70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Benimki de 7805 de kaldi
Iki gundur sana borcluyum☺
Onceki günden 1400
Dünden 150☺

Bugun kac yapalım
Borclarimi da eklerim belki
Yakın adımlar,seninki daha iyi ama direk adım atmak için yürüdün çünkü3700 olmuş şimdi.7 bin olıçur yine sanırım:)

Yazamamışım adını tüh
Leylak veya erguvan deniyor canım.En sevdiğim çiçektir kendisi kokusuna mest olurum.Birde hanımeli kokusuna.
Bahçemizde vardı ikiside eskiden
Bunlar bildiğimiz leylak erguvan daha farklı diye biliyorum ben Kokusu muhteşem ötesi bende bu ve bunun gibi ağaçları çok severim

Sensiz günler geçmiyor
Sen yoktun teselliyi tatlıların kucağında aradım
Kutuya sarılıp sarılıp öpüp kokladım 'Leylamm' diye
Aramıza hasretten başka mesafeler giremez Leylam
Enerjim enerjik tatlı ve çok sevdiğim organik balım Bir gram katkı yok sende çok doğal ve mükemmelsin

Canım çok geçmiş olsun, doktora gitmekle en iyisini yapmışsınız.
İnsallah canim.ne diim umarim dedigin gbi olur uat dudak bagi kopmasi bilmemne omrumse ilk defa duyuyorum
Yıpratma kendini lütfen, tükürükteki bazı enzimler yaraları iyileştirme konusunda çok başarılıymış canım, eminim çok kısa sürede toparlanacaktır. Bu süreçte ağzına yabancı madde sokmamasına dikkat edin, hem yaraya zarar vermesin hem de mikrop kapmasın diye. Umarım bugün daha iyidir yavrucuk.
Menüm canlarım uydum tamamen diyebilirim
Spor bugün yapamadım maalesef yarın telafi edeceğim
Dün ben de köfte menüsünü uyguladım canım, menü paylaşamadım ama uyum tamdı.
sonngulen canım boğazın nasıl oldu? Bu hafta sende çok yoruldun sanırım kontrole ne zaman gideceksin
Boğazım çok şükür iyi canım ama ilaçlar dengemi bozuyor. Hem tuhaf bir ağrı çektim hem de çok gergin agresif biri oldum. Pazartesi günü kontrol var balım.

Bunlar bildiğimiz leylak erguvan daha farklı diye biliyorum ben Kokusu muhteşem ötesi bende bu ve bunun gibi ağaçları çok severim
Evet erguvan pembe ağacı farklı aslında,çiçeğinin şrkli benziyor, bizde erguvanda derlerdi öyle kalmış dilimde

Hepimize nasip olur İnşallah
Söğüt (salkım söğüt) ağacı istiyorum ben mutlaka bahçede,altınada çardak

Ben de bahçe duvarlarıma ve üst balkondan alt balkona doğru bu sarmaşıktan dikmeyi düşünüyorum. Adı selluka, diğer adı da izmir sarmaşığı. çok güzel değil mi

Merhabalar günlükdaşlarım Listeler nasıl gidiyor yarın teftişe geleceğim özledim hepinizi
tatlım ben listelere uyuyorum, sadece günlerin yerinde değişiklik olmuştu. Bugün ve yarın sebze listelerini yemem gerekiyor. Kısmetse bu akşam taze fasulye yerine bamya yapacağım. Yarın da kabak menüsü var.

İlk defa görüyorum,bayıldım
Sanki çiçeklerin arasına inciler koymuş gibiler, uzun zamandır takipteyim, baharda dikeceğim inşallah, umarım bizim buralarda yetişir. Gerçi izmir sarmaşığı olunca bizim buralarda da olur diye tahmin ediyorum.

Gerçekten çok farklı bir çiçekmiş
Bence de yetişir,iklim şartları aynı zaten

Sagolasin canim iste onu kanlar icinde gorunce cok kotu olsum hakikaten Allah tan emziriyorim anne sutu de iyileatiriyomus baya bi arastirdim...
Sana da cok gecmis olsun aldigin ilaclarin yan etkisi agir demekki biran evvel Allah sifa versin de kurtul

Gerçekten çok farklı bir çiçekmiş
Bence de yetişir,iklim şartları aynı zaten
Negom böyle bildiğin güzel, bahcede yetişecek dayanıklı çiçekler varsa yazarsan sevinirim. Baharda ekmeyi düşünüyorum ama çiçek bilgim çok iyi değil malesef.

Enerjim enerjik tatlı ve çok sevdiğim organik balım Bir gram katkı yok sende çok doğal ve mükemmelsin
Wuuuu
Bugün dopingi damardan verdin Leylam
İçim bir hoş oluyor yine

Bak aşkın bana neler neler yaptırıyor

Tost makinesinde yağsız kabak pişirmeyi deniyorum

Kızarmış gibi olur mu acaba çok sulanmadan

Anne sütü yaralarda mucize bence. Ben oğlumu emzirdiğim zaman keşfetmiştim, ne zaman birimizde yara olsa sütle temizlerdim o kadar hızlı iyileşirdi ki. Hatta oğluma sağdığım ama içmediği sütleri o niyetle çok kullandık biz.

Güzel duan için amin diyorum canım, çok sağol.

Wuuuu
Bugün dopingi damardan verdin Leylam
İçim bir hoş oluyor yine

Bak aşkın bana neler neler yaptırıyor

Tost makinesinde yağsız kabak pişirmeyi deniyorum

Kızarmış gibi olur mu acaba çok sulanmadan
Balım fırında çok güzel oluyor, kızarmış gibi bir tadı oluyor, aklında lbulunsun.

Negom böyle bildiğin güzel, bahcede yetişecek dayanıklı çiçekler varsa yazarsan sevinirim. Baharda ekmeyi düşünüyorum ama çiçek bilgim çok iyi değil malesef.
Canım mesela şimdi sıklamenin tam zamanı
Kasımpatı çok kolay yetişir,arsızdır da
Gül tabiki her zaman güzel olur,sarmaşık gülüyse muhteşem olur.Reçel,gül suyu yapmalık güller de var.
Birde haseki küpesi diye bir çiçek var o da bir kere dik tamam,tohumları saçılıyor kendi kendine çoğalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…