• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

sonngulen sonngulen sıklamen böyle,kış çiçeği
images.jpeg-24.jpg

Canım mesela şimdi sıklamenin tam zamanı😍
Kasımpatı çok kolay yetişir,arsızdır da
Gül tabiki her zaman güzel olur,sarmaşık gülüyse muhteşem olur.Reçel,gül suyu yapmalık güller de var.
Birde haseki küpesi diye bir çiçek var o da bir kere dik tamam,tohumları saçılıyor kendi kendine çoğalıyor
Güllerim var zaten canım, kasımpatıyı da çok severim hiç aklıma gelmemişti hemen alayım ondan. siklamen ve haseki küpesine bakmam lazım. ortanca almıştık ama yazın memlekete gidince, dönene kadar kurumuştu malesef.

Bizim burda pazarda aynen bu şekilde satılıyor, ben bunu tek yıllık bitki sandım. Bahceye toprağa ekeceğim ama, saksıda kalmayacak. Yetişir dimi.
Evet canım zaten kışın açıyor,soğuğu da sever.Aldığın yere de sorabilirsin.
Şöyle de yapabilirsin,uzun sakısılara dikip istedediğin zaman kapalı balkona da alabilirsin.
Bende var bir tane

Wuuuu😍😍
Bugün dopingi damardan verdin Leylam😁
İçim bir hoş oluyor yine :KK22:

Bak aşkın bana neler neler yaptırıyor😍

Tost makinesinde yağsız kabak pişirmeyi deniyorum 😁

Kızarmış gibi olur mu acaba çok sulanmadan :KK64:
Oluyor😄 geçenlerde yaptım,peynirli kabak rulo için

Yakın adımlar,seninki daha iyi ama direk adım atmak için yürüdün çünkü👍3700 olmuş şimdi.7 bin olıçur yine sanırım:)
Negom 💕

Ben gece 00 a doğru ayaklanip başlıyorum depara sen bana 21 e kadar kaç yapacağımızı söyle ben sana uyarım🤗

Hatta fırsat olursa sana sözüm vardı önceki günlerin eksiğini de ekler adım yol arkadaşım seni yalnız bırakmamış olurum 🤗

Hayırlı olsun civcivim 🐥 güzel günlerde kullan 🌸🌸🌸

Ben çok gülmüştüm 😁😁😁 Çinli kız cevap vermiyordu diyordu 😁 yine parasındaydı Cengizz 😁😁😁

Tam burada koptum 😁 normal saat mi 🤣🤣🤣

Neşe kaynaklarımız 😍😍😍

Ya ben ya beeen 😍😍😍

Ya ben ya beeen 😍😍😍

Muhteşem 🧿🧿🧿 çok beğendim özendim 💕💕💕

Süper olmuş menün 🧿🧿🧿

Çok güzel uygulamışsın balım 🧿🧿🧿 şahanesin 😍😍😍 diyette de olsam ben hiç yağsız salata yemedim sen de yeme balım 😘

Benim kapatmıyor Türk kahvesi ile mi yapıyorsun canım ? Ben espresso ile yapıyorum

Yağsız çok zor olmuştur yemesi ben hiç light ton yemiyorum normalini açıyorum ılık suda yıkıyorum süzdürüp salataya atıyorum sızma zeytinyağı da bolca tüketiyorum balım ❤️

drlar kötü birşey olma ihtimali az bile olsa olmuş gibi söyler korkuturlar insanı olumlu yorum yaptığına göre hiç korkma canım 💕 çok geçmiş olsun 💐
Balım 🍯 Leyla'm 💕
Sana olan hasretimden ne gecem ne gündüzüm belli 😁
Adına akrostiş ler yazicam ama korkuyorum 🤭 mazallah 100-200 gram ödem olursun diye🤣

Seni çok seviyorum tabikisi🌹
İşlerini hızlıca bitir yoksa yüreğim dayanamıyor hasretine 😘

Negom 💕

Ben gece 00 a doğru ayaklanip başlıyorum depara sen bana 21 e kadar kaç yapacağımızı söyle ben sana uyarım🤗

Hatta fırsat olursa sana sözüm vardı önceki günlerin eksiğini de ekler adım yol arkadaşım seni yalnız bırakmamış olurum 🤗
21 e kadar 7 bin olsun o zaman😍

