• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar merhaba. Biz bahçeden ddöndük bir dinlenmisiz benim ooğlan temiz havayi bulunca gece guzel uyudu sadece emmeye kalkti ohhhhh valla bende onla beraber uyuyunca epey ddinlendim
Dünkü menüm pek icacici olmadi izgara kköfteler biraz ffazla kacti ama allahtan izgaraydi maalesef sporda yoktu

Bugün
Sabah tavada iki yumurta
İki kkibrit kutuluk peynir
Biraz ekmek

Arada 3 badem sekeri

1 dilim karpuz
2 izgara köfte
Leblebi + findik

Aksamadan
Karpuz
Kabak yemeği
2 hurma
1 dilim ekmek yyemeği planliyorum

Simdi bebis uyudu 2 km yürüyüşorta hhiz bakalim gece uyursa bi 2 km daha yuruyebilirim insallah

Buarada listeyi yapan ark.. Sonsuz tsk

Gayet güzel canım özellikle sporun. Sut yetiyor mu bebise?

Gayet güzel canım özellikle sporun. Sut yetiyor mu bebise?

Herkes gunaydin
İyi bayramlarrrrrr ilk kutlama benden olsun
Canim allaha şükür sütle ilgili sorun yok olmasında inşallah .sut var kalitseide iyidir umarim bebisi tarttirip duruyom sagluk ocaginda kg alumida normal gidiyor inşallah sikint yasamam

Kızlaaarrr çok mutluyum
Bugün alışverişe çıktık görümcemle dedim ben bişi almam gel görelim ki 3 elbise 1 ceket 1 pantolon aldım
Sebebi elbiseler large hatta biri mediumdu mng biraz büyük üretir ama olsun daha önce 42 de göbeğim sarkardı😂😂 şimdi 40 da sarktı ama olsun girdim içine 😊😊😊
O gaZla bişi yemedim
Menüm
Sabah
1 bardak süt

Öğle
Minik ötesi börek parçası

Akşam
2 Türk kahvesi
4 nugget

2 lt su

Çok sevindim canım ne mutlu oluyor insan bi beden ufalunca
Banada herkes zayıflamışsın diyor bşr tek kayınvalidem aynısın demezmiş o an içimden neler geçti anlatamam 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Banada herkes zayıflamışsın diyor bşr tek kayınvalidem aynısın demezmiş o an içimden neler geçti anlatamam 😔

😂😂😂 ay ne güzel demek ki baya farkedilir şekilde zayıflamışsın canım kayınvaliden aynısın dediğine göre 😉

Kıslar bayramdan sonra şu sizin hurma diyetine başlamak istiyorum bana katılmak isteyen olur mu acaba :-) birlikten güç doğarmış :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamamdır bebeğim😉ben ama 3 gün yapmayı düşünüyorum😊

Buarada kızlar 42 beden kotumu düğmesini fermuarını açmadan giyip çıkarıyorummm yarı likralı ama bu nasssılllll güzel bir his ameliyat sonrası hep eşofman giydiğim için yeni dün farkettim 😍😍

Beğenmedim menünü hic kusura bakma dost acı söyler

Bı azimle başladın ama niye kızartmalar yiyerek ket vuruyorsun?
Corba ekle salata ekle protein ye. Hem acıkmazsin böyle yersen. Ara öğününde bisküvi yerine hurma kuruyemis filan ye ne bileyim.

Bir de içtiğin sudan hic haber vermemişsin

Biri böyle pat diye suratıma söleyince iyi oluyor :-) silkelendim ve kendime geldim :-) bu sabah tekrardan azimle devam ediyorum :-) şu an itibariyle 3 büyük bardak su birde kocaman kupayla 7 otlu çay içtim :-) şimdi kahvaltı için eşimin uyanmasını bekliyorum, zaten bayramda çalışıyorum o yüzden baklavaydı börekti sıkıntımda yok yaşadığım yerde bir tane bile tanıdık olmadığı için bayram bana gelmedi sayılır o yüzden bayram bitimine kadar 2 kilo vercem küçük hedef koydum :-)

Kıslar bayramdan sonra şu sizin hurma diyetine başlamak istiyorum bana katılmak isteyen olur mu acaba :-) birlikten güç doğarmış :-)

ben bugun basladim canim hurma diyetine
sen bayramdan sonra baslarsin malum bayram ziyareti falan
bizim burd bayram olmuyo malesef :43::43::43:
butun ailem turkiyeye gitti esimin de kimsesi yok burda bugunde calisiyorum bu hafta sonu ins izine ayrilicam diye bugun izin almadim
o yuzden ben bugunden basladim hic zaman kaybetmek istemedim hem alisikken acliga hemen baslayayim dedim
ama Sabah ac karnina 7 hurma baya bi midemi siyirdi, Allah'tan yogurt yedimde dengeledi biraz
ben oyle cok asiri derecede tatlilari sevmem yedigim zaman midem bulanir beni halsiz birakir
bu sabahta aynisi oldu, is yerine zor geldim biran cikaricam zannettim ama simdi iyiyim cok sukur ne aclik ne bisey bu saate kadarda 4 bardak su ictim
bakalim kac gun surdurebilecegim :18::18:
bu Sabah tartildim 68.3 geldim, cuma 69.9 dum :26::26:
eh aksam iftari saat 22'de yapip 1e kadar yersem olacagi buydu ama ben 69.9u dikkate almayi dusunuyorum
bakalim kac kilo gidicek

Hepinizin bayramı mübarek olsun arkadaslar

😂😂😂 ay ne güzel demek ki baya farkedilir şekilde zayıflamışsın canım kayınvaliden aynısın dediğine göre 😉

