70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın
Ballarımmmm

çay hazır di me Saricivcivcikcik canım, biriciğim . Bugün azıcık yürüyeyim dedim. Dondum, çok soğuktu, rüzgarda vardı. Titrek domates olarak eve döndüm.

Geç bazen yatarım ama geç kalkma eşim sabah çocuklara bakınca oluyor

Aa ne güzel adımlar atıyordun niye öyle oldu

Tanımışsın beni
Tamam Nego ne istersen yapalım
Bende bugün 18.20 de tatile çıkacam
Eferim Makine Sudemim

Çörekotunun yağını da çıkarabilirsen Almanya dan teklif bekliyorum
O iş yaş bebeğim
Çiğnemeye çabalıyorum
Aslım yanlış kişiye sordun, taze çay Sudem de olur her zaman
Civciv çay demleyeli 1 saati geçti acımıştır

Sobaya biraz odun atalım için ısınsın
Valla doğru sıcak sıcak çay
4.sınıf canım.Eylülde okul değişiyor,küçük birinci sınıfa başlıyor,çok eğlenicez çook
Kesin
Oğlan ikisi de demi?
Ayyy çok iyi olur, totom dondu.
Dikkat et sobaya fazla yanaşma sonra toto yanmasın

Çok hoşsun,teşekkür ederim

Sağol canım
Ela'lar Lale'ler hala el ele mi yoksa ayrıldılar mı
Maalesef canım onlar hiç değişmedi. hep aynılar. Geçen yıl ben yetişkinlere de okuma yazma eğitimi vermiştim. O günler geldi aklıma. Canım Nego cuğum eğer istersen ünlü harflerin okumasını şimdiden öğretebilirsin.

Evet iki hareketli erkek çocuğu

Ay nasıl öğreteyim?Önceden öğretmeyin diyorlardı,o yüzden sadece sayıları öğretiyorum,çizgi çalışması falan.
Var mı video,yöntem

Ay nasıl öğreteyim?Önceden öğretmeyin diyorlardı,o yüzden sadece sayıları öğretiyorum,çizgi çalışması falan.
Var mı video,yöntem
Canım o eskiden di.

Eğik el yazısı yerine veli düz yazı öğretirdi

Ünlü harfleri öğret okut n'olacak

Ünsüz harfleri sadece ses olarak verirsin

Var mı video,yöntem
canım yazılışını öğretme. Sadece okunuşunu öğret. ( a, e, ı, i, o, ö, u, ü ) gelecek yıl için farkındalık olur. Az da olsa işimiz kolaylaşır. Ben okunuşlarını öğretmeye başladım. Aklıma geldikçe yazarım ben sana

Canım o eskiden di.

Eğik el yazısı yerine veli düz yazı öğretirdi

Ünlü harfleri öğret okut n'olacak

Ünsüz harfleri sadece ses olarak verirsin
Aa şaşırdım,öğretirim o zaman
Bizimkiler el yazısı hiç yazmadı,hep düz yazı

Birde bu var.Bundan da toplama falan öğreteyim mi?
Canım, toplama çıkarma işlemini hikayeleştirerek yap. Mutfakta mesela meyve ver , ceviz ver. Arttı mı, azaldı mı cevizlerin de? Şimdi kaç oldu? De . Gibi gibi gibi

2. Uni okuyorum demistim ya sonuclar hepsinden gecmisim simdi bahane de kalmadi bugun anneme gittigim icin iyi bi yuruyus yaparim.
Herkese kacamaksiz gunler
Hayirli olsun canim yürü kacamaklar erisin
Ooo çalışkan bal arısı arı

Tamam canım sen ev işiyle daha çok kalori yakıyorsun zaten
Ödestik o zaman
Calisamadim ya kahvalti hazirla cay demle

Tebrikler caniim benim buyuk yegen de takdir almis. Ablam da diyo bana da aferin benim de takdirim bu
Günaydın
Ballarımmmm

çay hazır di me Saricivcivcikcik canım, biriciğim . Bugün azıcık yürüyeyim dedim. Dondum, çok soğuktu, rüzgarda vardı. Titrek domates olarak eve döndüm.
Canim cayi esim hüpletti yenisini demlerim istersen hemennnn sobaya bi odun da attim isinsin aslim
Bulaşık makinesini bir halledeyim, geliyorum 10 dk
Aha enerci gitti cabuk konusun sayfa biriksin diye yaramazlik yapcaktim ama gelmişsin bacım

Aa şaşırdım,öğretirim o zaman
Bizimkiler el yazısı hiç yazmadı,hep düz yazı
Ne güzel ya düz yazi daha iyi dimi? İnsallah bi daha geçilmez el yazisina benim cocuklara kadar yani duz yaziyi öğretiyim de el yazisi kenarda kalsin

Canım, toplama çıkarma işlemini hikayeleştirerek yap. Mutfakta mesela meyve ver , ceviz ver. Arttı mı, azaldı mı cevizlerin de? Şimdi kaç oldu? De . Gibi gibi gibi
Bunlar hep tecrube siz konusun ben de aklima yaziyorum ilerde civcivsu ya uygulucam

Yakalandın Muzip Civcivimm

Sen derse gidince gör buraları

Yakalandın Muzip Civcivimm

Sen derse gidince gör buraları
Ya sacimi acitiyosun enerci dursana
Örtmenim enerci benim saçımı cekiyyooo
Örtmen cok nasilsa biri görmese öbürü müdahale eder

Dersten gelince bi özet geçersin enercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…