- 23 Mayıs 2020
- 7.844
- 17.150
memurhanim bitirebildin mi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bidahaki listeye inşallah bende girerimNAVLEE sayfamızı ziyarete gelmiş
Canım yarin nasıl okuyacaksın ameliyatın var bitirelim hep birlikte senin yerine kızlar okuyan var mı fazladan destek olsakKızlar bitiremedim kusura bakmayın 1 tane bile okuyamadım ne yalan soyleyim.ysrin 11de operasyonum var .beni atlayın yarın iki arkadaş için de okurum .çok özür dilerim
2400 ben okumustum kahvecibaby 1700 vardı 4100 yapti kalanları da bitirelim hep birlikte 1733 kalıyorKafiyesizsiir
sadehayatt06
Karagullu
5 528mucizemmm
B Bademmm388
humanbeings
kahvecibaby
Soonnn
M -Misk-
Kızlar memurhanim arkadaşımızın özel durumindan dolayı okuyamadi yarın operasyonu var yarın iki kişiye birden okuyayım dedi ama ona da kiyamiyorum ağır olacak çünkü bir el ativerin kızlar hep birlikte bitirelim
733 alıyorum ben kalan 10002400 ben okumustum kahvecibaby 1700 vardı 4100 yapti kalanları da bitirelim hep birlikte 1733 kalıyor
733 alıyorum ben kalan 1000
Yaaa sen cansin vallahi cannn agzina sağlık canım1000 de ben okudum bitti elhamdülillah
Kızlar Allah razı olsun.lutfen kusura bakmayın listeyi hiç aksatmam normalde ama bu durum özel
Yaaa sen cansin vallahi cannn agzina sağlık canım
ı 1000 alım ben733 alıyorum ben kalan 1000
Dolu dolu amiiiiiinnnnnnisteyen herkese Rabbim tez vakitte nasip etsin inşAllah
Canım bitti yeni kişiye basliyoruzBen alı
ı 1000 alım ben