Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar naber?
nasılsınız?
ben de bugün hiç uğrayamadım.
tüm gün kayınvalidemlerdeydik :bbo:
genelde bi aksatma, kaytarma olmuş galiba :)
ben kaytarmadım walla,tam gaz devam.
sadece sporumu yapamadım.
pztsiyi iple çekiyorum walla sonucu görmek için..![]()
ya kızlar ben çokk yedim bugünn yada bana öle gelio size karşı kendimi suçlu hissediyorummminş kilo almamşmdr....bu haftasonlarını hç sewmiorum yaa...düzen kalmıo
![]()
kızlar hepinize allah rahatlık versin benim bu gün sadece kocişim değil bi dünyada misafirim vardı..yeni gittiler desem yeridir..güzel yemekler yaptım kekeler yaptım ..ama hepsinin sadece tadına baktım okadar...sevilcan arkadaşım hani bi kaç arkadaşa sordum dedimya hepside görmeden yapmak çok zor karışık felan demişler okudum ..onlarla denk gelirsem karışık marışık anlatmalarını istiycem..sık sorulan sorular bölümüne baktım hiç bişey anlamadım...yardım masasına baktım orda da bişey yok ...valla yarında giremem herhalde badana boya işleri var evde .....hepinizi çok öpüyorum......else merdiven çıkmak selülitleri de yok ediyo suyu yanına almayarak çoook iyi yapıyosun hemşerim....zeyno sendin galiba lahana ile öteki kürleri beraber yapsam bişey olurmu diye soran sanırım olmaz canım ..belki daha çok yararı olur ...ecrenim haklısın canım bende sigarayı öyle bırakmıştım herkes hayret etmişti ...neyse yinede yarın uğramaya çalışıcam ...öptüm hepinizi...
slm kızlar kimse kalmamış galiba dünden beri giremedim sayfaları oku oku ancak bitirdim benden sonra baya yazılmış unutmadan zakkum321 doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu yıllara SeYhN ve zeynepberre sizlerde hoşgeldiniz aramıza
bende pazar günü lapa yapıcam bi aksilik olmazsa bu arada regl oldum yarın bende biraz temizlik yapacm hepinize kolay gelsin hafta sonu diye fazla kaçırmayın olurmu :)
günaydın arkadaşlar...ben bugün lapa yapamıyorum..çünkü evimizde misafilrerimiz var ve eşim evde:1no2:ama diyeten devamkaydirigubbakcemile5
kızlarrr bende aranıza katılabilirmiyim yaa bende 71 kiloyum zayıflamam gerek sağlığım için 19 yaşındayım benide kabul edin aranıza:çok üzgünüm:
tebrikler canım biz haftasonu fazla kaçırdık malesef.bugün toparlıcaz inşallahkızlar naber?
nasılsınız?
ben de bugün hiç uğrayamadım.
tüm gün kayınvalidemlerdeydik :bbo:
genelde bi aksatma, kaytarma olmuş galiba :)
ben kaytarmadım walla,tam gaz devam.
sadece sporumu yapamadım.
pztsiyi iple çekiyorum walla sonucu görmek için..![]()
selam hanımlar bende bu gruba yeni geldim , 27 gündür kesin kes diyetteyim 79,5 ile başladım bu sabah pek bi mutlu oldum 75 olmuşuuummmmm :sm_cool:yuuupppiiiiiii :)) çarşambaya kadar yarım kilo daha vermem lazım ayda 5 kilo yaparnormal değil mi ayda 5 kilo ,,gerçi gönül isterkiii ayda 10 kilo oluversin :) Diyet bitiversin.. ama kızlar şunu bilin itiraf ediyorummmm YEMEK YEMEYİ ÇOK ÖZLEDİMMMM cokacimcoook
(( atıştırmayıııı
(( ama KARARLIYIM 60 OLACAĞIIIMMM
süprizzzzz
inşallah canım .dediğim gibi 70-79 grubunda göremicez seni heralde:)a.s....canım guzel dilegin için teşekkür ederim..umarım 69 olurum..bugun gecen sene giydigim pantolanlarımı denedim ve olmuyorlar tabikisenağlama...moralim bozuldu..hepimizin kiloları çarçabuk gitsin inşallah...hepimize kolay gelsinnn
hoşgeldin tatlım pazartesi seni de eklerim olur mu?kıslar bende 72 kiloyum... bende varım bakalım ne olucak bu kilolarrrrrr:teytey::teytey:
valla harikasın tatlım ben sabah kocişle kahvaltı ettim dayanamadım.zaten abah sabah lapa yediğimi görse dalga geçerdi heraldeohhh ohhh negüzel bikisi daha lapacı oldu birlikten kuvvet dolar aksamdan pirinclerimi ölctum tencere öyle beklyo su koymadım sabah benı tesvık etsın dıye gecede hazırladım :dance:
günaydın arkadaşlar...ben bugün lapa yapamıyorum..çünkü evimizde misafilrerimiz var ve eşim evde:1no2:ama diyeten devamkaydirigubbakcemile5
kızlarrr bende aranıza katılabilirmiyim yaa bende 71 kiloyum zayıflamam gerek sağlığım için 19 yaşındayım benide kabul edin aranıza:çok üzgünüm:
unutmuyorum tatlım da beni kandırmaya çalışıyorelsecim kocişinle iddiayı girdiğini unutma.tatlı falan yok.diyet tarzı sütlü olabilir
valla harikasın tatlım ben sabah kocişle kahvaltı ettim dayanamadım.zaten abah sabah lapa yediğimi görse dalga geçerdi heralde[/
canım bende sabah lapa yemedım daha yenı yedım sabahı salatalıkla gecırdım 150 kalorı harcadım sporla valla lapaya az bısey tuzot attım süper oldu sen nasıl kahvaltı yaptınklava:
günaydın canım ama fazla kacırma yarın buyuk gun