben günlük kısa kısa mola vere vere etkinlik kitaplarından yaptırıyorum,el kasları alışsın diye,kesme vs yaptırıyorum.
Ritmik sayma da iyi fikir
Hadi yaTamam canım öyle yaparım
Ablan haklıjarne hediyesi isterim dedim eşime
Bencede iyi,düz yazıyı inci gibi yaz diye çıldırıyorum,el yazısı olsa toptan giderdim
Yesin onu teyzesi
Bana da oluyor,çok eriniyorum telefona bile kaydetmeye
Yok canım zorlamam,zaten oğlak çok dik başlıo keçi ben keçi çakışıyoruz.
Zaten ben günlük kısa kısa mola vere vere etkinlik kitaplarından yaptırıyorum,el kasları alışsın diye,kesme vs yaptırıyorum.
Ritmik sayma da iyi fikir
Öğretmeni önemseyince bende de takıntı oldu maalesefHadi ya
İnci gibi mi
Benimki berbat yazar
Öğretmeni önemsemedi ben de sallamiyorum
Zaman ,şartlar ,ekonomi herşey etkili.Anneler gordugum.kadariyla okullardan bahsediyosunuzm sizce cocuklar ilkokuldan ozel okula mi gitmeli yoksa devlet okulunda olmasi daha mi iyi. Dusunceleriniz merak ediyorum
HaklısınÖğretmeni önemseyince bende de takıntı oldu maalesef
Çocuklar çocuklar kavga etmeyin lütfen. Civciv yavrum sen önüne dön bakayım, enerji kızım sen oku sayfa 85’iYa sacimi acitiyosun enerci dursana
Örtmenim enerci benim saçımı cekiyyooo
Örtmen cok nasilsa biri görmese öbürü müdahale eder
Dersten gelince bi özet geçersin enercim
doktor olacak zaarHadi ya
İnci gibi mi
Benimki berbat yazar
Öğretmeni önemsemedi ben de sallamiyorum
çok iyi olmuş, bende o takıntılardanımÖğretmeni önemseyince bende de takıntı oldu maalesef
canım, yaşadığın yere, çevreye ve şartlara bağlı. Ve sudemciğimin dediği gibi öğretmene . Kuzucuk büyüsün daha ayrıntılı konuşuruzAnneler gordugum.kadariyla okullardan bahsediyosunuzm sizce cocuklar ilkokuldan ozel okula mi gitmeli yoksa devlet okulunda olmasi daha mi iyi. Dusunceleriniz merak ediyorum
Ah oldu da ne oldu yanında durmazsam koca koca yazıyor,Çocuklar çocuklar kavga etmeyin lütfen. Civciv yavrum sen önüne dön bakayım, enerji kızım sen oku sayfa 85’i
doktor olacak zaar
çok iyi olmuş, bende o takıntılardanım
canım, yaşadığın yere, çevreye ve şartlara bağlı. Ve sudemciğimin dediği gibi öğretmene . Kuzucuk büyüsün daha ayrıntılı konuşuruz
Negocuğum benziyoruz birbirimizeAh oldu da ne oldu yanında durmazsam koca koca yazıyor,ben doktor olucam ne önemi var,doktorların yazısıda böyle diyor
Ama annesi estetiğe önem veren bir terazi
Çook sildirip yeniden yazdırmışımdır
Anneler gordugum.kadariyla okullardan bahsediyosunuzm sizce cocuklar ilkokuldan ozel okula mi gitmeli yoksa devlet okulunda olmasi daha mi iyi. Dusunceleriniz merak ediyorum
Bu soru benim de aklimi karistiriyo normalde gerek yok diye düşünürdüm ama bakiyorum şartlar ona da itmiyo değil. Gerci bi yandan düşününce de insanin özünde bitiyo icinde olan her türlü okuyup kendini kurtariyoZaman ,şartlar ,ekonomi herşey etkili.
Önemli olan öğretmen.
Okul vitrin kısmı.
Çocuklar çocuklar kavga etmeyin lütfen. Civciv yavrum sen önüne dön bakayım, enerji kızım sen oku sayfa 85’i
Evet nerden anladin
Demek doktor olucam ne önemi var diyo dünyanın en hakli isyanı degil mi ama yaAh oldu da ne oldu yanında durmazsam koca koca yazıyor,ben doktor olucam ne önemi var,doktorların yazısıda böyle diyor
Amiin canım İnşallahBu soru benim de aklimi karistiriyo normalde gerek yok diye düşünürdüm ama bakiyorum şartlar ona da itmiyo değil. Gerci bi yandan düşününce de insanin özünde bitiyo icinde olan her türlü okuyup kendini kurtariyo
İlkokul degil ama belki üni özel olabilir diye düşünüyorum çünkü isin hazir oluyo. Ama bi yandan da nereye kadar diyorum aman neyse civcivsu olana kadar bakalim neler neler degiscek o zaman dusuneyim ben en iyisi
enerji_kusagi hah gördün mü enerci cezayi yidin hadi oku puhahaha
Evet nerden anladinayy o evde olunca günden hicbisey anlamiyorum valla aslinda bisey de yapmiyo öyle cay yap kahve yap habire bisey de istemiyo ama neden bilmiyorum tövbe yarabbim gün bereketsiz geciyo heralde gec uyaniyo diye(9 bucuk ) cumaya gitti gactim hemen buraya
Demek doktor olucam ne önemi var diyo dünyanın en hakli isyanı degil mi ama yahele minnoş laflara bak
Hadi bakalim inşallah hedeflerine ulassin küçük adam
Büyük yazı özgüvenAh oldu da ne oldu yanında durmazsam koca koca yazıyor,ben doktor olucam ne önemi var,doktorların yazısıda böyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?