70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım en son 2012 de bu kilolarda idim😁
Tekrar başa sarmak istemiyorum 😁
O yüzden korumayı uzun yapicam 😁
Her kilo için 1 ay daha 14 ay daha burdayım yani😁
En büyük hatayı ideal kiloya inince diyeti bırakarak yapiyoruz😁
Bu sefer bu kötülüğü kendime yapmak istemiyorum 😁
Sizlerin de desteğiyle hep birlikte formda olup sağlıklı kalicaz💕💕💕💕

Off gel de bana sor❤️❤️❤️
Gözüm yolda gönlüm darda balım 🍯🍯🍯
Ewt korumayi ben de beceremiyorum yaz gelince ozellikle bends bitiyo her sey... İnsallah koruyalim geri donusu cok koru sen spor yapiyo muydun ona bakmamisim

13 Ocak Menüsü

09:00
Biraz yeşillik+1,5yk yulaf+1yk keten tohumu+2 yumurta+1tk zeytinyağı ile omlet
1 ince dilim tt ekmek
2 kupa şekersiz çay

12:00
6 çiğ fındık+1 ceviz
250 ml süt ile Türk Kahvesi

18:00
4 yk kabak yemeği
4 yk ıspanak yemeği
1,5 elma dilimi ananas
1 elma dilimi portakal
1,5 elma dilimi armut

20:00
2 kupa şekersiz çay

Su 3,5 lt

Spor:
60 dk kondisyon bisiklet
4000 adımı

Bizim de hep hayalimizdi canım, Allah 4 yıl önce nasip etti, çok uygun bir fiyata aldık. Çok seviyorum bu evi. Satmak istememin bir sebebi de 1 yıl içinde şehir merkezinde fakülteye geçme ihtimali olabilir. Burdan git gel yapmak zor olur, bizim burda da bir ev ha deyince satılmaz, zor gidiyor. Fırsat bulunca satmak mantıklı geliyor o yüzden. Ayrıca oğluma okul seçeneği merkezde daha çok ve şu an devam ettiği özel bir merkez var, merkezdeki çok daha iyi ama adrese göre kayıt alıyor. Kendin istediğin merkeze gidemiyorsun. Yani lafın kısası hep burda kalacak olsak karar vermek kolay, o zaman satmayız. Yine çok konuştum 😂😂
Canım umarım istediğiniz gibi güzelde bir fiyata satarsanız muhteşem olur 🌸🌸🌸 hiç te çok konuşmuyorsun 🥺 ben senin yazdıklarını okurken bir solukta okuyorum çokta keyif alıyorum 😘😘😘
Felicio Felicio kuzum alintin gelmedi.
Cok haklisin inşallah verdigim sözü tutcam. Cumartesiye kadar cok dikkat etcem bilmiyorum eksi olur mu ama arti gelmicem 🙏🏻
Spor da yapcam bugun insallah yüksek tempo olmasa da. Olmazsa evde yururum hic sevmiyorum onu ama mecbur.
Tamam balım en azından artı gelme 😎
Ayy cumartesi ye az kaldı ya 😍
Beni bir heyecan bastı 😁
Tartı güldürecek mı ağlatacak mı?😁
Kesin güldürecek diyor içimden bir ses 😍😍😍
canım 😍😍

isteydim bugün :) zaman yetmiyor işleri yapmaya😅 nasılsınız ne var ne yok bakalım. menü bildirimini de yapayım hemen:)

13 Ocak menü

sabah 9:00
bir yumurtadan omlet, bir dilim peynir, çörekotlu cevizli kurutulmuş domates, maydanoz, yarım dilim tereyağlı ballı ekmek

11:00 sade türk kahvesi

öğlen 13:00
bir bardak kefir bir yeşil elma

akşam 18:00
yoğurtlu kereviz salatası, tavuk, kaçamak yapıp bı kaç tane pazı sarması yedim🙈🙈

1.5 lt su
5 bin adım

an itibariyle oğlum türk kahvesini üzerime döktü yandım uleeennnm:KK70::KK70:
Geçmiş olsun canım 💐
13 Ocak Menüm
Sabah 08.00 1 yumurtadan patatesli omlet zeytin 1 top granola yarim cay kasigi fistik ezmesi(sekersiz)
Ara 10.00 nescafe

Öğlen 15.00 1 kurabiye 1 ısırık poğaça 2 sekersiz cay😬

Akşam 18.00 yarim kase cennet corbasi 1 tabak yogurtlu haslanmis karnabahar

Spor yok ama evin icnde 1400 adim attim kosturmalarimin geri kalaninda tel yanimda degildi ne kadar bilmiyorum😬

Su 1.5 litre hic icmedim uyuyana kadar icerim..

