• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eyvah eyvah pastalar yapılıyor
yoksa yenicek miCADIARZU

bugun ödül vereyım kendıme sporla erıtırım hiç kacarı yok yıyecem cokacimcoook şimdide bi makarna suyu koydum öglede onu yıcem aksamada salatalık havuç la gecırırım pastayıda aksam yemegı yerıne yerım

canım bu verdiğin karışım içmek için olan bağırsaklarımı düzenliyo:utangac:

evet canım bununla beraber yeşil çayda verdi doktorum bunlarlı tam uyguladığımda ben 15 günde tam 2.5 kilo sadece yağdan vermiştim hatta doktorum kendisi bile şaşıdı baya iyi sonuçlar demişti ama kendim ettim kendim buldum sınavdı derken yedim hep şimdi zayıflamaya karar verdim tekrar başladım hatta az öncede bu çayımı içtimkaydirigubbakcemile5

Merhaba kızlar ,70.700 çıktım yani daha 300 gr vermişim.diğer kilo veren arkadaşlarıda kutluyorum,güleysa ve muhasebe 22 hadi arkadaşlar 69 u görelim.bu hafta dahada hırs yapalım bence .....eğer sizin açınızdan bir sıkıntı olmazsa kızlar rakip olalım birbirimize belki daha da sıkı tutarız .ne dersiniz arkadaşlar?

merhaba arkadaşlar...bende doğum sonrası aşırı kilo yaptım...dokuz aylık bebişim var...banada yardımcı olurmusunuz nasıl zayıflamam gerekiyor...benide aranıza alın...

yaa siz gidince ben burdamı kalıcam:(
bak gaza getirmeyin beni....saglıksız diyet yaparım..sizinle gelirm:(

canım sakın yapma sağlıksız diyet ben bi keresinde haftada beş kiilo verdim sonra kilo alışımı durduramadım 10 kilo miras kaldı bana
ben de bir hafta burdayım...ama burdada yazışırız.. birbirimizi bırakmayız hiçbirimiz:1hug:

canım sakın yapma sağlıksız diyet ben bi keresinde haftada beş kiilo verdim sonra kilo alışımı durduramadım 10 kilo miras kaldı bana
ben de bir hafta burdayım...ama burdada yazışırız.. birbirimizi bırakmayız hiçbirimiz:1hug:

:sm_cool: o zmn tmm...bni bırakçanız sandım:çok üzgünüm:
ama şimdiiiiii:teytey: :sm_cool: :dance:

öğle yemeğimi de yedim cok şükür.
2 ızgara köfte,1 kase yoğurt..

şimdi de elime içine bir kaşık kakao kattığım sıcak sütümü aldım,
lost izleyerek keyif yapıyorum :))

merhaba arkadaşlar ben orta okul ikinci sınıftan beri rejim yapan bir kızım her sene klasik yazın on kilo verip kışın on kilo alırdım ama yaş ilerledikçe metobolizmam tahmin edeceğiniz gibi yavaşladı son 4 senedir aynı kilolardayım kışın 78e kadar çıkıyorum ama yazın geri 74 75 oluyorum şu anda 75 kiloyum artık bu alıp vermeden çok sıkıldım :çok üzgünüm: kesin bir şekilde yaza kadar adam akıllı geri almayacağım bir şekilde kilo vermek istiyorum.
bir çok araştırma yaptıktan sona herbal xenicol aldım bir aylık 3 kutu aldım 5 gündür kullanıyorum. 1 ayın sonunda bakalım ne olucak. ama normal yememe devam etmemem lazım babam antakyada büyük bir restorant ve pastahenin müdürü olduğu için çok fazla kalorili şeyler yemekten kendimi alamıyorum bu yüzden internetten bu hapı aldım umarım etkili olur. aslında insanın tek yapacağı kendini kontrol etmek ama işte yapamıyorum.
biraz daha konrtollü olucam bu haftanın sonunda ne kdar kilo verdiğimi yazarım. eskiden yaptığım günlük yürüyüşlerimede başlamak istiyorum.
sonucu bildiricem herkesin kendini görmek istediği gibi olması dileği ile görüşmek üzere arkadaşlar.. a.s.

