Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güllerim var zaten canım, kasımpatıyı da çok severim hiç aklıma gelmemişti hemen alayım ondan. siklamen ve haseki küpesine bakmam lazım. ortanca almıştık ama yazın memlekete gidince, dönene kadar kurumuştu malesef.Canım mesela şimdi sıklamenin tam zamanı
Kasımpatı çok kolay yetişir,arsızdır da
Gül tabiki her zaman güzel olur,sarmaşık gülüyse muhteşem olur.Reçel,gül suyu yapmalık güller de var.
Birde haseki küpesi diye bir çiçek var o da bir kere dik tamam,tohumları saçılıyor kendi kendine çoğalıyor
Bizim burda pazarda aynen bu şekilde satılıyor, ben bunu tek yıllık bitki sandım. Bahceye toprağa ekeceğim ama, saksıda kalmayacak. Yetişir dimi.
Evet canım zaten kışın açıyor,soğuğu da sever.Aldığın yere de sorabilirsin.Bizim burda pazarda aynen bu şekilde satılıyor, ben bunu tek yıllık bitki sandım. Bahceye toprağa ekeceğim ama, saksıda kalmayacak. Yetişir dimi.
OluyorWuuuu
Bugün dopingi damardan verdin Leylam
İçim bir hoş oluyor yine
Bak aşkın bana neler neler yaptırıyor
Tost makinesinde yağsız kabak pişirmeyi deniyorum
Kızarmış gibi olur mu acaba çok sulanmadan![]()
NegomYakın adımlar,seninki daha iyi ama direk adım atmak için yürüdün çünkü3700 olmuş şimdi.7 bin olıçur yine sanırım:)
Bu mevsimde mıHasekiküpesi de böyle.Bizim bahçede moru var,yoncaya benziyor yaprağı
Eki Görüntüle 2765915 Eki Görüntüle 2765916 Eki Görüntüle 2765916
BalımHayırlı olsun civcivimgüzel günlerde kullan
Ben çok gülmüştümÇinli kız cevap vermiyordu diyordu
yine parasındaydı Cengizz
Tam burada koptumnormal saat mi
Neşe kaynaklarımız
Ya ben ya beeen
Ya ben ya beeen
Muhteşemçok beğendim özendim
Süper olmuş menün
Çok güzel uygulamışsın balımşahanesin
diyette de olsam ben hiç yağsız salata yemedim sen de yeme balım
Benim kapatmıyor Türk kahvesi ile mi yapıyorsun canım ? Ben espresso ile yapıyorum
Yağsız çok zor olmuştur yemesi ben hiç light ton yemiyorum normalini açıyorum ılık suda yıkıyorum süzdürüp salataya atıyorum sızma zeytinyağı da bolca tüketiyorum balım
drlar kötü birşey olma ihtimali az bile olsa olmuş gibi söyler korkuturlar insanı olumlu yorum yaptığına göre hiç korkma canımçok geçmiş olsun
![]()
21 e kadar 7 bin olsun o zamanNegom
Ben gece 00 a doğru ayaklanip başlıyorum depara sen bana 21 e kadar kaç yapacağımızı söyle ben sana uyarım
Hatta fırsat olursa sana sözüm vardı önceki günlerin eksiğini de ekler adım yol arkadaşım seni yalnız bırakmamış olurum![]()
Ah yok canım alıntı bu.Şimdi bizimkilerin üstünde kar varBu mevsimde mı
Ben diyorum Sivas karlıdır![]()
Yaaa ama bu coook güzel ilk defa görüyorum bayildimEki Görüntüle 2765903
Ben de bahçe duvarlarıma ve üst balkondan alt balkona doğru bu sarmaşıktan dikmeyi düşünüyorum. Adı selluka, diğer adı da izmir sarmaşığı. çok güzel değil mi![]()
Songülcüm teesüf ederim burda benim gibi bi çiçek uzmanı dururken gidip negodan bilgi almana cok kırıldım bilmiş olNegom böyle bildiğin güzel, bahcede yetişecek dayanıklı çiçekler varsa yazarsan sevinirim. Baharda ekmeyi düşünüyorum ama çiçek bilgim çok iyi değil malesef.
Başka uygulama da yükleyip denedin mi canım?Nego
sudem34 kizlar ben yuruyuse cikamadim ya gunesli ama inanilmaz soğuk hava asagi inene kadar kardan adama dönüşmek istemiyorum
Ben de evde adım atsam ama telefonla. Kosuyo musunuz napiyosunuz nasil atiyosunuz su adimlari deyin hele bi. Ben 3 saat yuruyorum sadece 3000 4000 adim sayiyo telefon beni sinir ediyo![]()
Yaaa ama bu coook güzel ilk defa görüyorum bayildim
Songülcüm teesüf ederim burda benim gibi bi çiçek uzmanı dururken gidip negodan bilgi almana cok kırıldım bilmiş ol
Baharda ekilecek en dayanikli cicek meneksedir bi kere mor menekşesen de mor menekse ben diyim begonvil bakis acisina göre değişir
![]()
Fırını denedim BoncuğumBalım fırında çok güzel oluyor, kızarmış gibi bir tadı oluyor, aklında lbulunsun.
Çoook geçmiş olsun canım, nasıl oldu minnoş? Daha iyidir inşaallah, Rabbim acil şifa versinSagolasin canim iste onu kanlar icinde gorunce cok kotu olsum hakikaten Allah tan emziriyorim anne sutu de iyileatiriyomus baya bi arastirdim...
Sana da cok gecmis olsun aldigin ilaclarin yan etkisi agir demekki biran evvel Allah sifa versin de kurtul
Balım bunlar harikaEki Görüntüle 2765903
Ben de bahçe duvarlarıma ve üst balkondan alt balkona doğru bu sarmaşıktan dikmeyi düşünüyorum. Adı selluka, diğer adı da izmir sarmaşığı. çok güzel değil mi![]()
Uygulama yüklemedim canim hafizam sıkıntılı kaldirirsa bi denerimBaşka uygulama da yükleyip denedin mi canım?
Ben gibi yap adımını say dene doğru mu telefon
Benim konumda görüyorsun civcicivim yaptığım işleri,yer görmüyor bazı taraflarım![]()
Sorma canim.bu ara Allah tan cok buyuk bi skinti yok ama ne hikmetse bitmeyen bi stres suruyo... Anne olmak hakikaten icinde surekli kiprasmali ha bisey oldu ha olacakÇoook geçmiş olsun canım, nasıl oldu minnoş? Daha iyidir inşaallah, Rabbim acil şifa versin
Dişti dudaktı çocuğunda sıkıntısı bitmedi bir türlü(
Anne olmak ne zor ya![]()