• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bide gün itibariyle tatile gitmeme tam 1 ay kaldı tabi ben gene yumurta kapıya dayanınca tutuştum ve çok acil kilo vermem lazım en azından bi 67 falan olmam lazım yani acil yaklaşık 7 kg vermem lazım! Nolur yardım edin en hızlı ve yapılması en kolay ne biliyosanız söleyin :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bide gün itibariyle tatile gitmeme tam 1 ay kaldı tabi ben gene yumurta kapıya dayanınca tutuştum ve çok acil kilo vermem lazım en azından bi 67 falan olmam lazım yani acil yaklaşık 7 kg vermem lazım! Nolur yardım edin en hızlı ve yapılması en kolay ne biliyosanız söleyin :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım 9 lu çay karbonat çayı yoğurt kğrü hurma diyeti etkili oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar selamlar Bayram boyunca yazamadım ne yazikki bugün eve geldim koştum tartıya 67.9 çıkabilirim yarın yani 1 kilo gitmiş olabilir 😁😁😁baklava 4 tane yedim Bayram boyunca ilk 3 gün süperdi hiç bişey yiyemedim sonra 2 gün yemeği ben yaptım ve yedimmmmm
Hatta 2 kilo bile gider diyodum yemeseydim kısmet böyle
Sizler nasılsınız kuzular

Insanın biraz nefsini karşılaması gerekiyor sonra benim gibi onu yemedim zaten deyip daha çok yiyorsun

Buarada 6lıları görür müyüm bende 😔

Insanın biraz nefsini karşılaması gerekiyor sonra benim gibi onu yemedim zaten deyip daha çok yiyorsun

Buarada 6lıları görür müyüm bende 😔

Aynen canım ya sen 40 beden olup nasıl 6 lı görmüyorsun peki 😥

Aynen canım ya sen 40 beden olup nasıl 6 lı görmüyorsun peki 😥

Bence benim hatam😊 niye dersen benim göbek sarkıyo kemer kısmından ama ben içine girdim diye alıyorum patolonu ama beni şaşırtan L yani 40 beden ceketin kollarıma oturmadan olması nasıl göremem ben 6lı ya 😭
Ama emin olun geçen yıl hızlıca düştüğüm 73 den çok daha zayıf görünüyorum yavaş giden kilonun faydası😉

Kizlar gunaydin
Dun giremedim nwte doğumgunumdu gelen giden bitmedi sagolsunlar.
Dünkü menüm

Domates yumurta rpka salata
1 dilim ekmek
Az peynir

1 ufak boy karniyarik

1 simit
Azicik dogumgunu pastamdam
Biraz peynir
Domates

Aksam yemeği ayaküstü oldu gecede acoktim ama yemedim su ictim yattim valla

Kizlar gunaydin
Dünkü menüm

1 dilim ekmek
Az peynir

1 ufak boy karniyarik

1 simit
Biraz peynir
Domates

Niye demedin kız kutlama yapardık ya sana 😊😊

Doğum günüüüüüün kutlu olsun nice mutlu huzurlu bebişin ve gelecekte bebişlerinle sağlıklı zayıf fit yaşlaraaaa😊😊😊🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎈💝💝💝

Bence benim hatam😊 niye dersen benim göbek sarkıyo kemer kısmından ama ben içine girdim diye alıyorum patolonu ama beni şaşırtan L yani 40 beden ceketin kollarıma oturmadan olması nasıl göremem ben 6lı ya 😭
Ama emin olun geçen yıl hızlıca düştüğüm 73 den çok daha zayıf görünüyorum yavaş giden kilonun faydası😉

Senin tartı bozulmuş olmasın canım banada fazla gibi gelmedin foto da 😉

Kizlar gunaydin
Dünkü menüm

1 dilim ekmek
Az peynir

1 ufak boy karniyarik

1 simit
Biraz peynir
Domates

Canım iyiki doğdun sevdiklerinle çocuğun ve eşinle nice yıllara ☺☺🌹🎊🎉🎁🎂🎂🎂
31 Temmuz büyük oğlumun da doğum günü

Kızlar ben geldim ama pek iyi gelmedim. Yayladan döner dönmez bayramın 3. Günü nöbet tuttum. Sabaha kadar 38-39 derece ateşke ve serumlarla çalıştım. Kriptik tonsillit ( bademcik iltihabı) oldum. 2 gündür ateşimi düşüremiyoruz. Pek foruma gşremedim. İşten izin aldım. Şu an evdeyim. Yaylada üşüttüm. Eşimde hasta oldu, kusma, ishal. Bayram burnumuzdan geldi kısacası.

