- 14 Temmuz 2011
- 2.914
- 10.009
- 408
- 39
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saolasin canim❤S Sabr-Sukur-Dua aldım ben canim Allah kabul etsin
Maalesef cok kişi gecmis yetistermem sanirim hakka girmeyim beni çıkarın listedenAlplna arkadaşım okuyacak mısın sayı bekliyorm dedim sayıyı da söyledik ona göre bilgilendir bizi
Bana okunmuş olmasa birakicam gerçekten sinir oldum artıkAllah aşkına şu esmayı adam akıllı okumak isteyen listeyi takip edip düzenli okuyup bitirecek kimler varsa yeniden liste yapalım. Lütfen ya çok tuhaf bi liste oldu bu...
Yani böyle zorla okunacaksa bence bırakalım listeyi okuduğum arkadaşlara da hakkım helal olsun derim çıkarım.
Bana okunmuş olmasa birakicam gerçekten sinir oldum artık
O kk üye değil canm ben ona özelden haber veriyormBeni çıkar canım bir tane okurum bana okundu sıram gelmeden oburkunden cikayim ipek etiket olmamis
Ağzına sağlık kuzum. Katılıyorum. Bende başka gruplarda okudum hiç böyle sıkıntı yaşamadımVallaha o kadar çok korktuğumuz esma bi 10 dk almıyor. Şimdi dua listesi kabarık olur o yüzden yetiştirememekten çekinir anlarım. Ama bir 3000 tane kadar ya Fettah çekmekten kaçınmak akıl almaz 10_15 dk ayıramadığımız rabbimden ne de çok şey istiyoruz ama değil mi. Bu yazımı herhangi birine ithafen yazmadım genel topikler adına. Şimdi topik açan arkadaşımızın karı ne maaş mı alıyor yada herhangi bi zorunluluğu mu var. Onunda hayat koşuşturması işi gücü sorumluluğu var. Girip tek tek okudun mu okucak mı diyip peşimize düşmek zorunda değil. Her akşam girip bakarsınız kime okunacak,niyeti ve sayısı ne sonra o kısacık sürede okuyup unutmadan hemen girip okudum yazarsınız bu kadar basit
Benide çıkar canım.Bana okunmamıştı.Okuduklarımada hakkım varsa helal olsun.Çıkmak isteyenler bildirsin ona göre devam edelim
1. Blue_Black
2. S Sabr-Sukur-Dua
3. humanbeings
4. Kara_gozlum
5. Mucizemm222
6. Blue_Black
7. Birpdrci
8. Amarylliss
9. Mintimint
10. kahvecibaby
11. B Bademmm388
12. MoonfacedMom
13. Didar33
14. adessa01
15. hasbeee
16. Hemsirecik
17. honeymilkkk
18. İpek
19. debriyajgazfren
20. @Nilangel17
21. Gulcan2904
22. K Kirazxyz
23. Minnosella098
24. ayseMsb
25. T Tugce3333
26. T Tugce3333 kardeşi
27. sonmelodi00
28. NAVLEE
Canm çıkmak isteyenler çıksın sonra okuyacağız canm dualar mesajda var ordan okumak istediğine oku olur mu kalanlarla devam ederizMoonfacedMom senden ricam dualarını paylaş kalanların vakti olan hepsini okuyunca okudum yazsın senden Allah razı olsun canim S Sabr-Sukur-Dua okudum 2500 canim
Canm sen çıkma düzenli okuyanlar kalsın hızlı hızlı okuruzBenide çıkar canım.Bana okunmamıştı.Okuduklarımada hakkım varsa helal olsun.
Bugün bekleyelim 1 arkadaş ilk arkadaş için okumuş diğerlerine okumamış oda çıkmak isterse çıkarıcam bide bugün Kü arkadaş okumazsa ona göre yarn kaldığımız yerden devam ederizBekliyormuyuz suanda
Benim aklıma öyle bir fikir geldi canım. Düzenli okuyan arkadaşları önceki okuduğumuz dua tipiklerinden biliyoruz ,hepsi garanti. Şimdi yeniden isimleri topla kaç kişi giriyorsa hepsini rabbi yessir duasındaki gibi liste yap. 15 kişi olsak bile yeter.Ağzına sağlık kuzum. Katılıyorum. Bende başka gruplarda okudum hiç böyle sıkıntı yaşamadım