bende14. günlerde gidiyodum canım yumurtlaman olduysa yumurtaların iyise doktr catlatma iğneni vurur 12 13 günler pek ilşkiye girmeyin daha iyi olur bende hsg cektirirken ölüyrum zannetmiştim birde lokal anesteziyle olmuştu ama o günler geceli cok oldu ben iki kere aşılamada yaptırdım inşallah senin bi an önce olur ama kendini sıkma ve kafayada fazla takma ilk defamı kullanıyosun

klomeni ilk defa kullanıyorum.3 ay deneyecez.sonrada aşılama sonrada tüp bebek.inşallah ilaç sonuç verir yaaaaaa.ne olur dua et.ben hsg anestesi almadan çektirdim o günden beri bebek hevesimde çok kalmadı.

Merhaba kızlar ,70.700 çıktım yani daha 300 gr vermişim.diğer kilo veren arkadaşlarıda kutluyorum,güleysa ve muhasebe 22 hadi arkadaşlar 69 u görelim.bu hafta dahada hırs yapalım bence .....eğer sizin açınızdan bir sıkıntı olmazsa kızlar rakip olalım birbirimize belki daha da sıkı tutarız .ne dersiniz arkadaşlar?

ayyyy keşke canım ya be 71.800 çıktım siz haftaya görürsünüz bence.yaaa bende keşke haftaya 69 olsam mucize olsada zayıflasam tabi sağlıklı bi şekilde

merhaba arkadaşlar ben orta okul ikinci sınıftan beri rejim yapan bir kızım her sene klasik yazın on kilo verip kışın on kilo alırdım ama yaş ilerledikçe metobolizmam tahmin edeceğiniz gibi yavaşladı son 4 senedir aynı kilolardayım kışın 78e kadar çıkıyorum ama yazın geri 74 75 oluyorum şu anda 75 kiloyum artık bu alıp vermeden çok sıkıldım :çok üzgünüm: kesin bir şekilde yaza kadar adam akıllı geri almayacağım bir şekilde kilo vermek istiyorum.
bir çok araştırma yaptıktan sona herbal xenicol aldım bir aylık 3 kutu aldım 5 gündür kullanıyorum. 1 ayın sonunda bakalım ne olucak. ama normal yememe devam etmemem lazım babam antakyada büyük bir restorant ve pastahenin müdürü olduğu için çok fazla kalorili şeyler yemekten kendimi alamıyorum bu yüzden internetten bu hapı aldım umarım etkili olur. aslında insanın tek yapacağı kendini kontrol etmek ama işte yapamıyorum.
biraz daha konrtollü olucam bu haftanın sonunda ne kdar kilo verdiğimi yazarım. eskiden yaptığım günlük yürüyüşlerimede başlamak istiyorum.
sonucu bildiricem herkesin kendini görmek istediği gibi olması dileği ile görüşmek üzere arkadaşlar.. a.s.
ilaçla ne kadar sağlıklı olurki kilo vereyimderken sağlığından olma iyice araştırdınmı :1rolleyes:

walla ben gecen hafta aynı kiloda olduğum arkadaşları rakip belliyim demiştim hani motive olur diye.
ama ikisi de topiğe hiç uğramadı :bbo:

benim rekabet olayı da yalan oldu yani:delphin:

klomeni ilk defa kullanıyorum.3 ay deneyecez.sonrada aşılama sonrada tüp bebek.inşallah ilaç sonuç verir yaaaaaa.ne olur dua et.ben hsg anestesi almadan çektirdim o günden beri bebek hevesimde çok kalmadı.
öle deme guzelim olumlu düşün inşallah olur neden dolayı bebek oluyomuş doktor bişey dedimi:CüvCüv:inşallah böle oluruz kilo alamayada razıyım valla

Back