70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

ya kızla 8 sene aynı sınıftaydık, yetmedi bütün listeyi de beraber okuduk sen olsan unutabilir misin sudem
Allahım aynı bela bende de vardı. Mahallede çocukluk arkadaşım ikizler bir kız vardı. Aynı ilkokulda 8 sene okuduk sonra yetmedi geldi benimle aynı lisede okudu.
Bensiz yapamazdı, beni imha etmek için de herşeyi yapardı. Yüzüme gülerdi arkamdan annemi bile işlerdi.
Tüm çocukluk aşklarımın katili oldu
En son lisede disiplin cezası aldım onun yüzünden, müdürle kapıştım adamın suratına kitap fırlattım
Adım efeye çıktı lisede bu yüzden

Yani hayatımda bu kadar fitneci birini görmedim. Evlendiği adam bile buna güvenmezdi bekarken, onu bana emanet ederdi sadece sana güveniyorum diye, yine de evlendi ya onunla, böyle aşkta yerin dibine batsın ne diyeyim

Amann ya o hep aç
Çok kaygısızlar, hep biz dertliyiz kiloda

Senin pek kilon da yok, enişte bey balık etli seviyorsa o da iyi valla
Eveg oyle seviyo kwndileri ama bende kendimi balik etli begenmiyorum aman ne bilim.neyse o bu cercevede balik eti begensin de sorun yok

biraz büyüsün senden çok sever uykuyu benimki de uyumazdi aman Allah'ım ne günlerdi. çok şükür şimdi deliksiz uyuyo.
ne kadarlık minnoş
1.5 yasinda insallah evet uykusundan uyandirma planlari yapiyorum okula giderken bu gunlerin intikamini alicam

Ha ha
Kiz sabah sporunu yapmamıştım
Sabah sabah mekik iyi geldi sayende
Mekikler bizden
eşim yay sevdiğim deli dolu hayat fışkıran biraz asi hatunlar da yay

önüm arkam sağım solum yay burcu
Ya benim en belirgin özelliğim özgürlüğüme düşkün oluşum. Birisi bana emir vermeye kalkarsa(saygisizlik anlaminda) gercekten cok sinirleniyorum inadina zittini yapiyorum icimden canavar cikiyo sıkışmaya baskıya gelemiyorum. Tabi duruma göre degisir öğrtmenlerim benden üstteki kisiler emir verse tabi yaparim o ayri hatta kurallara uymaya bayilirim. Ama bi arkadasim yapsa sinirlerim hopluyo
Yay biraz deli dolu galiba evet ben de cözemedim henüz bi tuhaf
Sen nerelerde takılıyorsun öyle Samdanım ya

Hayatımda ilk tanıdığım yay 6 sene önce Ermeni kökenli bir Rus bayandı İkincisi ise Civcivim
Çok nadirdir bu deli taylarla karşılaşmam
Ruslari sevmem fazla güzel zilliler
Ayy sen soyleyince hatirladim evde ne ariyodum. alcak bi sehpa bulamadim bi türlü su an kendi evimde de yok step yapmak istiyorum yapamiyorum
O degil de bu kadar olur su an annemlerin evinde küçük merdivenlerden var iki basamakli oluyoya. Keske ben evlenmeden alaymis annecim
yengecin kadınları, oğlagin erkekleri, başakları kadınları daha iyi oluyo karşı cinse göre
Esim oğlak annem başak benim de. Ayy Allahim yarabbim bu kadar titiz düzen temizlik delisi bi insan yoktur delirtiyo beni
Basaklarla normalde pek anlasamam daralirim da negonun yukseleni mi basakti? O ilk benim icin
Basak erkekleri de cekilmiyo hic sanki sürekli elstiri halinde picagi takasim geliyo

Kolay gelsin canim gelince biz özet geceriz aklin burda kalmasin güzel guzel toplantini yap gel

Yawrum özgürlükle ilgili yazdıkların harfiyen bana da uyuyor hatta belki fazlası vardır Diğer konularda da dediğin gibi çok güzel kurallara uyarım.
O yüzden emir konusunda bir yerde maaşlı çalışırken işgüzar insanlara asla tahammül edemiyorum. Adam olsun canımı yesinler.

Abim başak, o da genelde tertipliydi. Ama çok sabit kafalı mı diyeyim, hep aynı lafları tekrarlar, memnuniyetsizdir birde, sürekli o öyle bu böyle, eleştiriden çok sitemkar diyeyim. Eskiden öyleydi şimdi bilmiyorum

Demek sehpa arıyordun Step mi yapacaksın

Kolay gelsin Balım Boncuğum

aynısı valla

aynı kişi mi acaba diye düşündüm

ama benim zaten hiç aşkım olmadı eşimle tanışana kadar, kimseyle de kavga etmedim, öyle disiplinli işlere girmedim.

çok beter bişeydi ya nevrotik şey o da sevgilisinden ayrılıp sevgilisinin en yakın arkadaşıyla evlendi galiba

evet anı parlar anı söner. hep yay haklıdır gururundan haksizim demez burnun dikine dikine gider

ben hiç kısıtlamam eşimi kıskançlık da yapmam belki ondan bu kadar iyi anlaşıyoruz dur:)

yayları seviyorum. ama bazen de gıcık oluyorum eşime

Yapardim ama evde yine alcak bisey yok düşünüyorum bulamiyorum
Evet ben de öyleyim canim herkes adam gibi isine baksin istiyorum ama olmuyo maalesef benim de müdürle falan cok tartismisligim vardi çalışırken. Sözleşme var diye isten atamadikca cani sıkıliyodu sanki ben hayrına calismaya gitmişim bak yine sinirlendim

Evet annem de öyledir bide masallah enerciktir durmaz yerinde bugün ev temizse hadi poğaça yapip buzluga atayim bari diye kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…