• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Uygulama yüklemedim canim hafizam sıkıntılı kaldirirsa bi denerim 😁 evet adim atip denedim normal toplu sayiyo hepsini😁 ama 4000 adimi 3 saatte atmayi kabullenemiyorum 10bin saat lazim günde bana o zaman😂 neyse gidiyim de atiyim bakalim
Yani bildiğin yürüyüş mü 3 saat 4 bin adım😲
Bak leslie 30 dakika bile 3 bin adım civarı,zamanında bakıyordum kaç adım acaba diye.
Sabah 7 den beri 4700 olmuş benim,evin içinde iş yaparken

sonngulen sonngulen Songül Balım, bizim bahçede de borazan çiçeği var. Tavsiye ederim. Çok güzel duruyor. Benim çalışkan oğlum, gölgesinde ders yapıyor. 😉🥰
EC8D3356-FD4B-400B-A291-C8682457452E.jpeg

Yani bildiğin yürüyüş mü 3 saat 4 bin adım😲
Bak leslie 30 dakika bile 3 bin adım civarı,zamanında bakıyordum kaç adım acaba diye.
Sabah 7 den beri 4700 olmuş benim,evin içinde iş yaparken
Canim sanırım ben yavas yürüyorum diye saymiyomus. Simdi yaklasik bi saat oldu hatta gecti 4500 adim attim 😍

21 e kadar 7 bin olsun o zaman😍
Daha 1247 bugün ilerlemiyor 😁
Okula gittim markete gittim 😅
Hepsi arabayla olunca 🤣

Ben 21 de dizi başlayınca başlarım 😅
Senin için hayata 7 de başlayıp erkenden bitince 😁
Ben daha yeni yeni canlanıyorum😅
Gece 00 olmadan önce hem 7000 adımı hem sana borcum olan 1550 adımı atayım😁

Nego Nego sudem34 sudem34 kizlar ben yuruyuse cikamadim ya gunesli ama inanilmaz soğuk hava asagi inene kadar kardan adama dönüşmek istemiyorum :KK70:
Ben de evde adım atsam ama telefonla. Kosuyo musunuz napiyosunuz nasil atiyosunuz su adimlari deyin hele bi. Ben 3 saat yuruyorum sadece 3000 4000 adim sayiyo telefon beni sinir ediyo :KK70:
Civciv balım 🍯
Ben yerimde koşuyorum 😁
Hızlı hızlı 😅

Daha 1247 bugün ilerlemiyor 😁
Okula gittim markete gittim 😅
Hepsi arabayla olunca 🤣

Ben 21 de dizi başlayınca başlarım 😅
Senin için hayata 7 de başlayıp erkenden bitince 😁
Ben daha yeni yeni canlanıyorum😅
Gece 00 olmadan önce hem 7000 adımı hem sana borcum olan 1550 adımı atayım😁

Civciv balım 🍯
Ben yerimde koşuyorum 😁
Hızlı hızlı 😅
Bu sefer ben de yerimde hızlı hizli yurudum aralarda kostum saydi. Ama odanin icinde turlayinca bazen eksik sayiyo. Teesüf ettim yapma böyle diye trip attim sonra ben de. Öyle iste:KK69:

21 Ocak Menüm
Sabah 08.00 2 yumurta ve biberle biberli omlet 1 dilim peynir 3 cherry domates 1 dilim ekmek

Ara 09.30 1 nescafe+2 hurma 5 badem
Ara 12.00 1 filtre kahve+2 kayisi

Öğlen 14.00 1 dilim pirasa keki (unsuz)

Akşam 18.00 1 kase tavuk suyuna çorba (icinde haslanmis tavuk da vardi)+ 2 çatal pırasa keki

Spor; 5300 adım+ 362 ip atlama
Su 1.5 litre (devam)

21 Ocak Menüm
Sabah 08.00 2 yumurta ve biberle biberli omlet 1 dilim peynir 3 cherry domates 1 dilim ekmek

Ara 09.30 1 nescafe+2 hurma 5 badem
Ara 12.00 1 filtre kahve+2 kayisi

Öğlen 14.00 1 dilim pirasa keki (unsuz)

Akşam 18.00 1 kase tavuk suyuna çorba (icinde haslanmis tavuk da vardi)+ 2 çatal pırasa keki

Spor; 5300 adım+ 362 ip atlama
Su 1.5 litre (devam)
Ay pirasa keki de cok guzel afiyet olsun bebek yesin diye yapiyodum kendim de yiyorum

Bu sefer ben de yerimde hızlı hizli yurudum aralarda kostum saydi. Ama odanin icinde turlayinca bazen eksik sayiyo. Teesüf ettim yapma böyle diye trip attim sonra ben de. Öyle iste:KK69:
Civcivim 🐣

Mavi renkli pedometre varya play store den onu indir o güzel 😍

Yazın saatim yokken dışarda adimlarimi onla sayıyordum ben😍

Ama yavaş yavaş yurursen saymaya bilir 🤪

Yarışma filan olunca ben Leslie ile filan da tamamlıyorum 😍

Bir kez gece 00 da başlayıp yatmadan 6 bin yapıp öyle yatmıştım 😍

Ay pirasa keki de cok guzel afiyet olsun bebek yesin diye yapiyodum kendim de yiyorum
Sen nasil yapiyodun canim bizi pek acmadi ya ilk kez yapmstim. Benimkinde yesil mercimek pirasa yumurta cok az yag vardi bide baharat. Yumurta yerine yogurtla falan denemeli bi ara. Ama kötü de değildi yedik yani.
Ballarım
🍯
Bugün Ne Yedim?

