70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canim benim fringe e bi daldim cikamadim harikaaa bi dizi artik gelir gider izlerim😂 sanirim uyumussun seni öpüyor ve iyi geceler diliyorum sabah temizliginde gorusmek üzere😂😂

İlk iki bolumu izledim 2 saatten fazla oldu yani.. ba yil dimmmm. Esim polisiye sever ben fantastik severim bi ortak noktada bulusamayiz normalde😂 dizide ikisi de var tam bizlikmis valla bu zamana kadar kaçırdığımıza yandim
Bende izlemiştim eskiden çok sürükleyici güzel seçim 👍
herkese günaydın 😍😍

7 günlük detoks sonucum:)
başlangıç 59.4
bitiş 58.1

Eki Görüntüle 2760668

çok romantik bir tartı fotoğrafi oldu arkadaşlar:KK70: çünkü kamerası iyi değil telefonumun:)
Harikasın 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Çok güzel bir eksi olmuş 🤩🤩🤩

teşekkürler tatlı kızlar 😍😍 sayenizde

bugün de oruca başladım inşallah tempomu bozmadan ilerlicem.

sahurdan sonra kanun okudum bir buçuk saat kadar. süper oldu:)
Tebrik ederim samdanım harika bi sonuc😍
Ne kanunu okudun kiz🤔
7 günlük yağ yakan diyet sonuçları ilk üç 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

1. kk birinci noteri kk birinci noteri 🥇🏆🏆🏆
2. asliogretmen asliogretmen 🥈🏆🏆
3. sonngulen sonngulen 🥉🏆

Bir sonraki sefere tan uyumla aynı zamanda yaparız balımlar 😍😍😍 ben dahil hepimiz kilo vermiş olduk 🏆🏆🏆🏆 Harikayız 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Tebrik ederim kizlar😍

Günaydın güzel hanımlar :KK68:

Sabah erken uyandim ama hemen teli elime almak istemedim biraz soru çözdüm enerji_kusagi enerji_kusagi dün çalışamamıştım iyi ki hatirlattin bugün erkenden calismis oldum sayende:KK37:
:KK15:

Aferin benim Canım'a,
Hem minnoş hem tatlı hemde çalışkan civcivime 💕
Peşindeyim artık, ne kadar çalıştığını takip edeceğim 😍
Bazen sıkıcı da olabilirim ona göre 😁

herkese günaydın 😍😍

7 günlük detoks sonucum:)
başlangıç 59.4
bitiş 58.1

Eki Görüntüle 2760668

çok romantik bir tartı fotoğrafi oldu arkadaşlar:KK70: çünkü kamerası iyi değil telefonumun:)
Günaydın 💕
Günaydın 💕
7 günlük yağ yakan diyet sonuçları ilk üç 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

1. kk birinci noteri kk birinci noteri 🥇🏆🏆🏆
2. asliogretmen asliogretmen 🥈🏆🏆
3. sonngulen sonngulen 🥉🏆

Bir sonraki sefere tan uyumla aynı zamanda yaparız balımlar 😍😍😍 ben dahil hepimiz kilo vermiş olduk 🏆🏆🏆🏆 Harikayız 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Voov tebrikler ballarım 🍯🍯🍯

:KK15:

Aferin benim Canım'a,
Hem minnoş hem tatlı hemde çalışkan civcivime 💕
Peşindeyim artık, ne kadar çalıştığını takip edeceğim 😍
Bazen sıkıcı da olabilirim ona göre 😁
Gecen sene de esime bak 10 dk dizi izlicem dalarsam beni uyar diyodum. Sonra hadi derse diye uyariyodu bu sefer de sen bana habire ders calis diyosun diye kiziyodum adam da ne diyeceğini sasirmisti artik :KK70: gerçekten psikolojim bozukmus simdi bakiyorum da:KK70: :KK70: simdi sen öyle diyince o gunlere gittim bi aklima geldi:KK70:

Hic de sıkıcı olmazsın 🤩 valla körun istedigi bi göz Allah verdi iki göz derim anca. Çünkü ne kadar motive de olsan insan ihtiyac duyuyo birilerinin iteklemesine😬 itekle bene enercim:KK60: sen de calisiyo musun itekle dersen iteklerim biliyosun:KK4:

Gecen sene de esime bak 10 dk dizi izlicem dalarsam beni uyar diyodum. Sonra hadi derse diye uyariyodu bu sefer de sen bana habire ders calis diyosun diye kiziyodum adam da ne diyeceğini sasirmisti artik :KK70: gerçekten psikolojim bozukmus simdi bakiyorum da:KK70: :KK70: simdi sen öyle diyince o gunlere gittim bi aklima geldi:KK70:

Hic de sıkıcı olmazsın 🤩 valla körun istedigi bi göz Allah verdi iki göz derim anca. Çünkü ne kadar motive de olsan insan ihtiyac duyuyo birilerinin iteklemesine😬 itekle bene enercim:KK60: sen de calisiyo musun itekle dersen iteklerim biliyosun:KK4:
Onun için sıkıcı olabilirim dedim ya, cadı şey seni, yazık adamada😁😁

Yok canım daha çalışmıyorum ama çalışacağım. Kitaplarım kolilerden birinde. Ev alırsak yine taşınacaz diye bazı kolileri hiç açmamıştım. Vakit ayırıp bulmam lazım onları. Sınav tarihlerinede bakmadım ama..
Benim için sorun yok her daim isteklerim seni, ufak testte yaparım bakayım konuyu biliyor musun 😋

Onun için sıkıcı olabilirim dedim ya, cadı şey seni, yazık adamada😁😁

Yok canım daha çalışmıyorum ama çalışacağım. Kitaplarım kolilerden birinde. Ev alırsak yine taşınacaz diye bazı kolileri hiç açmamıştım. Vakit ayırıp bulmam lazım onları. Sınav tarihlerinede bakmadım ama..
Benim için sorun yok her daim isteklerim seni, ufak testte yaparım bakayım konuyu biliyor musun 😋
Ayy test yapma yapma onu sene sonunda yaparsin simdi daha yeni basladim :confused:

Sıkılmam senden ben:KK36:

Ayy test yapma yapma onu sene sonunda yaparsin simdi daha yeni basladim :confused:

Sıkılmam senden ben:KK36:
Benene benene çalıştığın konuyu sorarım o zaman😁
Önce konuyu çalışıp sonra test yapıyorsun dimi civcivim?
Bunlar ünite bitirme testi, konu anlaşıldı mı diye😜
Sene sonunda da deneme sınavı yaparım sana 😁

Yerim seni minnak kuşum, civcivim 😍

X