• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm 1 litre suya 4 yemek kaşği elma sırkesı ve 4 yemek kaşiği bal koyuyosun
sanırım böyleyıdı arkadaşlar yanlişsa düzeltırler
ya bende buğün yaptım tatdı çok kötü kızlar nasıl içiyonuz ya-tatlicadiarzu-

valla ilaç niyeine deyip içiyorum ben her seferinde. onun tadı ne ki! kekik suyu diye bir şey satılıyodu aktarlarda yağ çözer kilo verdirir demişlerdi. içerken bile bir yudum da 4 kez yutkunuyordum o kadar sertti içimi. sirkeli onun yanında soğuk limonata gibi kalıyo. bu arada kekik suyu sadece midemi mahvetti haberiniz olsun denemeden birine sorun.

yokrumuzfalan) canım bu yağların erimesi için neler deniyoruz ya bide değse
aslında boğazımızı tutsak herşey hal olacak ama işte dayanamiyosun .
boğaz işte aç durmaz

ben günde 2 kere sabah kalkınca aç birde akşam yemeğinden önce içiyorum ilk başladığımda tadına alışana kdar yemeklerden sonra içtim

günde iki kere mi? ben sadece akşam içiyodum. o zaman sabahları da içmeye başlayacağım yarından itibaren.kilo almim nolur yaa. elbiseye verdiğim parama yazık. yiğenimin düğünü var yaza.elbiseyi de diyete başladığımda aldım azmedicem diye. valla başaramazsam eşimin dilinden kurtulamam

benim doğumdan sonraki halimi bir bilseniz 50-52 beden giyiniyodum doğumum şişliğide vardı tabi felakewtti halim düşünün daha20 yaşındaydım çok zor günler geçirdim ama azmettim 84 den77 düştüm şimdide inşallah 60 olıcam inşallah

akşama yemeğe davetliyim yaaaaa :)buarada dün akşam da diyette kaçamak yaptım yarım kuşbaşı kebabı dürümü yemiştim.bugün kaçamakta yapamam nasıl yapcam bakalım

aaa kız toprak hiç şutlarmıyız seni ...nasıl kıyarız sana biz ama senin iyliğin için ..herşeyi önce kendin için yap ..eşin istiyo diye değil elalemin söyledikleri için değil ..sağlığın için evet güzellikdende önce sağlık ...önemli ..ve kilo sağlığa zaralı ...

geldım ama yoktun bende yemek yapıyordum ozaman neyse bırgun den gelıcek kızlar su lıste noldu sabırsızlıkla beklıyorum cıktıda benmı kacırdım

yok canım daha hazır değil
sen kio vermiştin di mi?
ben:oklava: görcem o yüzden merakla bekleyemiyorum:utangac:

yok canım daha hazır değil
sen kio vermiştin di mi?
ben:oklava: görcem o yüzden merakla bekleyemiyorum:utangac:

hafta ortasından berı aynıyım 68 im 1 ,300 grm verdım ama dıkkat etmedım yok canım bence vermıssındır şişkinliginden öyle gösteriyordur

Back
X