• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar naber?
nasılsınız?
ben de bugün hiç uğrayamadım.
tüm gün kayınvalidemlerdeydik :bbo:

genelde bi aksatma, kaytarma olmuş galiba :)

ben kaytarmadım walla,tam gaz devam.
sadece sporumu yapamadım.
pztsiyi iple çekiyorum walla sonucu görmek için..
connie_babyboo.gif

bhkcım kutlarım senı bakalım bugunde sen kaytarmassan cok guzel olur

ya kızlar ben çokk yedim bugünn yada bana öle gelio size karşı kendimi suçlu hissediyorummm:(inş kilo almamşmdr....bu haftasonlarını hç sewmiorum yaa...düzen kalmıo:(

cok kacırdını dusunuyosan arkadasım bugun bıkaç arkadas lapa yapıcaz buyur hepberaber yapalım bırlıkten kuvvet dogar bak dun herkes buraya gıremedı ve dun ozuzden dagıttık bazılarımız

kulhana sende hosgelmısın arkadasım a.s. herkese günaydınlar sabah şerifleriniz hayırlı olsun k k:enbuyukkk:

kızlar hepinize allah rahatlık versin benim bu gün sadece kocişim değil bi dünyada misafirim vardı..yeni gittiler desem yeridir..güzel yemekler yaptım kekeler yaptım ..ama hepsinin sadece tadına baktım okadar...sevilcan arkadaşım hani bi kaç arkadaşa sordum dedimya hepside görmeden yapmak çok zor karışık felan demişler okudum ..onlarla denk gelirsem karışık marışık anlatmalarını istiycem..sık sorulan sorular bölümüne baktım hiç bişey anlamadım...yardım masasına baktım orda da bişey yok ...valla yarında giremem herhalde badana boya işleri var evde .....hepinizi çok öpüyorum......else merdiven çıkmak selülitleri de yok ediyo suyu yanına almayarak çoook iyi yapıyosun hemşerim....zeyno sendin galiba lahana ile öteki kürleri beraber yapsam bişey olurmu diye soran sanırım olmaz canım ..belki daha çok yararı olur ...ecrenim haklısın canım bende sigarayı öyle bırakmıştım herkes hayret etmişti ...neyse yinede yarın uğramaya çalışıcam ...öptüm hepinizi...

canım ben hallederım yarına kardesıme deedım o belkı yapabılır olmazsada no problem ilgin için cok sagol kusum daha yeter arastırma tsk sende cook yorma kendını tamammı canım Şeniz

kızlar diyet yaparken doktor kontrolu dışında yapmayın yaparsanızda ağır proteinten noksan diyetlere girmeyin
ben kendi hikayemi anlatayım 6 ay önce tam 80 kilodaydım evet tam 80 ama boyum 1.74 olduğu için çok kötü durmuyordu ama ben kendimi iyi hissedemez olmuştum ve kararlı bir şekilde başladım diyete 5biryerde çay termal şort haftanın 3 günü 2 saat yürüyüş ve en kötüsü maalesef ağır diyet yaptım
ve 5 ay sürdü diyetim tam 13 kilo verdim ,inanamadım kendime giremediğim pantolonlarımın içine giriyordum çok mutluydum 67 kiloydum derken bu mutluluğum uzun sürmedi arkadaşlar 1 ay sonra öyle yoğun saç dökülmesi yaşadım ki anlatamam siz ve halada yaşıyorum demir eksikliğine bağlı kansızlık teşhisi koydu doktor inanın şimdi aklım olsa doktor kontrolu dışında asla diyet yapmazdım ne önemi kaldı zayıfladım derken o güpgür güzelim saçlarımın yarısı döküldü inanın çok pişmanım neyse ki erken teşhis yaptım doktora gittim kan ilacı çinko ilacı derken dün tartıldım 72 kiloyum ama kötü durmuyor boyum olduğu için tam istediğim vucudum var ama birde saçlarım düzelse dünyalar benim olcak.
sizi uyarmak istedim sadece benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin
hoşçakalın..

slm kızlar kimse kalmamış galiba dünden beri giremedim sayfaları oku oku ancak bitirdim benden sonra baya yazılmış unutmadan zakkum321 doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu yıllara SeYhN ve zeynepberre sizlerde hoşgeldiniz aramıza
bende pazar günü lapa yapıcam bi aksilik olmazsa bu arada regl oldum yarın bende biraz temizlik yapacm hepinize kolay gelsin hafta sonu diye fazla kaçırmayın olurmu :)

ohhh ohhh negüzel bikisi daha lapacı oldu birlikten kuvvet dolar aksamdan pirinclerimi ölctum tencere öyle beklyo su koymadım sabah benı tesvık etsın dıye gecede hazırladım :dance:

günaydın arkadaşlar...ben bugün lapa yapamıyorum..çünkü evimizde misafilrerimiz var ve eşim evde:1no2:ama diyeten devamkaydirigubbakcemile5