Eki Görüntüle 2765903
Ben de bahçe duvarlarıma ve üst balkondan alt balkona doğru bu sarmaşıktan dikmeyi düşünüyorum. Adı selluka, diğer adı da izmir sarmaşığı. çok güzel değil mi :KK68:
Yaaa ama bu coook güzel ilk defa görüyorum bayildim😍
Negom böyle bildiğin güzel, bahcede yetişecek dayanıklı çiçekler varsa yazarsan sevinirim. Baharda ekmeyi düşünüyorum ama çiçek bilgim çok iyi değil malesef.
Songülcüm teesüf ederim burda benim gibi bi çiçek uzmanı dururken gidip negodan bilgi almana cok kırıldım bilmiş ol:KK12:
Baharda ekilecek en dayanikli cicek meneksedir bi kere mor menekşe :KK8:sen de mor menekse ben diyim begonvil bakis acisina göre değişir :confused:

Nego Nego sudem34 sudem34 kizlar ben yuruyuse cikamadim ya gunesli ama inanilmaz soğuk hava asagi inene kadar kardan adama dönüşmek istemiyorum :KK70:
Ben de evde adım atsam ama telefonla. Kosuyo musunuz napiyosunuz nasil atiyosunuz su adimlari deyin hele bi. Ben 3 saat yuruyorum sadece 3000 4000 adim sayiyo telefon beni sinir ediyo :KK70:

Nego Nego sudem34 sudem34 kizlar ben yuruyuse cikamadim ya gunesli ama inanilmaz soğuk hava asagi inene kadar kardan adama dönüşmek istemiyorum :KK70:
Ben de evde adım atsam ama telefonla. Kosuyo musunuz napiyosunuz nasil atiyosunuz su adimlari deyin hele bi. Ben 3 saat yuruyorum sadece 3000 4000 adim sayiyo telefon beni sinir ediyo :KK70:
Başka uygulama da yükleyip denedin mi canım?
Ben gibi yap adımını say dene doğru mu telefon🤣
Benim konumda görüyorsun civcicivim yaptığım işleri,yer görmüyor bazı taraflarım🤣

Yaaa ama bu coook güzel ilk defa görüyorum bayildim😍

Songülcüm teesüf ederim burda benim gibi bi çiçek uzmanı dururken gidip negodan bilgi almana cok kırıldım bilmiş ol:KK12:
Baharda ekilecek en dayanikli cicek meneksedir bi kere mor menekşe :KK8:sen de mor menekse ben diyim begonvil bakis acisina göre değişir :confused:
🤣🤣🤣

Balım fırında çok güzel oluyor, kızarmış gibi bir tadı oluyor, aklında lbulunsun.
Fırını denedim Boncuğum 😍
Değişik şeyler peşindeyim 😁
Bak böyle oldu, resmini atayım.
Tadı da yağsız tuzsuz bile güzel oldu yoksa ben mi çok acıktımm😋

Eklentiler

• 20210121_141106.jpg
    20210121_141106.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 27
Sagolasin canim iste onu kanlar icinde gorunce cok kotu olsum hakikaten Allah tan emziriyorim anne sutu de iyileatiriyomus baya bi arastirdim...
Sana da cok gecmis olsun aldigin ilaclarin yan etkisi agir demekki biran evvel Allah sifa versin de kurtul
Çoook geçmiş olsun canım, nasıl oldu minnoş? Daha iyidir inşaallah, Rabbim acil şifa versin🙏
Dişti dudaktı çocuğunda sıkıntısı bitmedi bir türlü :((
Anne olmak ne zor ya 😑

Eki Görüntüle 2765903
Ben de bahçe duvarlarıma ve üst balkondan alt balkona doğru bu sarmaşıktan dikmeyi düşünüyorum. Adı selluka, diğer adı da izmir sarmaşığı. çok güzel değil mi :KK68:
Balım bunlar harika 😍😍
Sanki orkidenin burgulu ve salkım hali gibi 😍
İnşaallah dikersen tutar da böyle güzel olurlar 😍

Başka uygulama da yükleyip denedin mi canım?
Ben gibi yap adımını say dene doğru mu telefon🤣
Benim konumda görüyorsun civcicivim yaptığım işleri,yer görmüyor bazı taraflarım🤣
Uygulama yüklemedim canim hafizam sıkıntılı kaldirirsa bi denerim 😁 evet adim atip denedim normal toplu sayiyo hepsini😁 ama 4000 adimi 3 saatte atmayi kabullenemiyorum 10bin saat lazim günde bana o zaman😂 neyse gidiyim de atiyim bakalim

Çoook geçmiş olsun canım, nasıl oldu minnoş? Daha iyidir inşaallah, Rabbim acil şifa versin🙏
Dişti dudaktı çocuğunda sıkıntısı bitmedi bir türlü :KK43:(
Anne olmak ne zor ya 😑
Sorma canim.bu ara Allah tan cok buyuk bi skinti yok ama ne hikmetse bitmeyen bi stres suruyo... Anne olmak hakikaten icinde surekli kiprasmali ha bisey oldu ha olacak

Back