- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.475
- 548
- 33
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.481
Canım geçmiş eksiklerini tamamla. Her gün bizi etiketliyor arkadaşlar ve sayı da yazıyor. Sadece dua sahibi biraz fazla okuyor. Bizim sayımız hep 3181. Dikkat et lütfen. Dua grupları hepimizin.3081 okuyordum ben
burda kendilerine okuma yapılan her kişi 100 kere ya bedi c.c okusun ki 70.000 olsun adet3081 okuyordum ben
Şimdi hatırladım bir kaç gündür oldu bu karışıklık ben bin tane okuyayım bugun bari eksik olmasın fazla olsunnCanım geçmiş eksiklerini tamamla. Her gün bizi etiketliyor arkadaşlar ve sayı da yazıyor. Sadece dua sahibi biraz fazla okuyor. Bizim sayımız hep 3181. Dikkat et lütfen. Dua grupları hepimizin.
oda olur canımCanım geçmiş eksiklerini tamamla. Her gün bizi etiketliyor arkadaşlar ve sayı da yazıyor. Sadece dua sahibi biraz fazla okuyor. Bizim sayımız hep 3181. Dikkat et lütfen. Dua grupları hepimizin.
canım fazla olmamalı.. 70.000 rakamı önemliŞimdi hatırladım bir kaç gündür oldu bu karışıklık ben bin tane okuyayım bugun bari eksik olmasın fazla olsunn
Tabi fazla da olsa sıkıntı olmaz. Allah kabul etsin.Şimdi hatırladım bir kaç gündür oldu bu karışıklık ben bin tane okuyayım bugun bari eksik olmasın fazla olsunn
Ama hatırlayamıyorum ki kaç kişiye okudum 3081 icanım fazla olmamalı.. 70.000 rakamı önemli
Bunu bilmiyordum ben.. rakam sayısı önemli değilmiydi acaba???Tabi fazla da olsa sıkıntı olmaz. Allah kabul etsin.
Allah kabul etsin canım.. olmuş bir kere... rabbim gönlümüzdeki biliyor...Ama hatırlayamıyorum ki kaç kişiye okudum 3081 i
70 000 olması önemli ama esma cekerken fazlalık onemli değil bence. Tefriciyede bi hassaslık oldugunu düsünüyorum. Ama ben de fazladan okuyabiliyorum 3 5 tane de olsaBunu bilmiyordum ben.. rakam sayısı önemli değilmiydi acaba???
Oku canım sen 1000 fazlalığı sevap olarak kendine cekmiş saysın AllahAma hatırlayamıyorum ki kaç kişiye okudum 3081 i
Bunu bilmiyordum ben.. rakam sayısı önemli değilmiydi acaba???
Tamam canım kusura bakmayın olurmuOku canım sen 1000 fazlalığı sevap olarak kendine cekmiş saysın Allah
Estağfirullah canım. Düzeltiyosun zaten.Tamam canım kusura bakmayın olurmu
Evet okudumT
Tamam canım sen dünü komple okudun di mi onun için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?