• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yine haftasonu geldi kimsecikler yok 😔
Bugün iştahımda bir açılma var inanılmazzzzz
Buarada karşı komşumla ortak net kullanıyoruz 2 aydır yokuz evde eşimi yolda görmüş demiş faturaları senin yerine ödüyorum😊 la millet bi garip yemin ederim ameliyat olmuşum geçmiş olsun eşine de bi yaw(biliyorlardı ameliyat olacağımı)

Gıcıkkkk kadın bence yollarını ayır canım 😉buarada 2 gündür aş eriyor gibi ne bulduysam yedim çok pişmanım bende ama daga yiyesim var 😫

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gıcıkkkk kadın bence yollarını ayır canım 😉buarada 2 gündür aş eriyor gibi ne bulduysam yedim çok pişmanım bende ama daga yiyesim var 😫

Yok ya hesapladım normalde 30 veriyordum 27.5 yerine 4 aylık verecem gözü doysun diye 110 ediyo başımın gözümün sadakası olsun 😊

Ayrıca aynen aşerme B'nde de mevcut 😭
Ya canım bişiler istiyo ama ne istediğini bilmediğimden sürekli yiyorum😤

Yok ya hesapladım normalde 30 veriyordum 27.5 yerine 4 aylık verecem gözü doysun diye 110 ediyo başımın gözümün sadakası olsun 😊

Ben bir yedim sırma dediğin gibi ne istediğimi bilmiyorum ve yiyorum sürekli 😖😖😖

Kızlar bu cuma da listemiz olmadı gecen hafta emel yapmıştı sagolsun. Kimdeydi acep?

Bugünkü menümü utanırım paylaşmam ama alsam kuruyemisler vb dısında bir şey yemedim. Karar verdim sadece ayran icicem. Yani ac uyumaya niyet ettim sen kabul et Yarabbiiiim! Âmin.

Dip not: tok uyumak cocuklar icin de bizim icin de cok zararlıymis. Cocuklarda büyüme hormonunun salgilanmadini engelliyormuş. Yetişkinlerde de gençlik hormonunun salgilanmasini. Yani tok uyumak erken yaslandiriyormus. Bilginize..

Kızlar bu cuma da listemiz olmadı gecen hafta emel yapmıştı sagolsun. Kimdeydi acep?

Bugünkü menümü utanırım paylaşmam ama alsam kuruyemisler vb dısında bir şey yemedim. Karar verdim sadece ayran icicem. Yani ac uyumaya niyet ettim sen kabul et Yarabbiiiim! Âmin.

Dip not: tok uyumak cocuklar icin de bizim icin de cok zararlıymis. Cocuklarda büyüme hormonunun salgilanmadini engelliyormuş. Yetişkinlerde de gençlik hormonunun salgilanmasini. Yani tok uyumak erken yaslandiriyormus. Bilginize..

Ama ben bep oğluşa süt içirip yatırıyorum aç uyumasın diye😔

Son düzenleme:
Ayy bende sicakan bunaldim yağmur geldi ama serinletmedi valla. ya sanirim freud a gore oral dönem ile ilgili sikintolar oldu benim agzim bos duramiyo.illa bisey yicem .benim bebiste emzige alismadi ama emme refleksi asiri derecede elini parmaklarini deli gibi emiyo bazen uuyamiyor emmek istiyor karni tok emmiyo ellerinde kesmiyo offff diyorum eşim kime çekmiş acaba deyip dalga geciyo benle :3:

Bu arada menummmmm
Tavada yumurta
Peynir
Domates
6 tane kadar sosis
2 dilim ekmek
1 etiform
Türk kahvesi valla yaninda madlen çikolata yemek için zor tuttum kendimi

1 lokum
Bir dilim karpuz

izgara kanat 3 adet
İGara köfte 3 adet
1 dilim tatsiz tuzsuz kavun
1 dilim ekmek
Domates

Bide bi ara sütlü tatlimdan yedim

Şimdide mini magnum yicem

30 dk karin hareketi bide bebisle yürüyüş ama düşük tempoda 3 km

Ama ben bep oğluşa süt içirip yatırıyorum aç uyumasın diye😔

Öyle dinledim gecen TV'de. Benim kiz da biberiniz uyumaz. Ama dış sagligi icin de önermiyorlar zaten. Ama mesela oğlum o hun iyi yememişse aman ac uyumasın diye yedirip yatırıyordum ben de. Artık dikkat ediyorum.