Kızlar kusura bakmayın olmadi bugün yine ama konsantrasyonum kayboldu bu hafta. Ama vazgecmiyorum basaricam 💚
Aslında az yemişsin sadece kurabiye ve o ısırık olmamış canım 🤓 sadece 1 kare çikolata iznin vardı onu aşmışsın birazcık 😟
Masallah cok guzel canim akademisyenlik cok ozel bir is nasil rahat ediyosan oyle yap. Ben reklamciydim fakat biraktim hamilelikten sonra calisma saatlerimiz de cok gecti zaten evlilikle de yurumuyo... Dikisten ozel ders aliyorum suan kendi kafamda hep tasarimlarim vardi ama dikis bilmiyorum reklamcilik cok yipratici is ortami vs burdak az oz biseyler yapmak istiyoeum
Eminim güzel tasarımlar yaparsın ne üzerine tasarım düşünüyorsun tatlım ben giyim gibi anladım🤩
Ballarım şimdilik hepinize iyi geceler. Sabah görüşmek dileğiyle 💗
Daha ben yeni geldim tüh 🥺🥺🥺
Aslım güzel uykular tatlı rüyalar dilerim sana 💕💕💕

13 Ocak Menüsü

1 ince dilim tt ekmek
2 kupa şekersiz çay

6 çiğ fındık+1 ceviz

4 yk kabak yemeği
4 yk ıspanak yemeği
1,5 elma dilimi ananas
1 elma dilimi portakal
1,5 elma dilimi armut

2 kupa şekersiz çay

Su 3,5 lt

Spor:
60 dk kondisyon bisiklet
4000 adımı
Afiyet olaun canim Bisiklette skilma oluyo mu yoksa film falan mi izliyosun

13 Ocak Menüsü

1 ince dilim tt ekmek
2 kupa şekersiz çay

6 çiğ fındık+1 ceviz

4 yk kabak yemeği
4 yk ıspanak yemeği
1,5 elma dilimi ananas
1 elma dilimi portakal
1,5 elma dilimi armut

2 kupa şekersiz çay

Su 3,5 lt

Spor:
60 dk kondisyon bisiklet
4000 adımı
Enerjim çok güzel menü olmuş afiyet olsun ❤️❤️❤️

Canım umarım istediğiniz gibi güzelde bir fiyata satarsanız muhteşem olur 🌸🌸🌸 hiç te çok konuşmuyorsun 🥺 ben senin yazdıklarını okurken bir solukta okuyorum çokta keyif alıyorum 😘😘😘

Geçmiş olsun canım 💐

Aslında az yemişsin sadece kurabiye ve o ısırık olmamış canım 🤓 sadece 1 kare çikolata iznin vardı onu aşmışsın birazcık 😟

Eminim güzel tasarımlar yaparsın ne üzerine tasarım düşünüyorsun tatlım ben giyim gibi anladım🤩

Evet canim kadin giyim cocuk giyim onlarla ilgili ama somutlasmia bisey yok dikis bilmedigim icin. Kreatif tarafimi bari o yonde yogunlastirayim ajana majans gercekren evli biei icin cok zorlayici

canım 😍😍

isteydim bugün :) zaman yetmiyor işleri yapmaya😅 nasılsınız ne var ne yok bakalım. menü bildirimini de yapayım hemen:)

13 Ocak menü

sabah 9:00
bir yumurtadan omlet, bir dilim peynir, çörekotlu cevizli kurutulmuş domates, maydanoz, yarım dilim tereyağlı ballı ekmek

11:00 sade türk kahvesi

öğlen 13:00
bir bardak kefir bir yeşil elma

akşam 18:00
yoğurtlu kereviz salatası, tavuk, kaçamak yapıp bı kaç tane pazı sarması yedim🙈🙈

1.5 lt su
5 bin adım

an itibariyle oğlum türk kahvesini üzerime döktü yandım uleeennnm:KK70::KK70:
Gecmis olsun canim alttakini okumamisim menuye kalp koymua oldum

Geçmiş olsun canım 💐

sağolasın canım 😍 ufacık bişey zaten:)

Gecmis olsun canim alttakini okumamisim menuye kalp koymua oldum

önemli değil canım zaten:) sağolasın 😍😍

Afiyet olaun canim Bisiklette skilma oluyo mu yoksa film falan mi izliyosun
Oturduğum yerlerimde uyuşma olmazsa hiç sıkılmıyorum 😁
Salonda biniyorum, Tv var ama ben hep buraya yazıyor olduğum için sürede çabuk geçiyor. Hatta 2 saat binecektim vaktim olmadı😊

Evet canim kadin giyim cocuk giyim onlarla ilgili ama somutlasmia bisey yok dikis bilmedigim icin. Kreatif tarafimi bari o yonde yogunlastirayim ajana majans gercekren evli biei icin cok zorlayici
Özel sektör başlı başına zor bence canım muhteşem tabiki başkalarına diktirsen de dikiş bilmen çok büyük avantaj olur ❤️ Bir de diyelim yapmaktan vazgeçtin yine de elinde bir yetenek hobi harika fikir bence 😍😍😍

Ewt korumayi ben de beceremiyorum yaz gelince ozellikle bends bitiyo her sey... İnsallah koruyalim geri donusu cok koru sen spor yapiyo muydun ona bakmamisim
Canım spor detoks bir aşağı bir yukarı işte koruma çabasında yım 😍
Ama kilo verirken aktif spor yaptım 😁
Tempolu yürüyüş , Leslie, bölgesel 😍
13 Ocak Menüsü

