70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Güllerim var zaten canım, kasımpatıyı da çok severim hiç aklıma gelmemişti hemen alayım ondan. siklamen ve haseki küpesine bakmam lazım. ortanca almıştık ama yazın memlekete gidince, dönene kadar kurumuştu malesef.

Bizim burda pazarda aynen bu şekilde satılıyor, ben bunu tek yıllık bitki sandım. Bahceye toprağa ekeceğim ama, saksıda kalmayacak. Yetişir dimi.
Evet canım zaten kışın açıyor,soğuğu da sever.Aldığın yere de sorabilirsin.
Şöyle de yapabilirsin,uzun sakısılara dikip istedediğin zaman kapalı balkona da alabilirsin.
Bende var bir tane

Wuuuu
Bugün dopingi damardan verdin Leylam
İçim bir hoş oluyor yine

Bak aşkın bana neler neler yaptırıyor

Tost makinesinde yağsız kabak pişirmeyi deniyorum

Kızarmış gibi olur mu acaba çok sulanmadan
Oluyor geçenlerde yaptım,peynirli kabak rulo için

Yakın adımlar,seninki daha iyi ama direk adım atmak için yürüdün çünkü3700 olmuş şimdi.7 bin olıçur yine sanırım:)
Negom

Ben gece 00 a doğru ayaklanip başlıyorum depara sen bana 21 e kadar kaç yapacağımızı söyle ben sana uyarım

Hatta fırsat olursa sana sözüm vardı önceki günlerin eksiğini de ekler adım yol arkadaşım seni yalnız bırakmamış olurum

Balım Leyla'm
Sana olan hasretimden ne gecem ne gündüzüm belli
Adına akrostiş ler yazicam ama korkuyorum mazallah 100-200 gram ödem olursun diye

Seni çok seviyorum tabikisi
İşlerini hızlıca bitir yoksa yüreğim dayanamıyor hasretine

21 e kadar 7 bin olsun o zaman

Yaaa ama bu coook güzel ilk defa görüyorum bayildim
Negom böyle bildiğin güzel, bahcede yetişecek dayanıklı çiçekler varsa yazarsan sevinirim. Baharda ekmeyi düşünüyorum ama çiçek bilgim çok iyi değil malesef.
Songülcüm teesüf ederim burda benim gibi bi çiçek uzmanı dururken gidip negodan bilgi almana cok kırıldım bilmiş ol
Baharda ekilecek en dayanikli cicek meneksedir bi kere mor menekşe sen de mor menekse ben diyim begonvil bakis acisina göre değişir

Nego sudem34 kizlar ben yuruyuse cikamadim ya gunesli ama inanilmaz soğuk hava asagi inene kadar kardan adama dönüşmek istemiyorum
Ben de evde adım atsam ama telefonla. Kosuyo musunuz napiyosunuz nasil atiyosunuz su adimlari deyin hele bi. Ben 3 saat yuruyorum sadece 3000 4000 adim sayiyo telefon beni sinir ediyo

Başka uygulama da yükleyip denedin mi canım?
Ben gibi yap adımını say dene doğru mu telefon
Benim konumda görüyorsun civcicivim yaptığım işleri,yer görmüyor bazı taraflarım

Balım fırında çok güzel oluyor, kızarmış gibi bir tadı oluyor, aklında lbulunsun.
Fırını denedim Boncuğum
Değişik şeyler peşindeyim
Bak böyle oldu, resmini atayım.
Tadı da yağsız tuzsuz bile güzel oldu yoksa ben mi çok acıktımm

Eklentiler

• 20210121_141106.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 27
Çoook geçmiş olsun canım, nasıl oldu minnoş? Daha iyidir inşaallah, Rabbim acil şifa versin
Dişti dudaktı çocuğunda sıkıntısı bitmedi bir türlü (
Anne olmak ne zor ya

Balım bunlar harika
Sanki orkidenin burgulu ve salkım hali gibi
İnşaallah dikersen tutar da böyle güzel olurlar

Başka uygulama da yükleyip denedin mi canım?
Ben gibi yap adımını say dene doğru mu telefon
Benim konumda görüyorsun civcicivim yaptığım işleri,yer görmüyor bazı taraflarım
Uygulama yüklemedim canim hafizam sıkıntılı kaldirirsa bi denerim evet adim atip denedim normal toplu sayiyo hepsini ama 4000 adimi 3 saatte atmayi kabullenemiyorum 10bin saat lazim günde bana o zaman neyse gidiyim de atiyim bakalim

Çoook geçmiş olsun canım, nasıl oldu minnoş? Daha iyidir inşaallah, Rabbim acil şifa versin
Dişti dudaktı çocuğunda sıkıntısı bitmedi bir türlü (
Anne olmak ne zor ya
Sorma canim.bu ara Allah tan cok buyuk bi skinti yok ama ne hikmetse bitmeyen bi stres suruyo... Anne olmak hakikaten icinde surekli kiprasmali ha bisey oldu ha olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…