- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Cok tesejkurler canim sagolasinÇok geçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesejkurler canim sagolasinÇok geçmiş olsun canım
Benimki de 7805 de kaldi
Yakın adımlar,seninki daha iyi ama direk adım atmak için yürüdün çünküBenimki de 7805 de kaldi
Iki gundur sana borcluyum☺
Onceki günden 1400
Dünden 150☺
Bugun kac yapalım
Borclarimi da eklerim belki
Bunlar bildiğimiz leylak erguvan daha farklı diye biliyorum benYazamamışım adını tüh
Leylak veya erguvan deniyor canım.En sevdiğim çiçektir kendisikokusuna mest olurum.Birde hanımeli kokusuna.
Bahçemizde vardı ikiside eskiden![]()
Enerjim enerjik tatlı ve çok sevdiğim organik balımSensiz günler geçmiyor
Sen yoktun teselliyi tatlıların kucağında aradım
Kutuya sarılıp sarılıp öpüp kokladım 'Leylamm' diye
Aramıza hasretten başka mesafeler giremezLeylam
![]()
Canım çok geçmiş olsun, doktora gitmekle en iyisini yapmışsınız.Arkadaslae tecrubwli anneler cok acil yardim istiyorum.oglum yere cat diye dustu ve ust dudagindan oluk oluk kan geldi butunuyle. Doktora geldik suan acil ve ust dudak bagi kopmus. Doktor korkacak bisey yok kendi kendine yenilwnecwk dedi pansumanla gonderdi. Basina voyle bisey gelen var mi elim ayagim titriyo
Yıpratma kendini lütfen, tükürükteki bazı enzimler yaraları iyileştirme konusunda çok başarılıymış canım, eminim çok kısa sürede toparlanacaktır. Bu süreçte ağzına yabancı madde sokmamasına dikkat edin, hem yaraya zarar vermesin hem de mikrop kapmasın diye. Umarım bugün daha iyidir yavrucuk.İnsallah canim.ne diim umarim dedigin gbi olur uat dudak bagi kopmasi bilmemne omrumse ilk defa duyuyorum
Dün ben de köfte menüsünü uyguladım canım, menü paylaşamadım ama uyum tamdı.Menüm canlarımuydum tamamen diyebilirim
Spor bugün yapamadım maalesef yarın telafi edeceğim
Boğazım çok şükür iyi canım ama ilaçlar dengemi bozuyor. Hem tuhaf bir ağrı çektim hem de çok gergin agresif biri oldum. Pazartesi günü kontrol var balım.sonngulen canım boğazın nasıl oldu? Bu hafta sende çok yoruldun sanırım
kontrole ne zaman gideceksin
![]()
Evet erguvan pembe ağacı farklı aslında,çiçeğinin şrkli benziyor, bizde erguvanda derlerdi öyle kalmış dilimdeBunlar bildiğimiz leylak erguvan daha farklı diye biliyorum benKokusu muhteşem ötesi bende bu ve bunun gibi ağaçları çok severim
![]()
Hepimize nasip olur İnşallah
Söğüt (salkım söğüt) ağacı istiyorum ben mutlaka bahçede,altınada çardak![]()
tatlım ben listelere uyuyorum, sadece günlerin yerinde değişiklik olmuştu. Bugün ve yarın sebze listelerini yemem gerekiyor. Kısmetse bu akşam taze fasulye yerine bamya yapacağım. Yarın da kabak menüsü var.Merhabalar günlükdaşlarımListeler nasıl gidiyor
yarın teftişe geleceğim
özledim hepinizi
![]()
İlk defa görüyorum,bayıldımEki Görüntüle 2765903
Ben de bahçe duvarlarıma ve üst balkondan alt balkona doğru bu sarmaşıktan dikmeyi düşünüyorum. Adı selluka, diğer adı da izmir sarmaşığı. çok güzel değil mi![]()
Sanki çiçeklerin arasına inciler koymuş gibiler, uzun zamandır takipteyim, baharda dikeceğim inşallah, umarım bizim buralarda yetişir. Gerçi izmir sarmaşığı olunca bizim buralarda da olur diye tahmin ediyorum.İlk defa görüyorum,bayıldım![]()
Gerçekten çok farklı bir çiçekmişSanki çiçeklerin arasına inciler koymuş gibiler, uzun zamandır takipteyim, baharda dikeceğim inşallah, umarım bizim buralarda yetişir. Gerçi izmir sarmaşığı olunca bizim buralarda da olur diye tahmin ediyorum.
Sagolasin canim iste onu kanlar icinde gorunce cok kotu olsum hakikaten Allah tan emziriyorim anne sutu de iyileatiriyomus baya bi arastirdim...Canım çok geçmiş olsun, doktora gitmekle en iyisini yapmışsınız.
Yıpratma kendini lütfen, tükürükteki bazı enzimler yaraları iyileştirme konusunda çok başarılıymış canım, eminim çok kısa sürede toparlanacaktır. Bu süreçte ağzına yabancı madde sokmamasına dikkat edin, hem yaraya zarar vermesin hem de mikrop kapmasın diye. Umarım bugün daha iyidir yavrucuk.
Dün ben de köfte menüsünü uyguladım canım, menü paylaşamadım ama uyum tamdı.
Boğazım çok şükür iyi canım ama ilaçlar dengemi bozuyor. Hem tuhaf bir ağrı çektim hem de çok gergin agresif biri oldum. Pazartesi günü kontrol var balım.
Negom böyle bildiğin güzel, bahcede yetişecek dayanıklı çiçekler varsa yazarsan sevinirim. Baharda ekmeyi düşünüyorum ama çiçek bilgim çok iyi değil malesef.Gerçekten çok farklı bir çiçekmiş
Bence de yetişir,iklim şartları aynı zaten
WuuuuEnerjim enerjik tatlı ve çok sevdiğim organik balımBir gram katkı yok sende çok doğal ve mükemmelsin
![]()
Anne sütü yaralarda mucize bence. Ben oğlumu emzirdiğim zaman keşfetmiştim, ne zaman birimizde yara olsa sütle temizlerdim o kadar hızlı iyileşirdi ki. Hatta oğluma sağdığım ama içmediği sütleri o niyetle çok kullandık biz.Sagolasin canim iste onu kanlar icinde gorunce cok kotu olsum hakikaten Allah tan emziriyorim anne sutu de iyileatiriyomus baya bi arastirdim...
Sana da cok gecmis olsun aldigin ilaclarin yan etkisi agir demekki biran evvel Allah sifa versin de kurtul
Balım fırında çok güzel oluyor, kızarmış gibi bir tadı oluyor, aklında lbulunsun.Wuuuu
Bugün dopingi damardan verdin Leylam
İçim bir hoş oluyor yine
Bak aşkın bana neler neler yaptırıyor
Tost makinesinde yağsız kabak pişirmeyi deniyorum
Kızarmış gibi olur mu acaba çok sulanmadan![]()
Canım mesela şimdi sıklamenin tam zamanıNegom böyle bildiğin güzel, bahcede yetişecek dayanıklı çiçekler varsa yazarsan sevinirim. Baharda ekmeyi düşünüyorum ama çiçek bilgim çok iyi değil malesef.