1 ince dilim tt ekmek
2 kupa şekersiz çay

6 çiğ fındık+1 ceviz

4 yk kabak yemeği
4 yk ıspanak yemeği
1,5 elma dilimi ananas
1 elma dilimi portakal
1,5 elma dilimi armut

2 kupa şekersiz çay

Su 3,5 lt

Spor:
60 dk kondisyon bisiklet
4000 adımı
Voov o nasıl güzel bir menü 🧿🧿🧿
Muazzam😍😍😍
Harika bir eksi gelecek 🥳🥳🥳
Leyla zabıt tuttu zaten😁😁😁

Geçmiş olsun canım 💐

Daha güldürmeye başlamadı 😁😁

Leylam hoşgeldin. Gözüm hep seni aradı bugün ❤ Yazacaktım hatta fırsat bulamadım❤
Teşekkür ederim Balım sana sözüm var 😍
Bende çok özledim Enerjim ve menünü görünce çok mutlu oldum sporun da çok güzel 😍 Bugün biraz yoğundum işlerim vardı fakat hep aklımdaydınız ❤️❤️

Canım spor detoks bir aşağı bir yukarı işte koruma çabasında yım 😍
Ama kilo verirken aktif spor yaptım 😁
Tempolu yürüyüş , Leslie, bölgesel 😍

Voov o nasıl güzel bir menü 🧿🧿🧿
Muazzam😍😍😍
Harika bir eksi gelecek 🥳🥳🥳
Leyla zabıt tuttu zaten😁😁😁

Daha güldürmeye başlamadı 😁😁
O değilde Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik sana tutuyorum bak zabıtları 🤓 geldim bulamadım yarın erkenden gelir sıkıştırırım seni güzel Civcivim ❤️❤️❤️

Songulum sen taaa ne zaman bana fringe i izle demistin hatirliyo musun? Ben onu bikac ay once cok yorgun oldugum bigün actim izleyemeden uyuyakalmistim. simdi aklima geldi actim başladım cok guzel biseye benziyo 😍
Gec oldu ama teşekkür ederim önerin için :KK60:
Süper bir film canım yaa, ilk üç bölümden sonra Peter daha bir ısınıyor filme, çok daha güzel oluyor. Kaç bölüm baktın, sevdin mi.
hahaha çok tatlısın yaaa😍😍

valla ben yanınca da güldüm:KK70: napalım beybi. menülerimi beğenmeniz nasıl hoşuma gidiyo bı bilsen😍

teşekkür ederim canım çok azcik yandı iyiyim:) suyu içiyorum ara ara:)
Neyse ki çok yanmamissin canım, su diyette çok önemli.
Masallah cok guzel canim akademisyenlik cok ozel bir is nasil rahat ediyosan oyle yap. Ben reklamciydim fakat biraktim hamilelikten sonra calisma saatlerimiz de cok gecti zaten evlilikle de yurumuyo... Dikisten ozel ders aliyorum suan kendi kafamda hep tasarimlarim vardi ama dikis bilmiyorum reklamcilik cok yipratici is ortami vs burdak az oz biseyler yapmak istiyoeum
11 yıldır bu işi yapıyorum canım ve gerçekten çok seviyorum. Allah herkese sevdiği işi nasip etsin inşallah.

Şimdiki planını çok sevdim, dikiş öğrenmeyi çok isterdim. Hem de kendi tasarımlarını dikeceksin, muhteşem olur 😍😍
Hadi ya 😁
Hiç sevmem 😅
Allah'tan maç sevmeyen adam almışim:KK45:
Şurada iki hava atayım 😁

Ha ha 😁

7 ay diyebiliriz 😁
Bir kaç az sanki 🤩
7 Haziran dan 13 Ocak a 😍

Canım ben 17 kilo verdim 3 aydır koruma ya çabalıyorum😁
Karabatak olduğum zamanları toplamda düştüm canım 😂😂

Özel sektör başlı başına zor bence canım muhteşem tabiki başkalarına diktirsen de dikiş bilmen çok büyük avantaj olur ❤️ Bir de diyelim yapmaktan vazgeçtin yine de elinde bir yetenek hobi harika fikir bence 😍😍😍
Evet canim zaten hobi olarak bule kalsa benim bi hayalim gerceklesmis olucK insallah becerebilirim bakalim ❤️

Süper bir film canım yaa, ilk üç bölümden sonra Peter daha bir ısınıyor filme, çok daha güzel oluyor. Kaç bölüm baktın, sevdin mi.

Neyse ki çok yanmamissin canım, su diyette çok önemli.

11 yıldır bu işi yapıyorum canım ve gerçekten çok seviyorum. Allah herkese sevdiği işi nasip etsin inşallah.

Şimdiki planını çok sevdim, dikiş öğrenmeyi çok isterdim. Hem de kendi tasarımlarını dikeceksin, muhteşem olur 😍😍

Karabatak olduğum zamanları toplamda düştüm canım 😂😂
Ever gercwkren cok kutsal ve cok guzel bi is insallah cok guzel yerlere geliesin. Amin canim umarim kotarabilirim

X