09.00 2 bardak ılık su
10.45 1 yk yulaf ezmesi ile 2 yumurta karışımından omlet, 1 domates, 3 ceviz, 1 yeşil elma

18.45 Haşlanmış tavuk , yeşil salata ve ayran

3 litre su
Aslim senin menu gittikce azaliyo mu bana mi öyle geliyo 😬 güzel ama dikkat et kendine gücsüz düsme sakın zorlama kendini 💚
Civcivim 🐣

Mavi renkli pedometre varya play store den onu indir o güzel 😍

Yazın saatim yokken dışarda adimlarimi onla sayıyordum ben😍

Ama yavaş yavaş yurursen saymaya bilir 🤪

Yarışma filan olunca ben Leslie ile filan da tamamlıyorum 😍

Bir kez gece 00 da başlayıp yatmadan 6 bin yapıp öyle yatmıştım 😍
Tamam canim indirmeyi denerim bi. Telde hafizam yok bi foto ceksem bisey indirsem basliyo depolama sorunu diye :D
Mesajini kaydediyorum.
Bugün bayagi terledim 1.5 saatimi ayirdim hizli hizli yürüdüm bide ev isi kismini hic saymadim tabi. O zaman sarjdaydi :D

Sen nasil yapiyodun canim bizi pek acmadi ya ilk kez yapmstim. Benimkinde yesil mercimek pirasa yumurta cok az yag vardi bide baharat. Yumurta yerine yogurtla falan denemeli bi ara. Ama kötü de değildi yedik yani.

Aslim senin menu gittikce azaliyo mu bana mi öyle geliyo 😬 güzel ama dikkat et kendine gücsüz düsme sakın zorlama kendini 💚

Tamam canim indirmeyi denerim bi. Telde hafizam yok bi foto ceksem bisey indirsem basliyo depolama sorunu diye :KK70:
Mesajini kaydediyorum.
Bugün bayagi terledim 1.5 saatimi ayirdim hizli hizli yürüdüm bide ev isi kismini hic saymadim tabi. O zaman sarjdaydi :KK70:
Biriciğim listenin 4. günü bu şekildeydi. Ben sadece ara öğünleri sabaha ekledim. ❤️
dikkat ederim canım civcivim, teşekkür ederim ❤️🙏🏻

Biriciğim listenin 4. günü bu şekildeydi. Ben sadece ara öğünleri sabaha ekledim. ❤️
dikkat ederim canım civcivim, teşekkür ederim ❤️🙏🏻
Aa tamam ben ara öğunleri hic yemedin sandim pardon kuşum☺️❤ pazartesiden beri kırk kere listeye bakiyorum halbuki :D
Seni görünce gitti aklimdan liste falan be güzel hemserim:KK22:

Aa tamam ben ara öğunleri hic yemedin sandim pardon kuşum☺️❤ pazartesiden beri kırk kere listeye bakiyorum halbuki :KK70:
Seni görünce gitti aklimdan liste falan be güzel hemserim:KK22:
Olmadı seni yirimmmmm 😋😍 😘😘

olur da aç hissedersem, karnım guruldarsa falan . 🥰😘 Tatlı niyetine 😋misss

Tamam canim indirmeyi denerim bi. Telde hafizam yok bi foto ceksem bisey indirsem basliyo depolama sorunu diye :KK70:
Mesajini kaydediyorum.
Bugün bayagi terledim 1.5 saatimi ayirdim hizli hizli yürüdüm bide ev isi kismini hic saymadim tabi. O zaman sarjdaydi :KK70:
Benimkinde biraz kepekli un falan var firinda pirasa mucver diye geciyo

Mesajini kaydediyorum.
Benimkinde yogurt falan da vardi

Olmadı seni yirimmmmm 😋😍 😘😘

olur da aç hissedersem, karnım guruldarsa falan . 🥰😘 Tatlı niyetine 😋misss
Yi beni asli öp beni asli:KK8:
Benimkinde biraz kepekli un falan var firinda pirasa mucver diye geciyo

Benimkinde yogurt falan da vardi
Canim muhtemelen seninki daha güzeldir unlu olmasi iyi bisey. Benimki un yerine yumurta vardi begenmedim yani nimet ama Allah affetsin:olamaz: keske direkt senden tarif alaymisim

Canim muhtemelen seninki daha güzeldir unlu olmasi iyi bisey. Benimki un yerine yumurta vardi begenmedim yani nimet ama Allah affetsin:olamaz: keske direkt senden tarif alaymisim
Dur atayim canim yok az bisey un oldumu iyi oluyo

:KK37::-):KK200:

Back