70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menum

Sabah
Domates salatalık 4 zeytin peynir domatesli biberli omlet yağsız 2 dilim kepek ekmek

Öğlen
Bi tabak yoğurt içine yarım şeftali dogradim 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi koydum

Aksam
Yarım çay bardağı kuru buğdayi hasladim onu yedim bi tek

ama bunların hepsi 900 kalori oldu 1000 yiyorum günlük zaten ama suan canım bişeyler istiyo ders çalışıyorum sınav haftam bide napim kızlar ya ((

Hu huuu günaydın. Kimse yok mu? ����topik çok sessizleşti

Selam, kovacım konu dışı olacak ama bugün kadın doğumcumla randevum vardı, spiralim kaymış ve ( asıl beni telaşlandıran) yara başlangıcı var dedi. Doktorlar pek görmeden yorum yapmaz biliyorum ama sence önemli bir durum mudur? Evhamlıyım sağlık konularında. Smear testi sonucum 10 gün sonra çıkacakmış, Perşembe günü de kan tahlili sonucuma bakarak ilaç yazacakmış.

Bu arada kızlar kusura bakmayın konu dışı yazdığım için.

Son düzenleme:
Cidden hepimize bşr hal oldu umarım çabuk geçer normalde yazışmalarda daha çok oluyordu bakıyorum kaçamaklar arttıkça kimse yazmak istemiyor 😔hepiniz benim gibi oldunuz hahay 😁😁😁bende kaç kiloyuö bilmiyorum dün 70 dim bugün 68.5 akşam hemde baskülüm iyi evde herkesi hergün her öğün tartıp hata varmı diye bakıyorum yok çoluk çocuk bebe hepsi aynı ben niye böyle peki 😩

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklisin canım saldık iyice. Bu sıcaklar da mahvetti beni ya. Dışarı çıkılmıyor, evde de sıkıntıdan yemek icmek istiyorum sürekli.

Bende aynı zaten bol ksçamaklarım vardı şimdi iyice abarttım çok pişmanım yarın ist gidiyorum havuz var hergün yüzüp bol bol yürüyüş yaparsam belki biraz fark eder mi tabi çocuklar durursa 😒

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kozlar gunaudim ben kaçamak yapmadim ama dnete giremefim
Dun asimiz vardi gece hafif ates oldu gunicindede is hiç firsat bulamadim
Dünkü menü
Sabah 2 tost

5 izfara kofte
Piyaz
1 dlm ekmek
2 brdk ayran

Arada 1 Brdk ayran

3 yk tavuk
5yk bulgur 1 tane karpuz

Dondurma

3 km yürüyüş 200 cal

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hem bişi yememişsin hemde ne güzel 3 km yapmışsın helaaal bu hafta Sibel ya da sen birinci olursun 😉

Canım özelden msj atıyorum sana

Mutfaktayim bu ne alinganlik yahuuu valla okudum bebis uyumadi yazamadim iyumayada niyeti yok bugün
Acil hava daha iyi diye biliyorum temiz hava ve düzenli nefes ile daha çok cal veriliyor tabi ayni tempoda gidersen.hem insana daha iyi geliyor.ben buyuzden bebisle cikiyorum sabahlari.
Bu arada hersheymi menüler iyi spor var ana tartida pek giden yok şimdilik .hem de her yerde tartildim ayni tartiyo 200 gr eksik tartayim demiyo velet
Birde bugün bebek uyunadi spor yok ayrıca Canim nezamandir tahin helvasi cekiyo çok cal var diye isteğimi dondurmaya geçiştirmeye calisiyorum ama yok olmucak biraz yicem galiba bugun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya hersheymi bende de aynı durum. Bayram tatilinden döndüğümden beri bir de üstüne hastalık eklenince yiyip durdum tabi spor da 1 haftadan sonra dün ve önceki gün yaptum. Akşam menümün üstüne çiftekavrulmuş lokum yedim, üstüne 1/2 porsiyon kuşbaşı 1/2 porsiyon tavuk yedim eşimle birlikte hem de saat 21.00 falandı. Artık bu gidişata dur deme vakti geldi bence

Sabah 74 çıktım tam 74 babam akşam dedi göbeğin sarkmaya başladı yine 😔
Bilmiyorum ya bayramın 3 günü okadar iyi gidiyordum ki..
Acaba diyorum herkes çok zayıflamışsın diye diye ben gaza geldim yemeye başladım herhalde😔

Bugünkü menüm: yazmazsam daha feci oluyor
Sabah: nesfit, süt
Ara: kahve, yeşil çay
Öğle: izmir köfte( 5-6 adet), yoğurt
Ara: yeşil çay
Akşam: tavuk mantar sıte, salata
Spor: bugün nöbetçiyim spor yok. Bu saatten sonra ağzıma birşey almayacağım

Son düzenleme:

😊güzel menülere dönüş👏👏👏
Kolay gelsin canım

Kızlaaarrr unutmadan kız imam hatip lisesine tayinim çıktı 😊😊😊
Önceki okulumda erkek öğrenci ergenus hepsi zaten sürekli popomu örtecek şeyler giyiyordum falan şimdi varya oooh rahat rahat süslenir püslenirim 😎😎😎

Menüm
Sabah tarçınlı sıcak süt kalkınca ilk işim😊
2 haşl yumurta 2 yk kabak kavurma
Üstüne 2 yk yoğurt yarım domates

Öğlen akşam arası 1.5 tabak az yağlı kısır asma yaprağı ile yidim😆

Şimdilik 2.5 Lt su bakalım 3.5 olacak gibi😊
Babam gelince akşam çayında yeşilçay da içerim😉

Canım hayırlı olsun yeni okulun çok sevindim. Ayrıca menün çok güzel ben de kısır yeseydim o kadar yerdim dayanamazdım. Akşamı meyveyle geçiştir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…