Bugün geçermi Rabbim aklımı oynatmadan geçsin inş büyük oğlan kreşe gitmedi önümüzdeki hafta ist gidicez bu ay göndermeyelim boşuna dedik ama ev kıyamet yeti kardeşine vuruyor ordan oraya zıplıyo ben wc ye gidemedim ikisini bırakıp düşünün artık ufaklık çıt sesine uyanıyor tam uyutuyorum odaya dalıp uyandırıyor demin valla kaybettim kendimi karşımda çocuk olduğunu unuttum yakasından tutup indirdim aşağıya tuhaf tuhaf yüzüme baktı anne sen beni secmiyomusun dedi 😭😭😭seciyorum tabi ama herşeyi yapacak gücüm tahammülüm yok 😔😔😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyyy kıyamam kudurganına😊
Şimdi benim oğlan annemin yeşil mercimeğini dökmüş bide avuçlayıp sağa sola atmış annem elinde süpürge makinası bu satırları yazarken o topluyo☺️
Bazen ben de kendimi kaybediyorum öyle. Esim diyo bağırısini duyan aklını kaçırır. Ama iste insan hep kontrollü olamıyor.
Biomelcim iyiki dedin yoksa bakmıyordum msjlara😊 cvp yazdım bilene😊
Hurma diyeti de çok etkili olmamış bazı kıslarda face de grup var kim ne yapıyorsa yazıyor yorumlarda okudum özellikle regl dönemi hiç etki etmemiş 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Baya kötüsün yani canım 😔 gerçi doktor olan sensin en güzel tedavi şeklini sen bilirsin inşallah akşama yada yarın sabaha kızlar bomba gibiyim yazarsın 😔
İnşallah canım. Şuana kadar ateşim çıkmadı. Antibiyotiğin 48. Saati doldu. Artık ateşin düşmesi gerekiyor.
İnşallah canım. Şuana kadar ateşim çıkmadı. Antibiyotiğin 48. Saati doldu. Artık ateşin düşmesi gerekiyor.
Menüm
Sabah
1 çay bardağı süt
Halis tereyağına 2 yumurta(kişniş+isotlu)
2 dilim ekmek
Domates biber 5 zeytin
Öğlen
1 tabak bulgur pilavı
1 bardak ayran
Akşam
4 köfte
Ayran
1 kase elma kompostosu
Az su içtim ya 1lt
1 bardak yeşilçay
Günde 2 öğün yeme uygulamasına geçemedim inş yavaş yavaş
Menün süper. İnanamadım ya pide yok çokomik yok:)) bu menüyle gidersen hepimizi sollarsın valla ben söyleyim
direkt mevzuya giriyorum
Sabah simit peynir
2 kase tavuk suyu çorba
1 kucuk kase muhallebi ( sütle m hallebimsi bir tatli yaptim )
1 dilim ekmek
1avuc beyaz leblebi 5 findik
Ufak karniyarik
1 dilim karpuz
3.5 km orta hiz yürüyüş ayrıca bebis çok yorduuuu
Bu arada arada mutlaka unuttuklatimiz pluyordur ya
Durduk yerede hatirlattik hersheymi cokomilkleri.stok yenilenmedi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?