- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
Allah razı olsun
canım sabah namazından sonra okudum çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun
Allah razı olsun inşallahcanım sabah namazından sonra okudum çok şükür
Karıştırdım canım sıradaki arkadasimiz için okuyamadi seni yazmışım yanlışlıklaCanim @Bir_Mumine arkadaş benim için okumuştu
Benim sayım 5484 müKafiyesizsiir -5384
memurhanim -5484
PiXiEE -5392
sadehayatt06 -5384
Karagullu -5384
5 528mucizemmm -5384
B Bademmm388 -5384
Meral01 -5384
PiXiEE -5384
humanbeings -5384
B Betus50 -5384
kahvecibaby -5384
Soonnn -5384
C CiNNET NUR
C CiNNET NUR arkadaşımızin bebeğinin hastane durumları olduğu için ona sayı yazmadim kızlar çünkü geçen gün komuustuk sürekli gelemiyor malesef. Ona sıra geldiğinde onun minik kizinin sağlığına kavuşması için okuruz ona
Yok canom diğerleri ile ayni 5384 olacak yanlış yazmışım pardonBenim sayım 5484 mü
Önemli değil cnmYok canom diğerleri ile ayni 5384 olacak yanlış yazmışım pardon
Canım süreyi uzatma şansımız var mı? Sayı gittikçe artıyor. 4000’ün üstü olunca yetiştirmekte çok zorlanıyorum maalesef
Haklısın canım ben iki kat fazla okuyorum başka dualarimda var 3 gün olsun o zaman hepimiz erken bitirirsek yeni kişiye geceriz artıkCanım süreyi uzatma şansımız var mı? Sayı gittikçe artıyor. 4000’ün üstü olunca yetiştirmekte çok zorlanıyorum maalesef
Çok iyi olur canım dediğin gibi benim de başka dualarım var, yetiştirmeye çalışınca içim rahat etmiyor. Gönül rahatlığıyla okumak istiyorumHaklısın canım ben iki kat fazla okuyorum başka dualarimda var 3 gün olsun o zaman hepimiz erken bitirirsek yeni kişiye geceriz artık
Tamam canimÇok iyi olur canım dediğin gibi benim de başka dualarım var, yetiştirmeye çalışınca içim rahat etmiyor. Gönül rahatlığıyla okumak istiyorum
Cikacaksaniz neden giriyorsunuz güzel kardeslerim ya
Bir anlasam bende en başta özellikle defalarca söyledim çünkü daha önce başka gruplarda da oldu aynısı malesef ama demekki hep aynı sonuç oluyorCikacaksaniz neden giriyorsunuz güzel kardeslerim ya
Canim senin için okuyoruz değil mi? Çıkan arkadaşlar mi olduSoonnn seninde 5833