Kızlar ben geldim ama pek iyi gelmedim. Yayladan döner dönmez bayramın 3. Günü nöbet tuttum. Sabaha kadar 38-39 derece ateşke ve serumlarla çalıştım. Kriptik tonsillit ( bademcik iltihabı) oldum. 2 gündür ateşimi düşüremiyoruz. Pek foruma gşremedim. İşten izin aldım. Şu an evdeyim. Yaylada üşüttüm. Eşimde hasta oldu, kusma, ishal. Bayram burnumuzdan geldi kısacası.

Çok geçmiş olsun canım kötü olmuş gerçekten .😔hava değişimi tabi inşallah çabuk geçer 😥acil şifalar olsun güzelim

Çok geçmiş olsun kovacım ya nazar değdi dicem direk o kadar zayıfladın herkes demiştir ne güzel oldun ne güzel oldun 😊😊
Neyse yanımıza döndün ya 😊
İnş en yakın zamanda iyileşirsin
Tartıldın mı bu arada? Saçma bir soru mu oldu bilmiyorum kusma ishali görünce dedim erimiştir kova ☺️

Kızlar msj kutum dolu nasıl Silicem telden giriyorum bulamadım 😔

Safariden gir en altta web görünümü seçeneğini seç mesaj kutuna girip silebilirsin canım😉

Buarada fotoda kollarım çok belli değil benim en büyük sıkıntım 1 kollarım 53-55 iken bile kalındı
2 göbek😔😔😔

Annem hastaneye gitti babannemi götürmeye inş dönüşte tartı alır da tartılırım kahvaltı yapmadım daha 1 çay bardağı ılık süt içtim😊

Tesekkur ederim kizlar. dedim simdi pasta falan kesersiniz dayanamaz yeriz kilo alimina sebebiyet vermiyim
Himmm bu arada tartildim eriyip bitmisim ama moral bozmuyoruz haftaya daha fazla vereceğinden eminim
Baslangic tarihi:11 temmuz
Baslangic kg : 72
Gecen hafta kg:69.600
Bu hafta kg: 69.400
Giden : -0.200
Toplam giden: 2.600 kg
Hedef:60 kg

Zaten ayda 3 kg hedefliyorum inşallah gidecek

Kova01 sanada çok geçmiş lsin bizde bahçeevine gidince hava carpiyo beni deli gibi uyuyasim geliyor durmada

Selam kızlar

Kovacim cok gecmis olsun

Ankara Ankara dediniz canım Ankara çekti. Daha diplomamı almaya gitmedim kac sene oldu. Tunali ve Kızılay'da şubesi olan Zeynel çilli vardı onun böyle muska seklinde tavuklu tostu vardı negseldi be

Bakıyorum da kilolar verilmiş. Şimdi bir bildirim yapayım da gelecek haftanın listecisi belli olsun

Kızlar msj kutum dolu nasıl Silicem telden giriyorum bulamadım 😔

Canım hallettin mı bilmem de iPhone kullanıyorsan

Yukarıda sarı yuvarlak icinde kac bildiriminin olduğu görünüyor ona tıklayınca zaten mesajlarını görüp silebiliyosun

Selam kızlar

Kovacim cok gecmis olsun

Ankara Ankara dediniz canım Ankara çekti. Daha diplomamı almaya gitmedim kac sene oldu. Tunali ve Kızılay'da şubesi olan Zeynel çilli vardı onun böyle muska seklinde tavuklu tostu vardı negseldi be

Bakıyorum da kilolar verilmiş. Şimdi bir bildirim yapayım da gelecek haftanın listecisi belli olsun

Gelebilirsen gel canım gezip tozalım 😊
Buarada o zeynelin kendine has susamlı tavuğu var hatta çilli adı susamdan geliyormuş hiç ama hiç beğenmemiştim tostu bilmiom ilk ve son denememdi😊
Park yada leman yaparız😉

Back