İyisin çok şükürSenin merak etmelerini yerim canım benim
Çok şükür canım embriyoların gelişimini bekliyoruz .ağrılarım var çok sık giremiyorumİyisin çok şükür
Gelisecekler inşallah canım çok güzel olacakÇok şükür canım embriyoların gelişimini bekliyoruz .ağrılarım var çok sık giremiyorum
Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim verdiğin nimetler için binlerce şükürler olsunbize gönderdiğin mucizemizi sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip eyle. Bize verdiğin maddi ve manevi rızkımıza bereket ihsan eyle. Tüm mehmetçiklerimizi içlerinde kardeşimi de muhafaza eyle. Amin
TammBitti sayiyorum seni canım
İnşallah sağlıkla kucağına alır büyütürsün kuzum benim Rabbim ilk adımlarını attığını okula gittiğini evlendiği çoluk çocuğa karıstığı günlerini göstersin sanaBismillahirrahmanirrahim. Rabbim verdiğin nimetler için binlerce şükürler olsunbize gönderdiğin mucizemizi sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip eyle. Bize verdiğin maddi ve manevi rızkımıza bereket ihsan eyle. Tüm mehmetçiklerimizi içlerinde kardeşimi de muhafaza eyle. Amin
İnşallah sağlıkla kucağına alır büyütürsün kuzum benim Rabbim ilk adımlarını attığını okula gittiğini evlendiği çoluk çocuğa karıstığı günlerini göstersin sana
günaydın canım bir arkadaşımızın okumasını 2 günde bitiriyoruz başında dua edip başlıyoruz niyet sahibi isterse kendi ayrıca duasını ediyorGünaydıın kızlar bir şey danışmak istiyorum size, bu 70000 tevhidi çekmem için gereken bir süre var mıdır? Bir de bitirdiğimde dualıyor muyuz yoksa en başta dileğimize niyet edip çekmeye mı başlıyoruz??
kızlar yeni liste başlatalım mı ne dersiniz başlarsak katılabilecekler ve katılamayacaklar haber versin çoğunluk olursak başlatalımKafiyesizsiir
memurhanim
PiXiEE
sadehayatt06
Karagullu
5 528mucizemmm
B Bademmm388
PiXiEE
humanbeings
kahvecibaby
Soonnn
M -Misk-
Kızlar arkadasizim niyeti yukardaki gibi Allah kabul etsin inşallah haydi bismillah
Canım ben yeni listede olmayacağım. Allah razı olsun.kızlar yeni liste başlatalım mı ne dersiniz başlarsak katılabilecekler ve katılamayacaklar haber versin çoğunluk olursak başlatalım
Canım ben olmayacağım Allah razi olsunkızlar yeni liste başlatalım mı ne dersiniz başlarsak katılabilecekler ve katılamayacaklar haber versin çoğunluk olursak başlatalım
Bende olmayacağım canimkızlar yeni liste başlatalım mı ne dersiniz başlarsak katılabilecekler ve katılamayacaklar haber versin çoğunluk olursak başlatalım
Canım ben de olamayacağım yeni listedekızlar yeni liste başlatalım mı ne dersiniz başlarsak katılabilecekler ve katılamayacaklar haber versin çoğunluk olursak başlatalım