- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 33
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahKafiyesizsiir
memurhanim - okudu
PiXiEE -okudu
sadehayatt06 -okudu
Karagullu -okudu
5 528mucizemmm
B Bademmm388
PiXiEE
humanbeings
kahvecibaby -okudu
Soonnn
M -Misk- -okudu
Kızlar süremiz akşam bitiyor ne alemdesiniz
Çok teşekkür ederim. Valla çok iyi olur. Tayin, ev taşıma falan derken okumaya zaman bulamadım.Beraber tamamlayabiliriz 1000 tane okumuştum
Bitti canım Allah kabul etsin
Çok az kaldı. Bitti sayabilirsiniz. Yarına kadar bitirip yeni arkadaşa geçerim.
İsmim Yeter. Duam; Allah’ım Yeter’e kısmetinin açılmasını nasip eyle ve dini, dünyası ve ahireti için hayırlı olan, onu her daim huzurlu, mutlu hissettirecek evlilik ve eş için bir yol aç. Geç olmadan güç olmadan duasının çok şükür oldu sevincini yaşat. Aminhumanbeings canım niyetini söyler misin sira sende
Kızlar hepinizden Allah razı olsun ağzınıza sağlık
İsmim Yeter. Duam; Allah’ım Yeter’e kısmetinin açılmasını nasip eyle ve dini, dünyası ve ahireti için hayırlı olan, onu her daim huzurlu, mutlu hissettirecek evlilik ve eş için bir yol aç. Geç olmadan güç olmadan duasının çok şükür oldu sevincini yaşat. Amin
Duama amin diyen herkesten Allah razı olsun.
Kafiyesizsiir
memurhanim
PiXiEE
sadehayatt06
Karagullu
5 528mucizemmm
B Bademmm388
PiXiEE
humanbeings
kahvecibaby
Soonnn
M -Misk-
Kızlar Yeter arkadaşımızın duası . Allah duasını kabul etsin inşallah haydi bismillah
Geçmiş olsun canım. Olur tabi kiKIZLAR BEN BUGÜN BİTİREMEYECEĞİM HASTANE İŞLERİM ÇIKTI MALESEF KUSURUMA BAKMAYIN AMA YARIN BİTİRİRİM İNŞALLAH YENİ ARKADAŞA GEÇSEK BEN DEVAM ETSEM OLUR MU ACABAhumanbeings CANIM SENİN KİNİ GEÇ BİTİRSEM OLUR MU ACABA
İnşallah canım duan kabul olsun bende okudumİsmim Yeter. Duam; Allah’ım Yeter’e kısmetinin açılmasını nasip eyle ve dini, dünyası ve ahireti için hayırlı olan, onu her daim huzurlu, mutlu hissettirecek evlilik ve eş için bir yol aç. Geç olmadan güç olmadan duasının çok şükür oldu sevincini yaşat. Amin
Duama amin diyen herkesten Allah razı olsun.