70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüm
Sabah
Uyanınca 1 bardak sıcak süt
1 dilim ekmek
2 yk kabak kavurması
2 küp şeker kadar peynir
Domates
3 biber kızartma

Öğle
Türk kahvesi

Akşam
18:30
Patlıcan ezmesi üstüne 4-5 köfte
Üstünü yoğurt işe kapatmışlar beğendili köfte diye bişi 😂
1.5 Lt su şimdilik
1 bardak yeşil çay + 1-1.5 Lt daha su içerim

Kovanın interneti çekmiyor sanırım

Oti
Biomel
Misafirleri savın gelin daaa 😂😂

Selam kızlaarrr:) ben geldiiim....
Forumumuza yazmayı özlemişim. Izmirde internetim yoktu, eksik hissediyor insan kendini. Ben yokken yeni katılanlar olmuş isimler bi değişmiş, ama hersheymi emel93 kova01 biomel Otimoti sizi hala burda bulduğuma sevindim. Zayıflamaya devam di mi? :)

Son düzenleme:

Dudakları ben farketmiştim fotografında yavru

Bugün cok misafirimiz olmadı 15-20 kisi olmuştur. Şimdi de birileri var bahçede ama ben cocukları alıp eve çıktım artık.

Biomel kayboldu yine.

Kova ya da yöremin su nadide parçasını gönderiyorum:
Ot yesaaam yaylalaraa
Ot yesam yaylalaraa
Bana nee lazim boorek
Bana ne laaazim. Boorek

Hoşgeldinnnnn buradayız canım benim hedefi görene kadar hedefi gördükten sonra koruma adına buradayız 😉
Kaç kg olmuşsun bakalım cuma günü 😊 abimi aradım tartı alır mısın dedim ben o kadar aştım olayı ☺️☺️

Yören neresiymiş?? Dur Youtube a yazayım sözlerini ne çıkacak 😂

Yayla otunu böreğe tercih edebilecek bı kafa var o da laz kafası. Laz değilim ama rizeliyim canım

👏👏😂😂😂 arkadaşımın eşide Rize çayelinden bakalım orda da düğünü olacak belki gidip görürüm memleketini 😊
Menünü yaz bi de bi kaç günden sonra insan utanıp az yiyor😉

Tamam iste damat bizim kiz sizin demek ki. Bı de bakmıştın düğünde karşılasmisiz.

Fırsatın olursa mutlaka görmelisin dogu Karadeniz'i.

Hic sofraya oturamadim ki menüm olsun. Hep ayakta abur cubur. Sma yarından itibaren paylaşıcam inşallah. Dolap tam takır kuru bakır. Kendime göre alışveriş yapmam lazım. Ne fındığım var ne hurmam. Esim arabayı alıp gidiyo iki haftadır markete gidemedim

Abur cubur almayasın zaten çocuklarada zarar..
Yoğurt al çeşit çeşit yağsız meyveli süzme 😆 bizde az varmış annem dedi 3 kase çıkmaz yarın alırım inş abimde tartımı alır..
Karadeniz'i gezmeyi çok istiyorum zaten canım.. Normalde bu yıl Karadeniz gezisi yapacaktık ama kısmet değilmiş bakalım belki düğüne giderimde görürüm 😊

Saat 02:39...
Kızlar ben açım ve resmen açlıktan uyuyamıyorum😔😔😔
Ayran içemem artık midem bulanıyor aç karnına😔

Bi şey yemediysen amuda kalkarak alkisliycam seni

merhaba

bende aranıza katılmak istiyorum 74 kiloyum şuan hedefim önce 70 sonra 64 için mücadele edeceğim herkese başarılar...:)

Hosgeldin aramıza

Bi şey yemediysen amuda kalkarak alkisliycam seni

Hosgeldin aramıza

Yemedim oticim 😊😊😊
Şimdi kalktım süt içtim
Hurma yoğurt muhabbetini yapıcam 😊 bir gün deneyeyim diyorum belki akşama bozarım çünkü tek taraflı diyetlere çok karşıyım
Bir tek tavuk salata ayran diyetini sewerim onda da herşey var gibi zaten😊

Güzelim senin birşey yememen,annenin yeni aldigin bluzun içine girmesi ve seni uykunun en güzel yerinde uyandirip hhavasini atmasi takdire sayan .ikinizide tebrik ediyorum.
Bugün Esim ise gitti normalde izinliydi ama sanirim çocuk bakmaktansa ise gitmek kolayina geldi :)) bende normal hayatima döndüm menumu aksama gururla yazarim artik

oho hosgeldin canim, merak etme kendime adima konusayim daha buralardayim yapistim gidemiyom

merhaba

bende aranıza katılmak istiyorum 74 kiloyum şuan hedefim önce 70 sonra 64 için mücadele edeceğim herkese başarılar...:)

hosgeldin canim

cok guldum kiz sidik yarisi, benim bi halam var oda oyle kizi ne aliyorsa oda aynisini alip giyiyor hic altta kalayim demiyor seninkide heveslenmistir belki kiz
valla kizlar ben hurma diyetine pzts baslamistim
pzts guzel gecti
sali gunduz cok guzeldi ama aksam misafirim vardi malesef kacirdim ama fazla degim
ama dun carsamba biraktim devam edemicem dedim
bir hafta ayni seyi yemek bana gore degil yapamiyorum ilk diyete basladigimdada dukan diyetini ancak 5 gun yapabilmistim ve sonrasinda yemeklerin uzerine baliklama atlamistim :18::18::18:

Aynen yaa biri bana anlatsa bende kopardım hem kadına hem kızına ama işte benim başımda olduğu için 😔

Hurma ayran denedim sabah kalkınca sıcak süt içtim ama sanırım dayanamıcam hurma yoğurt diyeti zorrrr 👻👻👻 o anda süper bir tokluk ama şuan karnımdan ses geliyor 😶

Halanın kızı alışmış mı duruma? Annem gün geçtikçe hastalık boyutuna getirecek diye korkuyorum 150 boyunda 62 kilo ve sürekli sirkeli su maydonoz suyu yok bilmem ne içer ve genç kızlığında da hep topluymuş soradan sonradan ne oldu ki bu kadına menapoz yaramadı 😆😆

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…