:) cok haklisin

Biri böyle pat diye suratıma söleyince iyi oluyor :-) silkelendim ve kendime geldim :-) bu sabah tekrardan azimle devam ediyorum :-) şu an itibariyle 3 büyük bardak su birde kocaman kupayla 7 otlu çay içtim :-) şimdi kahvaltı için eşimin uyanmasını bekliyorum, zaten bayramda çalışıyorum o yüzden baklavaydı börekti sıkıntımda yok yaşadığım yerde bir tane bile tanıdık olmadığı için bayram bana gelmedi sayılır o yüzden bayram bitimine kadar 2 kilo vercem küçük hedef koydum :-)

Tabii ne icin buradayız sekerim. İyi bari şanslısın Bayram tantanası olmadıgı icin. Ben de bugün dikkatli olmaya çalışıyorum. Kahvaltı icin bı tane kol böreği yedim. Sora bir kucuk armut. Şimdi de cocugu uyutmaya eve çıktım yarım kase yogurt yedim. İnmeden biraz daha yerim ki bahçede sarmalara böreklere filan mecbur kalmayayım

:) icinden daha cok zayıflamak geçsin. Var öyle tipler; herkes hayret ederken kilo verdigini görmezden geliyorlar. Demek ki basarili olmusuz hih!

Tamamdır bebeğim😉ben ama 3 gün yapmayı düşünüyorum😊

Buarada kızlar 42 beden kotumu düğmesini fermuarını açmadan giyip çıkarıyorummm yarı likralı ama bu nasssılllll güzel bir his ameliyat sonrası hep eşofman giydiğim için yeni dün farkettim 😍😍

Tamam sen 3 gün yaparsın bende 7 gün dayanabileceğimi zannetmiyorum zaten 4 yada 5 günde ben yaparım ;-)

ben bugun basladim canim hurma diyetine
sen bayramdan sonra baslarsin malum bayram ziyareti falan
bizim burd bayram olmuyo malesef :43::43::43:
butun ailem turkiyeye gitti esimin de kimsesi yok burda bugunde calisiyorum bu hafta sonu ins izine ayrilicam diye bugun izin almadim
o yuzden ben bugunden basladim hic zaman kaybetmek istemedim hem alisikken acliga hemen baslayayim dedim
ama Sabah ac karnina 7 hurma baya bi midemi siyirdi, Allah'tan yogurt yedimde dengeledi biraz
ben oyle cok asiri derecede tatlilari sevmem yedigim zaman midem bulanir beni halsiz birakir
bu sabahta aynisi oldu, is yerine zor geldim biran cikaricam zannettim ama simdi iyiyim cok sukur ne aclik ne bisey bu saate kadarda 4 bardak su ictim
bakalim kac gun surdurebilecegim :18::18:
bu Sabah tartildim 68.3 geldim, cuma 69.9 dum :26::26:
eh aksam iftari saat 22'de yapip 1e kadar yersem olacagi buydu ama ben 69.9u dikkate almayi dusunuyorum
bakalim kac kilo gidicek

O zaman nolur bozma işe yaracak mı bizde görelim bari :-) bende senle aynı durumdayım istanbulda tek başımayım kocamdan başka kimsem yok o yüzden banada bayram gelmedi yani :-( ama genede bayram bitsin diye bi algı var kafamda işte :-) alışkanlık heralde :-)

Hepinizin bayramı mübarek olsun arkadaslar

:) cok haklisin

Tabii ne icin buradayız sekerim. İyi bari şanslısın Bayram tantanası olmadıgı icin. Ben de bugün dikkatli olmaya çalışıyorum. Kahvaltı icin bı tane kol böreği yedim. Sora bir kucuk armut. Şimdi de cocugu uyutmaya eve çıktım yarım kase yogurt yedim. İnmeden biraz daha yerim ki bahçede sarmalara böreklere filan mecbur kalmayayım

:) icinden daha cok zayıflamak geçsin. Var öyle tipler; herkes hayret ederken kilo verdigini görmezden geliyorlar. Demek ki basarili olmusuz hih!

Gıcıklarrrrr 😁😁😁

Ayy bugün ne yorucu bir gun oldu. Gelen giden çoktu. Allah'tan cocuklar cok güzel oynadı bugün. Ama bahce oyunu tabi. Şimdi eve geldim. Cocukları doyurup yıkayacağım. Makineleri doldur boşalt, cocukları uyut, birkaç gelen daha olur..

Diyeceğim odur ki bu koşuşturmacada yediklerim cok gelmez sanırım. Tatlı ve çikolata yedim ama cok abartmadım. Bir de bugün evden çıkarken pek bir şey yemediğim halde 2 kilo fazla geldim. Wc sonrasi tekrar tartiliciim. Hayde bree

Kizlsr bayram bana geldi valla
Menumu yazarken utaniyorum yaxiyorumki bir kez daha okudukca yazdikca utanayim.zaten simdi yaz yaz bitmicek.
Bu hafta sonuncu benim galiba Esim evde gezmekten spor yapamiyorum bogazimida tutamiyorum afff yaaaa

Sabah
1er cay kasigi portakal.çilek .erik reçeli
2sigara böreği
Yarim lokum
Yarim dilim ekmek üstüne findok ezmesi
3dilim domates
Biraz peynir kasar ve cecil peyniri
2 yumurta ( birini sabah bebis utan nca beste yedim diğerini kahvaltıda)
Veeeee yaklasik 5 yk kizartms:17:

İkindi gibi 1 etli biber dolma
7 adet küçük sarma
3 adet küçük boy tatli
1 adet karagöz tatlisi
1 adet madlen çikolata

Atin beni grubtannnnnnnn ve maalesef sadece 1 km yaklaşık 65 cal kadar yürüyüş yapabildim

Back