Kafiyesizsiir
memurhanim
PiXiEE
sadehayatt06
Karagullu
5 528mucizemmm
B Bademmm388
PiXiEE
humanbeings
kahvecibaby
Soonnn
M -Misk-
Kizlar sıra bende niyetim
Allah'ım Ahmet Talat kulunun günahlarını affeyle Yarabbi. Ona kabir azabı yaşatma cennette en güzel yerlerinden birini nasip et tüm günahlarını affet huzur içinde melekler yoldaşı olarak yatsın Yarabbi sen onun oğlu olan İbrahim kuluna uzun sağlıklı huzurlu ömürler ver yarabbim .Amin
Canım memurhanim okuyamayacaksa bende alabilirim yarın okurum yeni girdim görmedim. Sana okudum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunKafiyesizsiir
memurhanim
PiXiEE
sadehayatt06
Karagullu
5 528mucizemmm
B Bademmm388
PiXiEE
humanbeings
kahvecibaby
Soonnn
M -Misk-
Allah'ım Ahmet Talat kulunun günahlarını affeyle Yarabbi. Ona kabir azabı yaşatma cennette en güzel yerlerinden birini nasip et tüm günahlarını affet huzur içinde melekler yoldaşı olarak yatsın Yarabbi sen onun oğlu olan İbrahim kuluna uzun sağlıklı huzurlu ömürler ver yarabbim .Amin
canım dünkünü okuduk onun niyetine bugün ve yarın için durumu nedir bilemiyorum şimdilikCanım memurhanim okuyamayacaksa bende alabilirim yarın okurum yeni girdim görmedim. Sana okudum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Amin.Kafiyesizsiir
memurhanim
PiXiEE
sadehayatt06
Karagullu
5 528mucizemmm
B Bademmm388
PiXiEE
humanbeings
kahvecibaby
Soonnn
M -Misk-
Kızlar geldim çok şükür iyiyim .şimdi abdest alıp namaz sonrası okumaya basliyorum
Ben biraz gecikebilirim Bugün dün çok fazla okuyamadım çünkü
Canım çok iyi olur1000 adet okudum alabilirsiniz
Canım çok iyi olurTeşekkür ederim, Allah razı olsun
Bende ilk defa geç kalacam. Hakkınızı helal edin. Bu akşam zor. En geç yarın sabaha biter.