Kızlar nihayet ateşim düştü hatta şuan yine nöbetçiyim. Boğazım aprıdığından 2 gündğr bişey yiyemiyorum. Buna rağmen sabah tartıldım 68.7 yim. Artık takılan serum, aprı kesici antibiyotikler mi ödem yaptı, yoksa yaylada yediğim bisküviler mi anlamadım. Şu hastalığım bir geçsin de belli olur artık. 1 hafta daha antibşyotik içeceğim, spora da 1 haftadır ara verdim, muhtemelen bu hafta da yapamam toparlanmam için. Ooof of 66.5 u bile arar oldum ya😞😞
Bende varım artık 78 kiloyum ve 58 kilo olmak istiyorum!!!!!!!!!!
Kızlar nihayet ateşim düştü hatta şuan yine nöbetçiyim. Boğazım aprıdığından 2 gündğr bişey yiyemiyorum. Buna rağmen sabah tartıldım 68.7 yim. Artık takılan serum, aprı kesici antibiyotikler mi ödem yaptı, yoksa yaylada yediğim bisküviler mi anlamadım. Şu hastalığım bir geçsin de belli olur artık. 1 hafta daha antibşyotik içeceğim, spora da 1 haftadır ara verdim, muhtemelen bu hafta da yapamam toparlanmam için. Ooof of 66.5 u bile arar oldum ya😞😞
Sabah tartıldım 😔
75.0😭😭😭😭😭😭
Ya bir iki gün fazla yedik diye başıma gelenlereeee 😫😫😫
Moralim çok bozuldu kahvaltıda yaptım o hırsla öyfff!!
Öyle 75 olacak bir menU görmedik be güzelim ya. Baska bı şeydir o. Su filan iç ne biliyim
öf kızlar edet oldum bi anda iştehım açıkldı 70lerdeyken 73lere çktmnasıl olur bu ya neyse ki bugün tartıldm 71.5gördüm nasıl bir kilodur bu değişip duruyo adetken
Ya bu tartilarin bizimle alip veremediği nesir yahuuu.bende tartilayim dedim tartilmasaydim keşke neyse sismisizdir ondandir dimi yaa havalarda sicak zaten.simdi bugün tatil verdiydim kendime spor yok.amma nebis uyudu wsim disari cikti oturup dinlensem miiiii yoksa büyük ihtimalle aksam yiyeceğim mini magnumun 150 cal ini yurusem mi bilemedim???????
Sağ taraf bos durma yürü gidecek kgler diyor sol taraf aman bütün hafta 2 ser 3 er km yurudunde noldu otur diyor:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah tartıldım 😔
75.0😭😭😭😭😭😭
Ya bir iki gün fazla yedik diye başıma gelenlereeee 😫😫😫
Moralim çok bozuldu kahvaltıda yaptım o hırsla öyfff!!
Hala 75 hatta 75.4üm ��������
Bayaaa moralim bozuldu ne oldu yıldızlar mı yaklaştı ağırlık yaptı yaaahaaawww!!! ��������
Önce sağlık verirsin üzme kendini iyileş toparlan yaparsın sporunu güzelce 65 i bile görürsün 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah'ın izniyle iyileş iyice canım 64ü görürüz 2 hafta içinde😉
Serumdur ilaçtır su topladın sen bak kalmayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?