70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Yani bildiğin yürüyüş mü 3 saat 4 bin adım
Bak leslie 30 dakika bile 3 bin adım civarı,zamanında bakıyordum kaç adım acaba diye.
Sabah 7 den beri 4700 olmuş benim,evin içinde iş yaparken

Yani bildiğin yürüyüş mü 3 saat 4 bin adım
Bak leslie 30 dakika bile 3 bin adım civarı,zamanında bakıyordum kaç adım acaba diye.
Sabah 7 den beri 4700 olmuş benim,evin içinde iş yaparken
Canim sanırım ben yavas yürüyorum diye saymiyomus. Simdi yaklasik bi saat oldu hatta gecti 4500 adim attim

21 e kadar 7 bin olsun o zaman
Daha 1247 bugün ilerlemiyor
Okula gittim markete gittim
Hepsi arabayla olunca

Ben 21 de dizi başlayınca başlarım
Senin için hayata 7 de başlayıp erkenden bitince
Ben daha yeni yeni canlanıyorum
Gece 00 olmadan önce hem 7000 adımı hem sana borcum olan 1550 adımı atayım

Civciv balım
Ben yerimde koşuyorum
Hızlı hızlı

Bu sefer ben de yerimde hızlı hizli yurudum aralarda kostum saydi. Ama odanin icinde turlayinca bazen eksik sayiyo. Teesüf ettim yapma böyle diye trip attim sonra ben de. Öyle iste

21 Ocak Menüm
Sabah 08.00 2 yumurta ve biberle biberli omlet 1 dilim peynir 3 cherry domates 1 dilim ekmek

Ara 09.30 1 nescafe+2 hurma 5 badem
Ara 12.00 1 filtre kahve+2 kayisi

Öğlen 14.00 1 dilim pirasa keki (unsuz)

Akşam 18.00 1 kase tavuk suyuna çorba (icinde haslanmis tavuk da vardi)+ 2 çatal pırasa keki

Spor; 5300 adım+ 362 ip atlama
Su 1.5 litre (devam)

Ay pirasa keki de cok guzel afiyet olsun bebek yesin diye yapiyodum kendim de yiyorum

Bu sefer ben de yerimde hızlı hizli yurudum aralarda kostum saydi. Ama odanin icinde turlayinca bazen eksik sayiyo. Teesüf ettim yapma böyle diye trip attim sonra ben de. Öyle iste
Civcivim

Mavi renkli pedometre varya play store den onu indir o güzel

Yazın saatim yokken dışarda adimlarimi onla sayıyordum ben

Ama yavaş yavaş yurursen saymaya bilir

Yarışma filan olunca ben Leslie ile filan da tamamlıyorum

Bir kez gece 00 da başlayıp yatmadan 6 bin yapıp öyle yatmıştım

Ay pirasa keki de cok guzel afiyet olsun bebek yesin diye yapiyodum kendim de yiyorum
Sen nasil yapiyodun canim bizi pek acmadi ya ilk kez yapmstim. Benimkinde yesil mercimek pirasa yumurta cok az yag vardi bide baharat. Yumurta yerine yogurtla falan denemeli bi ara. Ama kötü de değildi yedik yani.
Ballarım

Bugün Ne Yedim?

09.00 2 bardak ılık su
10.45 1 yk yulaf ezmesi ile 2 yumurta karışımından omlet, 1 domates, 3 ceviz, 1 yeşil elma

18.45 Haşlanmış tavuk , yeşil salata ve ayran

3 litre su
Aslim senin menu gittikce azaliyo mu bana mi öyle geliyo güzel ama dikkat et kendine gücsüz düsme sakın zorlama kendini
Tamam canim indirmeyi denerim bi. Telde hafizam yok bi foto ceksem bisey indirsem basliyo depolama sorunu diye
Mesajini kaydediyorum.
Bugün bayagi terledim 1.5 saatimi ayirdim hizli hizli yürüdüm bide ev isi kismini hic saymadim tabi. O zaman sarjdaydi

Biriciğim listenin 4. günü bu şekildeydi. Ben sadece ara öğünleri sabaha ekledim.
dikkat ederim canım civcivim, teşekkür ederim

Biriciğim listenin 4. günü bu şekildeydi. Ben sadece ara öğünleri sabaha ekledim.
dikkat ederim canım civcivim, teşekkür ederim
Aa tamam ben ara öğunleri hic yemedin sandim pardon kuşum❤ pazartesiden beri kırk kere listeye bakiyorum halbuki
Seni görünce gitti aklimdan liste falan be güzel hemserim

Aa tamam ben ara öğunleri hic yemedin sandim pardon kuşum❤ pazartesiden beri kırk kere listeye bakiyorum halbuki
Seni görünce gitti aklimdan liste falan be güzel hemserim
Olmadı seni yirimmmmm

olur da aç hissedersem, karnım guruldarsa falan . Tatlı niyetine misss

Benimkinde biraz kepekli un falan var firinda pirasa mucver diye geciyo

Benimkinde yogurt falan da vardi

Olmadı seni yirimmmmm

olur da aç hissedersem, karnım guruldarsa falan . Tatlı niyetine misss
Yi beni asli öp beni asli
Benimkinde biraz kepekli un falan var firinda pirasa mucver diye geciyo

Benimkinde yogurt falan da vardi
Canim muhtemelen seninki daha güzeldir unlu olmasi iyi bisey. Benimki un yerine yumurta vardi begenmedim yani nimet ama Allah affetsin keske direkt senden tarif alaymisim

Canim muhtemelen seninki daha güzeldir unlu olmasi iyi bisey. Benimki un yerine yumurta vardi begenmedim yani nimet ama Allah affetsin keske direkt senden tarif alaymisim
Dur atayim canim yok az bisey un oldumu iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…