• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sessizlik çöktü napıosunuzzzz ben yeşil çayımı içtim oturmaya devam ediyorum :(

buaralar fazla takılmıyorlar buraya neden bende anlamadım bende öglen lapamı yedım şimdide layt kolamı içtım kısss senle biz aynı kılodayız oturma çayından sonra kalk sporunu yapkaydirigubbakcemile2 yoksa zaman hiç geçmiyor

slm kızlar ne yaptınız bende şimdiye kadar yediklerim yazayı sabak kahvaltı tabı layt ekmeği ve sekersiz cay peynir domates yedim

öğlen ise bir kaç dilim patates yedim

şimdi ise diyet çikolatami yedim birazdan meyva iyecem
akşamada bilmiyom

:1shok:magrenta sadece yeşil çaymi cnm içinde başka birşey varmi
ya ben almişim içinde limon ve nanae var hiç sevmem ve içmedimde
günde kaç fincan içiyosun cnm

buaralar fazla takılmıyorlar buraya neden bende anlamadım bende öglen lapamı yedım şimdide layt kolamı içtım kısss senle biz aynı kılodayız oturma çayından sonra kalk sporunu yapkaydirigubbakcemile2 yoksa zaman hiç geçmiyor

valla canım spor benim akşam eve gidince çünkü işyerindeyim ve yerimden kalkamıorum bütün gün pc başındayım malesef :(:kahve:

bende sabah yürüme bantında bay yürudum kızlar
sevilcim lapayı kaçgün yiyecen tadı nasıl ya çokmu kötü

frezyacım her gün bir fincan içiyorum doğadan ginkolu birazda limon sıkıyorum içine başka türlü gitmio eğer aklıma gelirse sabah ve öğleden sonra 1 er bardak içiom genelde unuttuğum için öğleden sonra içiorum birde arada sirkeli su içiom onu düzene oturtamadım:içelim:

herkese tunaydinlar,
Yuppiiiiiii kilom 77 bir kilo dusmusum
sabah kahvaltisi icin yulaf ve sut icecem, oglene de dunden baligim duruyor yanina salata aksama Allah Kerim.
Bugun burada hava cok yagmurlu bakayim yuruyuse cikabilecek miyim?

yeni gelenlere merhaba whitehall merci74 :)
umarım bende verebilirim biraz çok sevindim merci74 darısı başımızaa
izmirde hava çok güzel güneşli ılık :)

bende sabah yürüme bantında bay yürudum kızlar
sevilcim lapayı kaçgün yiyecen tadı nasıl ya çokmu kötü

lapa 1 günlük yapılıyor 2 gün yapanlarda var ama saglıklı degıl 1 ayda 4 kere yı gecmıceksın tadı bence kötu degıl biraz tuzot atıyorum ahada sana pilav biraz sulu pilav oluyo bugun yapıcam sadece ama baya doyurucu

kaydirigubbakcemile
anacım yanlış yerdemiyim herkes 70 in altı burada noluyo kayboldum üüüüüüüüü

bozma moralini seninde az kalmış amaa :))) uamrım biradaha 70e çıkmam bir anda çok kilo aldım şimdi diyet yapmıyorum ama düzenli yürüyüş yapmaya çalışıyorum inşallah incelcez zayıflıcaz hepberaber:lepi:kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

valla darısı başıma bu arada vücudunuzda deformasyon oldumu benim baldır kısımlarımda çatlaklar var ve çok üzülüyorumm

arkadaslar
ben yurtdidindayim. bayanlar adetlerine 10 gun kala burada cucha ciceginin kapsulunu aliyorlar
ve adet donemi oncesinde odemleri falan kalmiyor. Isyerinden bir arkadasim tavsiye etti - ben pco hastasiyim ayrica sendromuda var sistigim zaman 6 kilo birden sisiyorum 2 hafta oyle geziyorum
psikolojim bozuluyordu- aldigim ilk aydan etkisini super hissettim o ay hic sismedim.
ingilizcesi primrose oil diye satiliyor- aktarlardan cuha cicegi alarak cayini demleyin
adetten 10 gun once baslayin. kadinlarin hormonlarina hic bir yan etkisi yok diyorlardi arkadaslar.
ben faydasini gordum umarim sizde gorursunuz.
Sevgiler

merhaba herkese
şu an yeşil çayımı içiyorum bitki çaylarına alışkın olduğum için ve de çayları hep şekersiz içtiğim için yeşil çayı da severek içiyorum ama günde 2 fincandan fazlası zararlıymış o yüzden 2 fincan içiyorum yatmadan önce içmemeye gayret ediyorum çünkü uyku kaçırıyor :dance:

anacım yanlış yerdemiyim herkes 70 in altı burada noluyo kayboldum üüüüüüüüü

yok canım yanlış yerde değilsin doğru yerde bazı arkadaşlar zaten 70 kiloyu biraz geçiyordu dolayısıyla 70 kilonun altına düştüler önümüzdeki hafta onları uğurlucaz a.s
ben daha buralardayım sanırım çok kalabilirim burada :roflol:

hııı bende şaşırdım noluyo diye bilgi için teşekkürler toprak veee 70 kilonun altındaki arkadaşlar bekleyin kısa zamanda gene kavuşacağızz

Bende dün çok samimi oldugum bir arkadaşıma gittim.8 aylık hamile kızı olcak.o kadar tatlı kıyafetler almıştı kiii.içim gitti.bu tarz durumlar oldumu neden benimki yok diye çok üzüldüğüm oluyr.hamilelik bebek sahibi olmak sanki hayal gibi yaaa.dua edip çare aramalıyız işte elden de bişe gelmiyor.

canım bende hergün 2 fincan icerim normalini pek sevmesemde şimdi keşfettim liptonun yaseminli yeşil cayı cok rahat iciyorum ve rahatlatıyor tavsiye ederim :kahve:

Back
X