İnş buralardayım cnm şimdiden gaza geldim sanki ☺Daha önce 80-89 aralığında bak bırakmamışsın 60ı görmüşsün bırakma burayıda alma 😊 emin ol hepimiz çabuk kilo alıyoruz😔
Canım salma durumu anladığım kadarıyla hepimizde var. Yavaş yavaş toparlanalım hepbirlikte. Zararın neresinden dönülürse kardır. Ben ist. A gittiğimde ıslak hamburger, midye dolma ve balık yemeden dönmem genelde. Yani yerim😜o yüzden ye ama kararında ye diyeceğim sana. Bu arada ben bu ay izmir' e geleceğim bir ark. Düğünü için nerelere gidilir nerde ne yenir tavsiyene ihtşyacım olacak. En merak ettiğim boyoz mesela, hiç yemedim.
İnş buralardayım cnm şimdiden gaza geldim sanki ☺
Canım salma durumu anladığım kadarıyla hepimizde var. Yavaş yavaş toparlanalım hepbirlikte. Zararın neresinden dönülürse kardır. Ben ist. A gittiğimde ıslak hamburger, midye dolma ve balık yemeden dönmem genelde. Yani yerim😜o yüzden ye ama kararında ye diyeceğim sana. Bu arada ben bu ay izmir' e geleceğim bir ark. Düğünü için nerelere gidilir nerde ne yenir tavsiyene ihtşyacım olacak. En merak ettiğim boyoz mesela, hiç yemedim.
Acaba aynı düğüne mi gitces ;-) ayın 15inde bende izmire gidicem ve o boyozu yemeden dönmicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gnydn bayanlar benide aranıza alın.
kilom dün 68.8 idi ve diyete başladım bugün 2. günüm.
25 yaşındayım. 1 bebeğim var 8 aylık emziriyorum ve çalışıyorum.
hedefim şimdilik 63.
Sende bak adım atmanla topiğimizi canlandırdın 👏👏
Yuppi bi emziren anne daha aramiza katilmiş gerçi 9 aylik ek gida veriyorsundur ama olsun.benimki 4 aylik .
Bu nde 72 den 69.5 oldum eski kg 63 ama bi 60 olayim diyorum baslamisken .yemeyi çok kesemesemde spor yapmaya calisiyorum.
Kizlar dun göremedim bebis gündü uykusu yapmadi e haliyle bende gece bayildim erkenden
Sabah 2 yumurta tavada
Öğlen çorba 1 dlm ekmek
İyi gidiyorum derken kapi caldi KV gelmiş elinde tencereler bebekle yemek yapmak zor al sana yemek getirdim dedi ki cokda lezzetli yapar o yüzden aksam cozuttum
4 ufak etli biber dolmasi
1 kase sulu kofte
1 dilim ekmek
Ve maalesseeeffff 1 büyük kase sütlaç yedim
Puffffff
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese Merhaba,
Zayıflamak isterken bu başlığı gördüm. Bende emziren bir anneyim bebeğim şu an 9 aylık . Çalışıyorum ama eve gittiğimde geceleri ve sabah emziyorum. O nedenle ağır diyet yapamiyorum ama artık moralimde bozulmuyor değil.
Zaten 39 yaşında doğum yaptım o nedenle metabolizmada yavaş sanırım. Bu arada zaten 8 kilo fazla ile hamilke kaldım. 62 kilo ile hamile kaldım (normal kilom hep 53-55 idi, 2 yıl önce sigarayı bırakınca 62 oldum :) ve hamile kaldım) 88 ilel doğuma girdim.
ilk 2 ayda 78 kiloya indim ama orda durdum. Şimdi artık yeter diyorum. Ekmeği, gece abur cuburu hamur işi, tatlı vs bıraktım. Pazartesi başladım. Bakalım nasıl ilerleyeceğim. Benim gibi geç anne olan ve çok kilo olan arkadaşlar var ise deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim.
Teşekkürler, sevgiler.
Resmen Elim ayağım birbirine girdi ya bende 2 yaş küçük hatun abla dşye inst msj atmış onu gören ablam zanneder ya tövbe tövbe millet de bi alem 10 yaş büyüğüme bile arkadaşımsa abla demiyorum ben 😤
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Menüm
Sabah kalkınca direk sıcak süt
2 haşl yumurta domates yoğurt
Arada yeşilçay
Öğlen
5-6 fıstık
3 ceviz
7-8 kuru üzüm
Akşam
Anneme zorla yağsız kısır yaptırdım😊 1 tabak
Unutuyordum yine 😊 1 kase dondurmaaaa 😋
Şuana kadar anca 1 Lt su yatana kadar 2.5-3 olur😉
Kızlar şimdi babam geldi o kısırı ikindiye sayın
akşam yemeği
bir tabak kuru fasulye çeyrek soğan ucundan ufacık köy ekmeği
Kızlar şimdi babam geldi o kısırı ikindiye sayın
akşam yemeği
bir tabak kuru fasulye çeyrek soğan ucundan ufacık köy ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?