Kızlaaarrr annem yeni tartımızı almış adı sanı belli değil bi de 27.5 vermiş 😊
Tartıldım ve sanırım tartılarda değil sorun bende😔😔😔
Başlangıç 02.05/ 81kg
Hedef 65
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 73.3 😔😔😔
Giden -600
İnş haftaya 72leri görürüm
Yeme tekniğimi değiştiriyorum buarada günde 2 öğüne düşürdüm ve porsiyonu küçültüp midemi yemek aonrası hemen suyla doldurmıcam 1.5-2 saat sora su içmeye başlıcam falan biraz karatay biraz ibni sina biraz ben bakalım 😊
Azimsama canım, Bayram haftasına göre iyi bı rakam 600.
Benim dediğim Tavuklu tost böyle ici domatesi tavuklu, muska seklinde kapalı pişirilmiş.
Aa bı de Tandoğan'da tam ank unı. Karşısında bir pastane vardı visneli gelincik diye bir tür kurabiye satardi o neydi yauwww neyse bu konulara girmeyelim
Gümüşten bahsediyorsun 😊😊 biz oranın zeytinli poğaçasını çok severdik😊
Kız geeel sen de gazi de mi okudun? Belki dönem arkıyız 2002-2007 ben
Ben hiç Bayram gibi şey yapmadım kiiiii 1 tane madlen yedim o da bitter yada 2 ama ne baklava yedim ne kadayıf sarmadan bile sayarak yedim yani bakma ben çok yavaş veriyorum kiloyu 😔 geçen hafta -100grdı bari bu hafta -600 👏👏😂 kendi kendimi eyliyorum resmen ya 👻👻
Annöww akraba cikiciiz. Gazı egitimde aynı donemde okurmuşuz demek ki. Ben kurtlar vadisi derdim oraya gerci. Ay ya hatıralar sardii dört bir yanimiii
Annöww akraba cikiciiz. Gazı egitimde aynı donemde okurmuşuz demek ki. Ben kurtlar vadisi derdim oraya gerci. Ay ya hatıralar sardii dört bir yanimiii
Ebbow Ayşe sen misin dermişim😂😂😂
Ne dicem c bloktaydı hep derslerimiz genelde beni dilci sanarlardı 😊 kız branş nedir?? Ay iyi mi☺️ eski kankalarımdan biri çıkabilirsinmiş😂😂
Kızlaaarrr annem yeni tartımızı almış adı sanı belli değil bi de 27.5 vermiş 😊
Tartıldım ve sanırım tartılarda değil sorun bende😔😔😔
Başlangıç 02.05/ 81kg
Hedef 65
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 73.3 😔😔😔
Giden -600
İnş haftaya 72leri görürüm
Yeme tekniğimi değiştiriyorum buarada günde 2 öğüne düşürdüm ve porsiyonu küçültüp midemi yemek aonrası hemen suyla doldurmıcam 1.5-2 saat sora su içmeye başlıcam falan biraz karatay biraz ibni sina biraz ben bakalım 😊
Ya biz başlıcazya bu hurma diyetine görcez o zaman 6lı rakamları bozma moralini taam mı? Hatta yarın başlayalım mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy pek güldüm 😂😂😂burda herşey gizli sözde farkına varmadan insan görümcesiyle kanka olup çıkabilecek 😅😅ay görümcemi de sevmem diyip ona söylediğini düşünsene ayyy ne hoş 😜😜😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
He ya
Bu hersheymi havalı dilcilerin olduğu bloktaydi. Kantinleri bile farklıydı bunların. Ben f bloktaydim kantinimiz gulsuyu kokardi nihoho
Ama bak ogrenci kulubunde bulundugum icin mesleki egitimden de diğer bölümlerden de arkadaslarım vardı. Buluşmak kısmet olursa tanıdık çıkarız :)
Beni hiç tanımazsın çömler 2000-2004 Kütahya 2005 2007 Edirne
Bugün geçermi Rabbim aklımı oynatmadan geçsin inş büyük oğlan kreşe gitmedi önümüzdeki hafta ist gidicez bu ay göndermeyelim boşuna dedik ama ev kıyamet yeti kardeşine vuruyor ordan oraya zıplıyo ben wc ye gidemedim ikisini bırakıp düşünün artık ufaklık çıt sesine uyanıyor tam uyutuyorum odaya dalıp uyandırıyor demin valla kaybettim kendimi karşımda çocuk olduğunu unuttum yakasından tutup indirdim aşağıya tuhaf tuhaf yüzüme baktı anne sen beni secmiyomusun dedi 😭😭😭seciyorum tabi ama herşeyi yapacak gücüm tahammülüm yok 😔😔😔
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar. Tartılmadım açıkçası kilomu düşünecek halde değilim pek. Sağlık herşeyden önce geliyor. Umarım en kısa sürede iyileşir sağlıklı şekilde sporuma diyetime devam edebilirim. Bayramda malesef ben de tatlı, şeker yedim. Daha önce bahsetmiştim kayınvalidemin yemekleri çok kötü diye.bisküvi, makarna ne bulduysam onu yedim açlıktan.eşim, eltim ve kaynım bulantı- kusma atağı geçirdiler( onlar yemekleri yedikleri için:)) ben üşüttüğüm için boğaz iltihabı geçirdim. İşin kötüsü yarın yine nöbetçiyim ve kimseyle değişemiyorum. Sizler neler yaptınız bayramda kilo verebilen var mı:))?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?