Çok hoşsun,teşekkür ederimBugün tartı var çok spor yapmayım dedim
Yürüyüş ağır olur diye 1 saat bisiklete bindim
Yüreği açık olan güzel bir kadını kim tanımaz❤
Sağol canımBenim ki de 1’e başlayacak.
Tebrikler 4’e giden bal evlata
1200 adım
3 hafta tatil çok mutluyumevde ders sesinden artık yorulmuştum.Bugün son.
Karnemiz de verilmiş,takdir almışız,miz diyorum çünkü ikimizin başarısı oğlumla
Eşime gönderdim,senin karnen diyor
Günaydın
Ballarımmmm
çay hazır di meSaricivcivcikcik canım, biriciğim . Bugün azıcık yürüyeyim dedim. Dondum, çok soğuktu, rüzgarda vardı. Titrek domates olarak eve döndüm.
Tamam Nego ne istersen yapalımGeç bazen yatarım ama geç kalkma eşim sabah çocuklara bakınca oluyor
Aa ne güzel adımlar atıyordun niye öyle oldu
Tanımışsın beni
O iş yaş bebeğimEferim Makine Sudemim
Çörekotunun yağını da çıkarabilirsen Almanya dan teklif bekliyorum
Valla doğruAslım yanlış kişiye sordun, taze çay Sudem de olur her zaman
Civciv çay demleyeli 1 saati geçti acımıştır
Sobaya biraz odun atalım için ısınsın
Kesin4.sınıf canım.Eylülde okul değişiyor,küçük birinci sınıfa başlıyor,çok eğlenicez çook
Dikkat et sobaya fazla yanaşma sonra toto yanmasınAyyy çok iyi olur, totom dondu.
Maalesef canım onlar hiç değişmedi.Çok hoşsun,teşekkür ederim
Sağol canım
Ela'lar Lale'ler hala el ele mi yoksa ayrıldılar mı
Evet iki hareketli erkek çocuğuTamam Nego ne istersen yapalım
Bende bugün 18.20 de tatile çıkacam
O iş yaş bebeğim
Çiğnemeye çabalıyorum
Valla doğrusıcak sıcak çay
Kesin
Oğlan ikisi de demi?
Dikkat et sobaya fazla yanaşma sonra toto yanmasın
Ay nasıl öğreteyim?Önceden öğretmeyin diyorlardı,o yüzden sadece sayıları öğretiyorum,çizgi çalışması falan.Maalesef canım onlar hiç değişmedi.hep aynılar. Geçen yıl ben yetişkinlere de okuma yazma eğitimi vermiştim. O günler geldi aklıma. ünlü harflerin okumasını şimdiden öğretebilirsin eğer istersen .
Bulaşık makinesini bir halledeyim, geliyorum 10 dk
Bulaşık makinesini bir halledeyim, geliyorum 10 dk
"Anasına bak kızını al ,kenarına bak bezini al. "diye boşa dememişler.Evet iki hareketli erkek çocuğu
Canım o eskiden diAy nasıl öğreteyim?Önceden öğretmeyin diyorlardı,o yüzden sadece sayıları öğretiyorum,çizgi çalışması falan.
Var mı video,yöntem
canım yazılışını öğretme. Sadece okunuşunu öğret. ( a, e, ı, i, o, ö, u, ü ) gelecek yıl için farkındalık olur. Az da olsa işimiz kolaylaşır. Ben okunuşlarını öğretmeye başladım. Aklıma geldikçe yazarım ben sanaAy nasıl öğreteyim?Önceden öğretmeyin diyorlardı,o yüzden sadece sayıları öğretiyorum,çizgi çalışması falan.
Var mı video,yöntem
Aa şaşırdım,öğretirim o zamanCanım o eskiden di.
Eğik el yazısı yerine veli düz yazı öğretirdi
Ünlü harfleri öğret okut n'olacak
Ünsüz harfleri sadece ses olarak verirsin
Her yöreden çal diyorsunŞakır semeret ol gel
Ya da şip
Canım, toplama çıkarma işlemini hikayeleştirerek yap. Mutfakta mesela meyve ver , ceviz ver. Arttı mı, azaldı mı cevizlerin de? Şimdi kaç oldu? De . Gibi gibi gibiBirde bu var.Bundan da toplama falan öğreteyim mi?
Hayirli olsun canim2. Uni okuyorum demistim ya sonuclar hepsinden gecmisim simdi bahane de kalmadi bugun anneme gittigim icin iyi bi yuruyus yaparim.
Herkese kacamaksiz gunler
Calisamadim ya kahvalti hazirla cay demleOoo çalışkan bal arısı arı
Tamam canım sen ev işiyle daha çok kalori yakıyorsun zaten
Ödestik o zaman
Tebrikler caniim benim buyuk yegen de takdir almis. Ablam da diyo bana da aferin benim de takdirim bu1200 adım
3 hafta tatil çok mutluyumevde ders sesinden artık yorulmuştum.Bugün son.
Karnemiz de verilmiş,takdir almışız,miz diyorum çünkü ikimizin başarısı oğlumla
Eşime gönderdim,senin karnen diyor
Canim cayi esim hüpletti yenisini demlerim istersen hemennnnGünaydın
Ballarımmmm
çay hazır di meSaricivcivcikcik canım, biriciğim . Bugün azıcık yürüyeyim dedim. Dondum, çok soğuktu, rüzgarda vardı. Titrek domates olarak eve döndüm.
Aha enerci gitti cabuk konusun sayfa biriksinBulaşık makinesini bir halledeyim, geliyorum 10 dk
Ne güzel ya düz yazi daha iyi dimi? İnsallah bi daha geçilmez el yazisina benim cocuklara kadar yaniAa şaşırdım,öğretirim o zaman
Bizimkiler el yazısı hiç yazmadı,hep düz yazı
Bunlar hep tecrube siz konusun ben de aklima yaziyorum ilerde civcivsu ya uygulucamCanım, toplama çıkarma işlemini hikayeleştirerek yap. Mutfakta mesela meyve ver , ceviz ver. Arttı mı, azaldı mı cevizlerin de? Şimdi kaç oldu? De . Gibi gibi gibi
Yakalandın Muzip CivcivimmHayirli olsun canimyürü kacamaklar erisin
Calisamadim ya kahvalti hazirla cay demle
Tebrikler caniim benim buyuk yegen de takdir almis. Ablam da diyo bana da aferin benim de takdirim bu
Canim cayi esim hüpletti yenisini demlerim istersen hemennnnsobaya bi odun da attim isinsin aslim
Aha enerci gitti cabuk konusun sayfa biriksindiye yaramazlik yapcaktim ama gelmişsin bacım
Civcivsuyu teyzesi yisin. Öğretir teyzeleri her şeyiBunlar hep tecrube siz konusun ben de aklima yaziyorum ilerde civcivsu ya uygulucam
Ya sacimi acitiyosun enerci dursanaYakalandın Muzip Civcivimm
Sen derse gidince gör buraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?