- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.526
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım tamamlandı dün yeni arkadaşa geçtikCanım benim duam tamamlandı mı? PiXiEE
kızlar yeni liste başlatalım mı ne dersiniz başlarsak katılabilecekler ve katılamayacaklar haber versin çoğunluk olursak başlatalım
Bende baslatamicam canım hamilelik sürecim beklediğimden çok farklı boyutlara zorlu sürece girmeye basladi takip edecek vaktim olmayabilircanım yeni listeye bemde katılamam maalesef
Nasıl yani canım ciddi bir şeyin yoktur insaAllahY
Bende baslatamicam canım hamilelik sürecim beklediğimden çok farklı boyutlara zorlu sürece girmeye basladi takip edecek vaktim olmayabilir ☹
Hormon değerlerim kötü çıktı eşimin degerlero de pek iyi değil doktorumuz karar verin ya tedavi süreci yada tüp bebek dediNasıl yani canım ciddi bir şeyin yoktur insaAllah
Geçmiş olsun canım insaAllah her şey gönlünüzce olurHormon değerlerim kötü çıktı eşimin degerlero de pek iyi değil doktorumuz karar verin ya tedavi süreci yada tüp bebek dedi ☹
kahvecibaby için okudum.Allah kabul etsin inşallah canım bende yeni listede olmayacagimKafiyesizsiir
memurhanim
PiXiEE
sadehayatt06
Karagullu
5 528mucizemmm
B Bademmm388
PiXiEE
humanbeings
kahvecibaby
Soonnn
M -Misk-
Kızlar arkadasizim niyeti yukardaki gibi Allah kabul etsin inşallah haydi bismillah
Bi kaç saate bitirmiş olacağım.memurhanim
sadehayatt06
Karagullu
5 528mucizemmm
B Bademmm388
Soonnn
M -Misk-
Kızlar süremiz bitiyor ne durumdasınız
Bitirmiş sayıyorum seni canımBi kaç saate bitirmiş olacağım.
Okudum canım Allah kabul etsinKafiyesizsiir
memurhanim
PiXiEE
sadehayatt06
Karagullu
5 528mucizemmm
B Bademmm388
PiXiEE
humanbeings
kahvecibaby
Soonnn
M -Misk-
Kızlar arkadasizim niyeti yukardaki gibi Allah kabul etsin inşallah haydi bismillah
Ben okudum cnm yazmistm üstte görmedin sanırım okudum yanimemurhanim
sadehayatt06
Karagullu
5 528mucizemmm
B Bademmm388
Soonnn
M -Misk-
Kızlar süremiz bitiyor ne durumdasınız
Pardon canım görmemişimBen okudum cnm yazmistm üstte görmedin sanırım okudum yani
Ne demk.cnm.Pardon canım görmemişim