70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar nihayet ateşim düştü hatta şuan yine nöbetçiyim. Boğazım aprıdığından 2 gündğr bişey yiyemiyorum. Buna rağmen sabah tartıldım 68.7 yim. Artık takılan serum, aprı kesici antibiyotikler mi ödem yaptı, yoksa yaylada yediğim bisküviler mi anlamadım. Şu hastalığım bir geçsin de belli olur artık. 1 hafta daha antibşyotik içeceğim, spora da 1 haftadır ara verdim, muhtemelen bu hafta da yapamam toparlanmam için. Ooof of 66.5 u bile arar oldum ya😞😞

Önce sağlık verirsin üzme kendini iyileş toparlan yaparsın sporunu güzelce 65 i bile görürsün 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah'ın izniyle iyileş iyice canım 64ü görürüz 2 hafta içinde😉

Serumdur ilaçtır su topladın sen bak kalmayacak...

Öyle 75 olacak bir menU görmedik be güzelim ya. Baska bı şeydir o. Su filan iç ne biliyim

Son düzenleme:
Öyle 75 olacak bir menU görmedik be güzelim ya. Baska bı şeydir o. Su filan iç ne biliyim

Bilmiyorum felaket bir şişlik var cuma akşamından beri😢

Buarada size de sorayım
Sizde de yemekten sonra hemen tatlı bişiler atıştırma ihtiyacı oluyor mu??
Ya ben yemekten sonra hemen diyorum karpuz bile olsa tatlı bişiler tepiyim böle elim ayağım uyuşuyor resmen 😔

öf kızlar edet oldum bi anda iştehım açıkldı 70lerdeyken 73lere çktm nasıl olur bu ya neyse ki bugün tartıldm 71.5gördüm nasıl bir kilodur bu değişip duruyo adetken

Ben adet değilim 75 oldum 😂😂 bişi olmaz canım bnim de canım sıkkın yani ama ne yapalım 😔😔

Ya bu tartilarin bizimle alip veremediği nesir yahuuu.bende tartilayim dedim tartilmasaydim keşke neyse sismisizdir ondandir dimi yaa havalarda sicak zaten.simdi bugün tatil verdiydim kendime spor yok.amma nebis uyudu wsim disari cikti oturup dinlensem miiiii yoksa büyük ihtimalle aksam yiyeceğim mini magnumun 150 cal ini yurusem mi bilemedim???????
Sağ taraf bos durma yürü gidecek kgler diyor sol taraf aman bütün hafta 2 ser 3 er km yurudunde noldu otur diyor:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen soluna bakma hazır bebito uyumuş hemen yürü canım😉

Sabah tartıldım 😔
75.0😭😭😭😭😭😭
Ya bir iki gün fazla yedik diye başıma gelenlereeee 😫😫😫
Moralim çok bozuldu kahvaltıda yaptım o hırsla öyfff!!

Allah Allah biri bizim tartının ayarıylamı oynadı bende 67 beklerken 68.9 69 desek de olur niye böyle olduk ok çok yedik ama hiç oturmak yok bende 😞😞moralim bozuk çok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben geldimmm artık burdayım ya günlerdir giremiyodum :)

bugünkü menüm
sabah
omlet domates salatalık 1 dilim kepek ekmek azcık peynir 4 zeytin

öğlen
1 bardak süt içine 1 şeftali atıp rondoda çektim çok güzel bi içecek oldu :)

akşam
salata yoğurt dondurma 1 dilim kepek ekmek

ara
1 armut 1 avuç kabak çekirdeği

3 litre su bitki çayları :)

Hoşgeldin Sibel menün nasıl güzel hiç
Bişi yememmişsin 😉

Benim
Moral bozukluğundan yedim bugünde😔

Menüm
Sabah
Biber patates kızartması
2 dilim kepekli ekmek
Karpuz

Öğlen
3 tane biskrem
5 kabuklu yer fıstığı
1 muz

Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
Sabahtan kalma 4-5 biber patates kızartma
3 kasap köfte
3 dilim kepek ekmek
4-5 yk bulgur pilavı
Karpuz

Eski bene dönüş mü yapıyorummm ama hayırrrr çünkü mecburum 😔😔

Son düzenleme:

bana da yaptı heralde yada bizim tartılar bozuk bende 10 gün önce 66.9 dum şimdi 67.7 diyo daha az olması lazım 10 günde hiç vermedim bide üstüne aldım yaw ben bişeyde yemiyom he doğru düzgün :// eczaneye gidelim orda tartılalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…