kızlarrr bende aranıza katılabilirmiyim yaa bende 71 kiloyum zayıflamam gerek sağlığım için 19 yaşındayım benide kabul edin aranıza:çok üzgünüm:

kızlarrr bende aranıza katılabilirmiyim yaa bende 71 kiloyum zayıflamam gerek sağlığım için 19 yaşındayım benide kabul edin aranıza:çok üzgünüm:

hosgeldın canıma.s. kaptan arkadasımız yenı gelenlerı yarın eklıcek zaten :teselli:

ben bu hafta hiççç spor yapmadım.umarım pzts tekrar spora başlarım.dün yediklerime dikkat etmeye çalıştım fakat spor yoktu gene

kızlar naber?
nasılsınız?
ben de bugün hiç uğrayamadım.
tüm gün kayınvalidemlerdeydik :bbo:

genelde bi aksatma, kaytarma olmuş galiba :)

ben kaytarmadım walla,tam gaz devam.
sadece sporumu yapamadım.
pztsiyi iple çekiyorum walla sonucu görmek için..
connie_babyboo.gif
tebrikler canım biz haftasonu fazla kaçırdık malesef.bugün toparlıcaz inşallah

selam hanımlar bende bu gruba yeni geldim , 27 gündür kesin kes diyetteyim 79,5 ile başladım bu sabah pek bi mutlu oldum 75 olmuşuuummmmm :sm_cool:yuuupppiiiiiii :)) çarşambaya kadar yarım kilo daha vermem lazım ayda 5 kilo yapar :P normal değil mi ayda 5 kilo ,,gerçi gönül isterkiii ayda 10 kilo oluversin :) Diyet bitiversin.. ama kızlar şunu bilin itiraf ediyorummmm YEMEK YEMEYİ ÇOK ÖZLEDİMMMM cokacimcoook:((( atıştırmayıııı :((( ama KARARLIYIM 60 OLACAĞIIIMMM ;)süprizzzzz

süpersin ecrenim darısı başımıza inşallah.ayda 10 kilo olmasın tatlım da yavaş yavaş sağlıklı kilolar verelim,geri almayalım di mi

a.s....canım guzel dilegin için teşekkür ederim..umarım 69 olurum..bugun gecen sene giydigim pantolanlarımı denedim ve olmuyorlar tabikisenağlama...moralim bozuldu..hepimizin kiloları çarçabuk gitsin inşallah...hepimize kolay gelsinnn
inşallah canım .dediğim gibi 70-79 grubunda göremicez seni heralde:)
kıslar bende 72 kiloyum... bende varım bakalım ne olucak bu kilolarrrrrr:delphin::teytey::teytey:
hoşgeldin tatlım pazartesi seni de eklerim olur mu?

ohhh ohhh negüzel bikisi daha lapacı oldu birlikten kuvvet dolar aksamdan pirinclerimi ölctum tencere öyle beklyo su koymadım sabah benı tesvık etsın dıye gecede hazırladım :dance:
valla harikasın tatlım ben sabah kocişle kahvaltı ettim dayanamadım.zaten abah sabah lapa yediğimi görse dalga geçerdi heralde

günaydın arkadaşlar...ben bugün lapa yapamıyorum..çünkü evimizde misafilrerimiz var ve eşim evde:1no2:ama diyeten devamkaydirigubbakcemile5

olsun canım misafirlerle fazla kaçırma ama:)

tamam tatım hoşgeldin sende eklicem seni de pazartesi:1hug:

elsecim kocişinle iddiayı girdiğini unutma.tatlı falan yok.diyet tarzı sütlü olabilir
unutmuyorum tatlım da beni kandırmaya çalışıyor:kızgın:

neyse kızlar ben girene kadar kimse kalmamış.bende temizlik yapıyordum size bir günaydın demek istedim ama kaçırmışım hepinizi

bu lapayı öğlen ve akşam yapsam olur mu??

valla harikasın tatlım ben sabah kocişle kahvaltı ettim dayanamadım.zaten abah sabah lapa yediğimi görse dalga geçerdi heralde[/

canım bende sabah lapa yemedım daha yenı yedım sabahı salatalıkla gecırdım 150 kalorı harcadım sporla valla lapaya az bısey tuzot attım süper oldu sen nasıl kahvaltı yaptın:oklava:

valla harikasın tatlım ben sabah kocişle kahvaltı ettim dayanamadım.zaten abah sabah lapa yediğimi görse dalga geçerdi heralde[/

canım bende sabah lapa yemedım daha yenı yedım sabahı salatalıkla gecırdım 150 kalorı harcadım sporla valla lapaya az bısey tuzot attım süper oldu sen nasıl kahvaltı yaptın:oklava:

peynir,zeytin,kepek ekmeği ve şekersiz çay
lapayı 2 çay bardağı mı yaptın?ne kadar su koydun?
normal pilav gibi 1e 1,5 mu?

Back