Son düzenleme:
Ayy bende sicakan bunaldim yağmur geldi ama serinletmedi valla. ya sanirim freud a gore oral dönem ile ilgili sikintolar oldu benim agzim bos duramiyo.illa bisey yicem .benim bebiste emzige alismadi ama emme refleksi asiri derecede elini parmaklarini deli gibi emiyo bazen uuyamiyor emmek istiyor karni tok emmiyo ellerinde kesmiyo offff diyorum eşim kime çekmiş acaba deyip dalga geciyo benle :3:

Bu arada menummmmm
Tavada yumurta
Peynir
Domates
6 tane kadar sosis
2 dilim ekmek
1 etiform
Türk kahvesi valla yaninda madlen çikolata yemek için zor tuttum kendimi

1 lokum
Bir dilim karpuz

izgara kanat 3 adet
İGara köfte 3 adet
1 dilim tatsiz tuzsuz kavun
1 dilim ekmek
Domates

Bide bi ara sütlü tatlimdan yedim

Şimdide mini magnum yicem

30 dk karin hareketi bide bebisle yürüyüş ama düşük tempoda 3 km

Nolur sosis yeme hatta eve alma canım ya😊 genel anlamda ızgaralar güzel olmuş😉
Ancak oral dönem muhabbetinde sana şöyle diyeyim ağız içinde akupunktur noktaları varmış eğer iyi çiğnemezsek yediklerimizi sürekli bişiler yeme ihtiyacı duyarmışız
İnş bir gün bende yavaş ve çok çiğneyerek yemek yiyeceğim amin 😊

Öyle dinledim gecen TV'de. Benim kiz da biberiniz uyumaz. Ama dış sagligi icin de önermiyorlar zaten. Ama mesela oğlum o hun iyi yememişse aman ac uyumasın diye yedirip yatırıyordum ben de. Artık dikkat ediyorum.

Ok o zaman da kayınvalidem illa uyurken süt içir der ve onda kalırken öğleleri bile uyutmadan süt verirdi bakalım bi kreşe başlatsam neler değişecek merak ediyorum😌

👏👏👏👏 vay be dediğim gibi olmuş geriden gelip hepimizi sollamışsın bebeem👏👏👏👏
Hemen baktım bu kız kaçtı yaw diye
Ya sorma, izmire gittim ama tartı bile yok ( tartıyı bırak boy aynasında bile bakamadım kendime). Anlayamadım kilo veriyormuyum vermiyomuyum diye, döndüğümde 3 kilom gitmişti. Sevindirdik oldum: )
Kızlar ben geldim ama pek iyi gelmedim. Yayladan döner dönmez bayramın 3. Günü nöbet tuttum. Sabaha kadar 38-39 derece ateşke ve serumlarla çalıştım. Kriptik tonsillit ( bademcik iltihabı) oldum. 2 gündür ateşimi düşüremiyoruz. Pek foruma gşremedim. İşten izin aldım. Şu an evdeyim. Yaylada üşüttüm. Eşimde hasta oldu, kusma, ishal. Bayram burnumuzdan geldi kısacası.
Çok geçmiş olsun, nöbetin nasıl geçti? Ortalama kaç doğum oluyor bir nöbet gecesinde? Umarım yorulmamışşındır.
He ya
Bu hersheymi havalı dilcilerin olduğu bloktaydi. Kantinleri bile farklıydı bunların. Ben f bloktaydim kantinimiz gulsuyu kokardi nihoho

Ama bak ogrenci kulubunde bulundugum icin mesleki egitimden de diğer bölümlerden de arkadaslarım vardı. Buluşmak kısmet olursa tanıdık çıkarız :)
Hoop sataşma var. Ben de dilciyimm:34:

Hepimizde mi var şu herşeyi yemek isteme durumu ya.. Ben bugün cısss cıss şeyler yedim. Lays baharatlı, karışık çerez, cornetto disc, susamlı çubuk, nutella, çikolatamı bisküvi, yarım kilo incir.... ( yemek yemedim abur çubuğa vurdum kendimi: ) pişman da değilim işin kötüsü:47: :49:

Ya sorma, izmire gittim ama tartı bile yok ( tartıyı bırak boy aynasında bile bakamadım kendime). Anlayamadım kilo veriyormuyum vermiyomuyum diye, döndüğümde 3 kilom gitmişti. Sevindirdik oldum: )

Çok geçmiş olsun, nöbetin nasıl geçti? Ortalama kaç doğum oluyor bir nöbet gecesinde? Umarım yorulmamışşındır.

Hepimizde mi var şu herşeyi yemek isteme durumu ya.. Ben bugün cısss cıss şeyler yedim. Lays baharatlı, karışık çerez, cornetto disc, susamlı çubuk, nutella, çikolatamı bisküvi, yarım kilo incir.... ( yemek yemedim abur çubuğa vurdum kendimi: ) pişman da değilim işin kötüsü:47: :49:

👏👏👏3 kilo vermişsin kendini ödüllendir canım ama bugünde kalsın😉

Tek olmadığıma sevindim 😆

Hepimizde mi var şu herşeyi yemek isteme durumu ya.. Ben bugün cısss cıss şeyler yedim. Lays baharatlı, karışık çerez, cornetto disc, susamlı çubuk, nutella, çikolatamı bisküvi, yarım kilo incir.... ( yemek yemedim abur çubuğa vurdum kendimi: ) pişman da değilim işin kötüsü:47: :49:[/QUOTE]

Hepimixde olmasa burada işimiz ne güzelim bikinimlen guneslenip üstüne kasmadan dondurmami cerezimi yerdim

Back