- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.461
@Ellibes55 ve T tokerr arkadaşlarım için okudum Allah kabul etsin inşallah@Ellibes55 arkadaşımızın duası
Rabbim rukiye kuluna tez vakitte hayırlı evlat nasip et.Yuvasından huzuru eksik etme.Rabbim isteyen herkese gönlünden geçen duasını hayırlı şekilde yaşamayı nasip etsin
@Tokerrr arkadaşımızın duası
Allah'ım Sen Tuğçe kuluna hayırlı bir vakitte ev almasını nasip et ona hayırlı rızık kapıları aç Tez vakitte hayırlı Saliha bir evlât nasip et yarabbim sen bu duayı okuyup amin diyen kim varsa onların niyetlerini sen biliyorsun sen kabul eyle yarabbim
Herkes 3.181 , dua sahipleri 3.199 okuyacak
@newplanet
@_Gulnihal_
@Eslem91
MelodiminEsi
@HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
@begonvil1985
@Kara_gozlum
@Luluuu94
@Tospaagtd
@Loriklorik
@MoonfacedMom
@15yusra11
Mandalinvitamin
@Umut_2019
Tugcesii
@Luniss
@moonandstar
@2019 mutluluk
Adige-
Pembe Lotus
@Rabia islam
@Tugce3333
@Nzlnaz
rubil
@panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
@Karagullu
@Bademmm388
K Kubkubra
@_Citlembik_
@kevsersoylu
@MaviKuplik
@Maisiyah345
kunfeyekun__
@Aventuss
@minik kalp0753
@mimiraculum
@nursevdi
@Gulcan2904
N Nana
@Birpdrci
@memurhanim
Dönmeyebilir yani. Sayı zaten çok kalanı tekrar hesaplamayalım iletmek zor olur. Yarısıni ben aliyorum 1591 tane geriye 1590 kaliyo o da bölüşülürse daha iyi olur.
Bende varımDavet
1.merve
2. @HayatSevinceGuzel
3. @newplanet
4. @Nan85
5. @MoonfacedMom
6. @hasbeee
7. @Kara_gozlum
8.MelodiminEsi
9. @Bademmm388
10. @_Gulnihal_
11. @Umut_2019
12. @Maisiyah345
13. @begonvil1985
14. @Karagullu
15. @Minikbirmucizemeselesi
16. @Tospaagtd
17. @memurhanim
18. @derya123
19. @Luniss
20. @Bebisli
21. @Tugce3333
22. @mew123
23. @nursevdi
24. @MaviKuplik
25. @2019 mutluluk
26.rubil
27. @01ASEL01
28. @Translokasyon1521
29. @Luluuu94
30. @Eslem91
31. @15yusra11
32. @Loriklorik
33. @cansu_tr
34. @Ayeylul
35. @Nzlnaz
36. @_Citlembik_
Siteden atmış bilmiyorum dönebilir mi dönemez miDönmeyebilir yani. Sayı zaten çok kalanı tekrar hesaplamayalım iletmek zor olur. Yarısıni ben aliyorum 1591 tane geriye 1590 kaliyo o da bölüşülürse daha iyi olur.
Sayıyı fazla bulanlar var, akşam sayıyı okuyup burada düşsek olmaz miGiden arkadaşın sayısını listenin tamamına paylaştıralım kızlar hak geçmesin
Sayıyı fazla bulanlar var, akşam sayıyı okuyup burada düşsek olmaz miGiden arkadaşın sayısını listenin tamamına paylaştıralım kızlar hak geçmesin
Okudum, Rabbim kabul buyursun inşallah@Ellibes55 arkadaşımızın duası
Rabbim rukiye kuluna tez vakitte hayırlı evlat nasip et.Yuvasından huzuru eksik etme.Rabbim isteyen herkese gönlünden geçen duasını hayırlı şekilde yaşamayı nasip etsin
@Tokerrr arkadaşımızın duası
Allah'ım Sen Tuğçe kuluna hayırlı bir vakitte ev almasını nasip et ona hayırlı rızık kapıları aç Tez vakitte hayırlı Saliha bir evlât nasip et yarabbim sen bu duayı okuyup amin diyen kim varsa onların niyetlerini sen biliyorsun sen kabul eyle yarabbim
Herkes 3.181 , dua sahipleri 3.199 okuyacak
@newplanet
@_Gulnihal_
@Eslem91✔
MelodiminEsi
@HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee✔
@begonvil1985
@Kara_gozlum
@Luluuu94✔
@Tospaagtd
@Loriklorik
@MoonfacedMom
@15yusra11
Mandalinvitamin
@Umut_2019
Tugcesii
@Luniss
@moonandstar
@2019 mutluluk
Adige-
Pembe Lotus
@Rabia islam
@Tugce3333
@Nzlnaz
rubil
@panikprenses
@Ellibes55✔
@Tokerrr
@Karagullu
@Bademmm388
K Kubkubra
@_Citlembik_
@kevsersoylu✔
@MaviKuplik
@Maisiyah345
kunfeyekun__
@Aventuss
@minik kalp0753
@mimiraculum
@nursevdi
@Gulcan2904
N Nana
@Birpdrci
@memurhanim
Hayir doğru kafani karıstırma devam et sen.arkadaşlar ne sayısı bu.. benim kafa error oldu.. 3181 okudum ben... eksikmi okunucaktı
Bölmeyelim bence ben yarısını aldım zaten her gün okuyacağım. Liste çok kalabalık herkese ulaşılmıyo. Kalanını bölüşelim öyle okuyalım biz duzenli devam eden bir kaç kişi.Giden arkadaşın sayısını listenin tamamına paylaştıralım kızlar hak geçmesin
Fazla okumamışsın ki 80 az bileKızlar fazla okumuşum 3101 biri eksik okuyabilir mi.
Tamam 1590 kalıyo her gün bu bölüşülür düzenli okuyanlaraSiteden atmış bilmiyorum dönebilir mi dönemez mi
Ben okumam gerekeni bitirince alan olmazsa okurumTamam 1590 kalıyo her gün bu bölüşülür düzenli okuyanlara
Tamam canım sen dünü komple okudun di mi onun için?Ben okumam gerekeni bitirince alan olmazsa okurum
siz hergün 3181 okumuyormuydunuz?Kızlar fazla okumuşum 3101 biri eksik okuyabilir mi.
3081 okuyordum bensiz hergün 3181 okumuyormuydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?